Gönderen Konu: Suat Çiçek 4400 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 10778 defa)

mhmtlynmz

• Yeni üye
  • *
Ynt: Suat Çiçek 4400 greft saç ekimi
« Yanıtla #15 : 04 Ekim 2020, 16:38:56 »
Uzun zamandır fotoğraf ekleyememiştim. Prp seansı öncesi 145. Gün durumumu paylaşıyorum

Ruzgarciel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #16 : 04 Ekim 2020, 17:32:50 »
İyi gözüküyor hayırlı olsun.
İsmi ilk defa duydum. Karar aşamasındayım ben de. Biraz araştırayım

Hakan Çak?r

• Full Member
« Yanıtla #17 : 28 Aralık 2020, 23:50:15 »
Ekim öncesi fazla resim yok onlarida ekleseydiniz daha güzel olurdu. Suat hocayi bende takip ediyorum başarılı ekimleri var.

Hakan Çak?r

• Full Member
« Yanıtla #18 : 28 Aralık 2020, 23:51:49 »
Merhaba hocam. Öncelikle çok geçmiş olsun. Daha önce İstanbul'da bana sac ekimi yapılmıştı ama ben daha emin ellerde biraz daha sıklaşsın istiyorum. Suat bey hangi hastanede ya da nerede yaptı işleminizi? tavsiye eder misiniz? şimdiden çok teşekkürler
Instagrama Suat çiçek diye yaz çıkıyor hocam bütün Suat cicek konularına yazmisisn :) Ankara'da bir kişi daha var o da çok başarılı forumda konulara bak bulursun .

kelkafa060606

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 29 Aralık 2020, 00:56:29 »
Instagrama Suat çiçek diye yaz çıkıyor hocam bütün Suat cicek konularına yazmisisn :) Ankara'da bir kişi daha var o da çok başarılı forumda konulara bak bulursun .
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bu defa iyi araştırmak istiyorum. konulara yazdım ama nerede yaptığına ceavp veren olmadı. aslında nerede yaptığı da çok önemli değil ama hastane filan olunca insan başını daha kolay emanet ediyor :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 29 Aralık 2020, 02:16:35 »
sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bu defa iyi araştırmak istiyorum. konulara yazdım ama nerede yaptığına ceavp veren olmadı. aslında nerede yaptığı da çok önemli değil ama hastane filan olunca insan başını daha kolay emanet ediyor :)

Bütün konuları aynı anda güncelleyip aynı mesajı atarsan ban yersin yoğurdu üflerken farklı algılanma dostum özelden mesaj atmayı dene ya da konulara farklı yorumlar yaz lütfen
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram