Gönderen Konu: Suat Çiçek 4400 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 10779 defa)

mhmtlynmz

• Yeni üye
  • *
Suat Çiçek 4400 greft saç ekimi
« : 18 Mayıs 2020, 23:18:43 »
Arkadaşlar merhaba uzun araştırmalar neticesinde saç ekim işlemimi gerçekleştirdim.
 Ekim merkezi: hc international klinik  (Suat Çiçek )
Greft miktarı: 4400
İlaç Tedavisi: arveles, agumentin, Balaban

mhmtlynmz

• Yeni üye
  • *
Ynt: Saç Ekimim 08.05.2020
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2020, 23:20:04 »
Fotoğraflar ekim öncesi , ekim günü ve 10. Gün bugün kabuk temizleme işlemi gerçekleştirdim.

Sürecim hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum

Aragornnn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 20 Mayıs 2020, 04:59:32 »
Bende burayı düşünüyorum. Suat beye ektiren bir çok kişiyle instada konuştum hepsi sonuçtan oldukça memnun. Hangi işlemleri Suat bey hangilerini asistanları yapıyor öğrenebilirmiyim

mhmtlynmz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 20 Mayıs 2020, 10:46:17 »
Saç çizgisinin belirlenmesi safhasında kendisi ilgileniyor ve ekim aşamasında da bulunuyor. Operasyon boyunca hemen hemen yanımda süreci takip ediyordu. Ekim sonrasında da sürekli arayıp takip ediyor. Gayet memnunum kendisi ve ekibinden.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Suat Çiçek 4400 greft saç ekimi
« Yanıtla #4 : 20 Mayıs 2020, 13:12:50 »
hayırlı olsun ekım öncesı hatrı sayılır saçınız var ekilenler çıkarsada sızı memnun eder umarım doğal bır sonuç olur

suat çiçeği tanımıyoruz ama aynı gün 2 konusu açıldı merkez mi yönlendiriyor foruma ?
Global Moderator

Konku

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 20 Mayıs 2020, 13:58:59 »
Ben saç ekimi için 5 sene araştırdım suat çiçeği duymadım 😂

mhmtlynmz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 20 Mayıs 2020, 15:04:42 »
hayırlı olsun ekım öncesı hatrı sayılır saçınız var ekilenler çıkarsada sızı memnun eder umarım doğal bır sonuç olur

suat çiçeği tanımıyoruz ama aynı gün 2 konusu açıldı merkez mi yönlendiriyor foruma ?

Teşekkürler umarım süreç güzel geçer. Suat Bey ile tanışmam internette arama yaparken İnstagram hesabından gördüm ve ekimlerini inceledim hoşuma gitmişti daha sonra kendisi ile irtibata geçtim. Bazı merkezler fotoğraf atıp fiyat teklifi veriyorken kendisi sağlık durumumu ve görmeden teklif veremeyeceğim dedi böyle davranması açıkçası hoşuma gitti.

Kesinlikle reklam yapma gibi bir durum söz konusu değil ve reklama da ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum açıkcası.

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 21 Mayıs 2020, 00:04:12 »
ekiminiz hayırlı olsun. güzel olmasını temenni ederim . ama başlık kısmındaki  Dr ibaresini kaldırırsanız hem suat için hemde diğer doktor arkadaşlar için iyi olacaktır. ben ekimin illaki doktor yapması gerekir kısmına karşıyım. saç ekimi el becerisi işidir. sağlıkçı isen ve doktor gözetimin de yapıyorsan estetik gözün varsa herkes yapabilir.

Aragornnn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 21 Mayıs 2020, 22:42:18 »

Bende fiyat istedim saçı görmeden fiyat vermem dedi. Fotoğraf gönderince 2 seans olur dedi. Forumda hiç konusu olmadığı için garibime gitti. Ektirenlerle konuştum aralarında doktorlarda var. Hepsi işini son derece titizlike yaptığını memnun olduklarını söyledi. İnşallah böyle devam eder.

Aragornnn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 21 Mayıs 2020, 22:44:27 »
Fotoğraflar ekim öncesi , ekim günü ve 10. Gün bugün kabuk temizleme işlemi gerçekleştirdim.

Sürecim hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum
Kabukları kendinizmi temizlediniz?. Suat bey mi?

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 21 Mayıs 2020, 22:57:16 »
Hayırlı olsun güzel ekim olmuş,inşallah sonucu güzel olur kardeşim 😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Aragornnn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 21 Mayıs 2020, 22:59:54 »
ekiminiz hayırlı olsun. güzel olmasını temenni ederim . ama başlık kısmındaki  Dr ibaresini kaldırırsanız hem suat için hemde diğer doktor arkadaşlar için iyi olacaktır. ben ekimin illaki doktor yapması gerekir kısmına karşıyım. saç ekimi el becerisi işidir. sağlıkçı isen ve doktor gözetimin de yapıyorsan estetik gözün varsa herkes yapabilir.
Bu iş cerrahi bir işlem olduğu için dediklerinize katılmıyorum.  greftleri yerleştirme gruplara ayırma gibi şeyler asistanlar tarafından yapılabilir ama saç ekimi tümüyle doktor harici şahıslar tarafından yapılmamalı. Saç ekiminin başarısını geçtim. Saçlı deriye delikler açılıyor kesiler atılıyor anestezi veriliyor. Nekroz oluşabilir. Anestezi basit gibi görünür ama komplikasyonu çoktur. Kimse garanti edemez bir sorun olmayacağını.

mhmtlynmz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 21 Mayıs 2020, 23:14:56 »
Kabukları kendinizmi temizlediniz?. Suat bey mi?

Kabukları Suat bey temizledi, yarın güncel halini paylaşacağım

Hayırlı akşamlar dilerim

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 22 Mayıs 2020, 00:07:57 »
Bu iş cerrahi bir işlem olduğu için dediklerinize katılmıyorum.  greftleri yerleştirme gruplara ayırma gibi şeyler asistanlar tarafından yapılabilir ama saç ekimi tümüyle doktor harici şahıslar tarafından yapılmamalı. Saç ekiminin başarısını geçtim. Saçlı deriye delikler açılıyor kesiler atılıyor anestezi veriliyor. Nekroz oluşabilir. Anestezi basit gibi görünür ama komplikasyonu çoktur. Kimse garanti edemez bir sorun olmayacağını.
    Evet keşke bizde avrupa gibi tüm işlemi doktor yapsa size hak veriyorum.  Ama o zaman 10 bin tl  altında ekimci bulamazsın.  2. Si sağlık bakanlığı  en son  genelgesinde anestezi teknikeri ve hemşireler doktor gözetiminde ekim yapabiliyor.  Yasal yani. Ama bir doktor hastanede mutlaka bulunmak zorunda

burakshn35

• Yeni üye
  • *
Ynt: Suat Çiçek 4400 greft saç ekimi
« Yanıtla #14 : 27 Temmuz 2020, 16:52:01 »
Geçmiş olsun, memnun kaldınız mı neticeden.Suat beyi ben de duydum.4000-4500 graft için ücretler nedir acaba?

Facebook Twitter Instagram