Gönderen Konu: Sac ekimi kışın mi yazinmi yapilmali  (Okunma sayısı 1488 defa)

Uurakdnz

• Yeni üye
  • *
Sac ekimi kışın mi yazinmi yapilmali
« : 19 Mayıs 2020, 00:52:43 »
Merhabalar ekim dusuncesindeyim kararlilikla arastirmalara devam ediyorum. Hersey netlestirirken ,  ekimi hangi mevsimde yapmam gerekir hususunda bir dusunce geldi aklima  sizlere sormak istedim .  Sac ekimi icin işimden 15 gün izin alacagim süreci 15 gun evde geçirecegim ancak 15 gun sonrasinda iş hayatına döndüğümde yaz ayındayız güneş ışınları veya terlemeden dolayi problem olurmu ? (Sahada calisiyorum) Sonbahar da mi ekim yaptirsam ?

lincoln

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sac ekimi kışın mi yazinmi yapilmali
« Yanıtla #1 : 19 Mayıs 2020, 01:02:08 »
15 gün iyileşme süreci için iyi bir süre; ardına da bir hafta rapor patlatılırsa; kabul dökülmüş- şok dökülme eşiğine gelinmiş olur.

Şahsen; kışın ektirmek daha mantıklı bence. insan soğukla mücadele ediyor da sıcakla mücadele edemiyor.

mesela; yazın sürekli klima açık olur. çok düşük ihtimal olsa da bu enfeksiyona sebep olabilir- klima temizlenmiyorsa.

Uurakdnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 19 Mayıs 2020, 01:07:43 »
Senelik iznimi  pandemi doneminin basinda kullandim  sac ekimi  için ucretsiz  izin alicam 15 gun.  Bu sebebden rapora baglayamam.  Aslinda bir karar vermişken  cok  aceleci davranıp bian önce olsun isterim ancak mantiken yazin sicagindan tedirgin oldum

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 19 Mayıs 2020, 01:23:36 »
3 ekimimi de sıcak havalarda yaptırmış biri olarak şunu söyleyebilirim. Zamanlama açısından uygun olsaydı rahatsız etmeyen havalarda yaptırmak isterdim. Yani bahar ayları.

Ekimden sonra evde ne kadar kalacağın da önemli. 1 ay kalabileceksen yazın yaptırmak kötü değil ama 15 gün izin diyorsun sonrasında güneş ışınları diyorsun buralar biraz sıkıntı.

Uurakdnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 19 Mayıs 2020, 01:38:11 »
3 ekimimi de sıcak havalarda yaptırmış biri olarak şunu söyleyebilirim. Zamanlama açısından uygun olsaydı rahatsız etmeyen havalarda yaptırmak isterdim. Yani bahar ayları.

Ekimden sonra evde ne kadar kalacağın da önemli. 1 ay kalabileceksen yazın yaptırmak kötü değil ama 15 gün izin diyorsun sonrasında güneş ışınları diyorsun buralar biraz sıkıntı.

En iyisi yazi gecirdikden sonra yonelmek sanirim

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 19 Mayıs 2020, 01:41:47 »
Sonbahar en iyisi. Yaz geldiğinde saçlarınız çıkmış oluyor. Hem de havalar serin olduğu için saçlar rahat eder. Ağrı sızı soğukta daha az olur. Seçmece ise kesinlikle sonbahar.

Uurakdnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 19 Mayıs 2020, 01:52:53 »
Sonbahar en iyisi. Yaz geldiğinde saçlarınız çıkmış oluyor. Hem de havalar serin olduğu için saçlar rahat eder. Ağrı sızı soğukta daha az olur. Seçmece ise kesinlikle sonbahar.

Yani secmece  :) son10 yıldır dökük gecen surece  5 . 6. Ay daha eklenebilir sabredilebilir. Yeterki guzel sonuca ulasabilelim.

unverm

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 19 Mayıs 2020, 01:56:25 »
Yani secmece  :) son10 yıldır dökük gecen surece  5 . 6. Ay daha eklenebilir sabredilebilir. Yeterki guzel sonuca ulasabilelim.
O zaman ekim kasım bekle dostum, hayirlisi olur inşallah.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 19 Mayıs 2020, 01:56:30 »
yazın deniz kum güneş ve insan dışarıda gezmek istiyor. saç ektirdin yok kabuk atması yok şok dökülmesi yok çıkması dış görünüş olarakta baya zaman alıyor evde geçmaz o vakit..  yazdan 6 ay önce ekim en güzeli.

Uurakdnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 19 Mayıs 2020, 02:03:36 »
O zaman ekim kasım bekle dostum, hayirlisi olur inşallah.

Tesekkurler.

Uurakdnz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 19 Mayıs 2020, 02:10:00 »
yazın deniz kum güneş ve insan dışarıda gezmek istiyor. saç ektirdin yok kabuk atması yok şok dökülmesi yok çıkması dış görünüş olarakta baya zaman alıyor evde geçmaz o vakit..  yazdan 6 ay önce ekim en güzeli.

Bu sebeblerden  dolayı defalarca vaz gectim ekimden. Ancak bu pandemi  doneminde  gordumki  evde  gecebiliyormus vakit.  Goruntu olarakda 15 gun iz8n alıp  kotu donemini bandaj kizatiklik vs  evde kalarak kendimi desarj ettim karar asamamda. Zaten bu donemde denız  kum biraz zor gibi ben sadece isin etkisi terlemelerin etkisi olarak düşündüm

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 19 Mayıs 2020, 02:13:08 »
hocam sahada çalışıyorum demişsin 15 gün sonra güneş kafanı kıpkırmızı eder. şapkada devamlı takarsan havasız kalır. zararlı yani böyle şeyler..

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 19 Mayıs 2020, 13:25:30 »
Ben yazın tatile gitmekten dolayı 7 senedir saç ekimini erteledim :). Kışında üşengeçliğimden yaptırmadım. En önemlisi kararlı olmak lazım bence. Ama bu pandemi zamanı yazı/kışı yok bu işin diye düşünüyorum. Tabi dışarı çıkma gibi bir zorunluluğunuz yoksa.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

EMREZGB

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 20 Mayıs 2020, 00:49:51 »
Kesinlikle kışın yaptırmalısın. Ben aralıkta yaptırdım rahat rahat. O sıcaklarda emin ol dayanamazsın ektirince anlayacaksın dediğimi :) Bende ağrı sızı olmadı hiç ama kaşınıyordu yazın dayanamazsın şahsen :)

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 20 Mayıs 2020, 00:51:14 »
Serin herzaman iyi, şapkayla gölgeyle uğraşmazsın, toz kir rahatsız eder 😉Tecrübe ile sabit.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Facebook Twitter Instagram