Gönderen Konu: Plus hair clinic -Müjdat Turan-4100 greft  (Okunma sayısı 1637 defa)

Müjdat17

• Yeni üye
  • *
Plus hair clinic -Müjdat Turan-4100 greft
« : 19 Mayıs 2020, 01:24:37 »
Merhabalar ben Müjdat turan forumda yeniyim. Saç ekimi yaptırdıktan sonra bu alan üzerine çok daha okuyup çizmeye başladım baya ilgi alanım oldu. Bende bu alana kendi hikayemi paylaşmak istedim. Uzun yıllardır profesyonel olarak serbest dalış yaptım ve milli takımda yer aldım. Genetik faktörler ile birlikte çok sık dalış elbisesi giydiğim için saçlarımın ön kısmının döküldüğünü düşünüyor sürekli olarak şapka kullanıyordum. Bundan 5-5.5 ay önce uzun süredir görmediğim yakın bir arkadaşımı gördüğümde kendisinin saç ektirdiğini fark ettim onun da tavsiyesi üzerine istanbul’a giderek Plushairclinic ten suat bey görüştüm kaç greft olacak,ne kadar sürecek hangi teknik daha iyi kendi firmasını övmeden neler yapılabilir tek tek açıkladı sağolsun.
Yine de görüşmeden çıktıktan sonra bir kaç firmayı daha arayarak kendimi rahatlatmak istedim ancak aradığım firma sayısı artıkça kafam daha çok karıştı. Suat bey 4000-4100 greft kadar benim için yeterli olacağını enseyi bozmadan iş yapmak gerektiğini söylerken aradığım firmalardan 6000-6500 greft gibi sayılar duyuyordum. Güven vermedikleri İçin tercih etmedim.
Suat beyin samimi gelmesinden dolayı tercihimi plushairclinic ten kullandım.
Sağolsunlar ekipteki her bir birey yusuf bey,osman bey,şeyma ve melis hanıma kadar çok kibardılar.
Operasyon sonunda 4100 greft ekildiği bilgisi benimle paylaşılmıştı. Benim için en önemli noktalardan biri ön saç çizgimin doğallıydı çok şükür çokta güzel oldu. Ben bu zorlu süreçten sıyrılıp çıktım. İnşallah herkes istediği gibi saçlara kavuşur. Hayırlı sahurlar

Kartalls

• Jr. Member
  • **
Ynt: Plus hair clinic -Müjdat Turan-4100 greft
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2020, 02:19:22 »
Ekim öncesi resim paylaşabilirmisiniz, mevcut halin çok güzel saçlarınızın

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2020, 02:41:33 »
Hayırlı olsun muğdat

Müjdat17

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2020, 08:38:19 »
Ekim öncesi arkadaşlar

Feys

• Full Member
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2020, 09:22:14 »
Yanlış anlama, ama bu açıklık bu kadar zamanda kapanacak gibi değil, reklam kokan bir paylaşım gibi, ayrıca 5. Aydan sonra konu acmak yasak bildiğim kadarıyla, konu kapatılır büyük ihtimalle,

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Mayıs 2020, 09:36:04 »
Biraz reklam gibi geldi bana
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Müjdat17

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2020, 09:57:06 »
Arkadaşlar yeni uye oldum herkes hikayesini paylaşmış bende yaşadıklarımı paylaşarak belki bir kaç arkadaşa ışık olurum diye tabiki tavsiye niteliğinde benim saçımı eken firmayı pozitif anlatacağım.Burda herkesi iyi ya da kötü karşılaştığımız deneyimleri paylaşmak değil mi amaç anlamadım? 
Saygılar

Müjdat17

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2020, 09:58:39 »
Arkadaşlar ekim yapalı 5 ay oldu sorusu olan benimle instagram müjdat turan üzerinden iletişime geçebilir

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Mayıs 2020, 10:03:29 »
Biraz reklam gibi geldi bana

Klinik logolu öncesi foto paylaşmak nedir? Linkte ataydın tıklayınca direk plushair clinic  e bağlansaydık ...

Bu şekilde sonuç paylaşımı yasak forumda. Paylaşım Önşartları, eş zamanlı olmalı, sonuçlanmadan konu açılmalı. Kaç greft ekildigi, ekim sonrası fotoları olmalı..

Bu şekilde sonuçlandıktan sonra konu açmanın kimseye bir faydası yok.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 19 Mayıs 2020, 10:28:18 »
Klinik logolu öncesi foto paylaşmak nedir? Linkte ataydın tıklayınca direk plushair clinic  e bağlansaydık ...

Bu şekilde sonuç paylaşımı yasak forumda. Paylaşım Önşartları, eş zamanlı olmalı, sonuçlanmadan konu açılmalı. Kaç greft ekildigi, ekim sonrası fotoları olmalı..

Bu şekilde sonuçlandıktan sonra konu açmanın kimseye bir faydası yok.

Clinic logolu resmi gorunce zaten reklam oldugunu tahmin ettim. Zaten boyle konu paylasilmaz.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Müjdat17

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 19 Mayıs 2020, 13:04:17 »
Yok arkadaş ben kendim kaldırıyorum ne haliniz varsa görün iyi niyetli olan da kabahat

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Mayıs 2020, 13:14:06 »
İlk resimdeki loğo instagramun home logosu merkez değil

Süreç 5 ayı geçmediyse operasyon resimlerinizi de ekleyin
Global Moderator

Müjdat17

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 19 Mayıs 2020, 13:39:06 »
Tabi ki bunlar operasyonda çektirdiğim fotoğraflar. Logolu fotoğraf paylaşmanın yasak olduğunu bilmiyordum. Firma sayfasında paylaşmış ordan aldım. İyi niyetli yazdığım bir gönderi için eleştiri almam beni üzdü. Reklam amaçlı veya kötü niyetli bir paylaşım yapsam kendi adımla resmi instagramı verip buraya yazı yazmazdım.

Müjdat17

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 19 Mayıs 2020, 13:42:31 »
Operasyon sonrası

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 19 Mayıs 2020, 14:33:29 »
Abi zamanla anlarsın nelerle uğraşıyoruz biz forumda...

Hoşgeldiniz yeni fotolar daha aydınlatıcı... süreciniz yaşınız itibari ile gayet olumlu ve hızlı ilerliyor.. dahada güZel olacagı kesin...

Facebook Twitter Instagram