Gönderen Konu: DR. SERKAN AYGIN - 4100 GREFT DHI  (Okunma sayısı 4262 defa)

Murat39

• Yeni üye
  • *
Ynt: DR. SERKAN AYGIN - 4100 GREFT DHI
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2020, 01:59:37 »
Saç ekimi sonrası 2. g0nden resimler.

Kartalls

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2020, 01:59:59 »
Geçmiş olsun öncelikle,  Ön ve arka taraftan daha net resimler var mı? Ekim sonrası resimler birde

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2020, 02:01:26 »
hayırlı olsun geniş alan ön orta sık gerısı seyrek ön orta ıyı olur ama tepe zor bölge
umarım güzel bir sonuç alırsınız
Global Moderator

Murat39

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2020, 02:05:19 »
Teşekkürler. Diper açılardan resimler. 2. günden.

Pöh3443

• Full Member
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2020, 02:15:00 »
Gecmis olsun, arka tepeye senmi israr ettin? Normalde serkan hoca iki ekim planlio, arkayi ikincibekime bkrakio

Murat39

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2020, 02:15:46 »
Yaş 39, saçlar 15 yıldır döküktü. Bu virüs evde kapalıyken birden kafaya esti , kısa bir sordum Dr. Serkan Aygın'ı önerdiler. İlk görüşmede o da geldi odaya süreci anlattı, enseden 3400 greft sonrası iz kalabileceğini 800 saka greft ile toplam 3400+800=4200 ekim yapılmasınım uygun olacağını söyledi. Kalemle çizdi. Ben önlerde doğal görüntü olsun, sık olmasına gerek yok dedim. Anlaştık. Ertesi gün sabahda 8 de gittim,  kan aldılar test yaptılar, sonra operasyon başladı. Bende alkol kırk yılda bir sigara yok, kafaya iğne vurdukça kanla atıyor deri anezteziyi. Zor uyuştu, belli süre sonra özellikle ön alında acıyı hisseder gibi olduğumda uyuşturmalarını istedim operasyon boyunca. Serkan Aygın Operasyona odasına da geldi, ilgilendi, çizimi o yaptı bizzat. Neyse ekim 16 gibi bitti. Şakak kısımlara 100+100 ekildiği için o bandanayı takamadım.  Kafa yokunmul tavuk gibi bir taksi bulup eve gittim. Verilen ikaçlardan sadece antibiyotiği kullandım. Ödem sökücü ve ağrıkesici almadım. Fotoğraflar 3.günden

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2020, 02:25:26 »
Hayırlı olsun tepe biraz memnun etmeyebilir sizii şuan için sorun görünmüyor yeterli greftiniz çıkmamış galiba inş sonucunuz güzel olur

Murat39

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 20 Mayıs 2020, 02:26:14 »
3. gün ilk yıkama sokağa çıkma yasağına geldiği için ben evde yaptım, verdikleri losyon ve şampuan ile. Birde serum verdiler günde 2-3 kez sür diye. Bu  üç ürününde fotoğraflarını paylaştım aşağıda.
Bugün 6. gündeyim.
Saç alınan bölgelerde derin sızılar var, uyutmayacak cinsten, dışdan bakıldığında oysa ensede durum iyi görülüyor, kanama falan yok, sinirlere yakınlaştılar belki bazı donör bölgelerinde onun ağır acısı geceleri oluyor. Başka bir sıkıntı operasyonda benim koca kafa uyulmayınca bastılar sıvıyı bastılat sıvıyı, şakaklarda da 100+100 ekim olunca bandana da takamadık, ödem sökücüyüde almayınca ben boksör gibi oldu kafa , gözler şişti, alın şişti, şimdi şişkinlik yanaklarda,  5. yıldız otel aşçısı gibi yanaklarım, tombik tombik. Buz koydum bugün 6. günde, şişkinlikleri bir nebze kesti.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Mayıs 2020, 02:30:13 »
verılen sıvı,losyon saçların beslenmesi için ilk 3.4 gün önemli her merkez bunu vermiyor  4.5 gün kullanacaksınız genelde organ nakillerinde kullanılan sıvılar.

donör bölgene gelince her ekimden sonra donör de genelde sızlama oluyor ağrı kesici etkili bir yöntem kesmek için genelde geceleri başlıyor agrılar. geçmiş olsun

Global Moderator

Murat39

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 20 Mayıs 2020, 02:33:13 »
5. Gün ve 6. Gün fotoğrafları aşağıda.
6. Günde kafada otoyol gibi damarlar çıktı, sanki ekşlen saçlar bir şekilde dökülmüşte, aralarda ağaç dalı gibi boşluklar varmış gibi. En son ayna önündeki, kafada serum sürülmüş duruma daha net belli oluyor. Yorumunuz nedir arkadaşlar???? kafadaki gerginlikden deri çatlamış gibi geliyor bana, tabi mümkün değildir, losyon serum falan herşeyi dedikleri gibi sürdüm fakat net bir ağaç dalı durumu var??? garip bir duygu ?????

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 20 Mayıs 2020, 02:34:36 »
yıkamalarınızı günde 2 ye çıkarın sabah akşam

kabuklar oluştukça deri gerilir çatlaklaklar oluşur normal durum
Global Moderator

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #12 : 20 Mayıs 2020, 02:36:04 »
3. gün ilk yıkama sokağa çıkma yasağına geldiği için ben evde yaptım, verdikleri losyon ve şampuan ile. Birde serum verdiler günde 2-3 kez sür diye. Bu  üç ürününde fotoğraflarını paylaştım aşağıda.
Bugün 6. gündeyim.
Saç alınan bölgelerde derin sızılar var, uyutmayacak cinsten, dışdan bakıldığında oysa ensede durum iyi görülüyor, kanama falan yok, sinirlere yakınlaştılar belki bazı donör bölgelerinde onun ağır acısı geceleri oluyor. Başka bir sıkıntı operasyonda benim koca kafa uyulmayınca bastılar sıvıyı bastılat sıvıyı, şakaklarda da 100+100 ekim olunca bandana da takamadık, ödem sökücüyüde almayınca ben boksör gibi oldu kafa , gözler şişti, alın şişti, şimdi şişkinlik yanaklarda,  5. yıldız otel aşçısı gibi yanaklarım, tombik tombik. Buz koydum bugün 6. günde, şişkinlikleri bir nebze kesti.
Geçmiş olsun hocam hayırlı olsun ekiminiz inşallah istediginiz sonucu alırsınız.
Bu losyon ekim ücretin içindeydi değil mi ekstra ücret alınmadı?
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 20 Mayıs 2020, 02:36:32 »
5. Gün ve 6. Gün fotoğrafları aşağıda.
6. Günde kafada otoyol gibi damarlar çıktı, sanki ekşlen saçlar bir şekilde dökülmüşte, aralarda ağaç dalı gibi boşluklar varmış gibi. En son ayna önündeki, kafada serum sürülmüş duruma daha net belli oluyor. Yorumunuz nedir arkadaşlar???? kafadaki gerginlikden deri çatlamış gibi geliyor bana, tabi mümkün değildir, losyon serum falan herşeyi dedikleri gibi sürdüm fakat net bir ağaç dalı durumu var??? garip bir duygu ?????
Dönor alımın gayet temiz beğendim o çatlaklar gerilmeler normal endişe edecek bir durum yok görülen durumlar rahat ol :D sen şimdiden böyle evham yaparsan şok dökülme ve100.günlerini düşünemiyorum :D

Murat39

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 20 Mayıs 2020, 02:37:45 »
yıkamalarınızı günde 2 ye çıkarın sabah akşam

kabuklar oluştukça deri gerilir çatlaklaklar oluşur normal durum
verılen sıvı,losyon saçların beslenmesi için ilk 3.4 gün önemli her merkez bunu vermiyor  4.5 gün kullanacaksınız genelde organ nakillerinde kullanılan sıvılar.

donör bölgene gelince her ekimden sonra donör de genelde sızlama oluyor ağrı kesici etkili bir yöntem kesmek için genelde geceleri başlıyor agrılar. geçmiş olsun

Teşekkür ederim bilgilendirme için. İleride kafayı 3 e vurdurunca bu çatlakları görmeyiz inşallah.

Facebook Twitter Instagram