Saç Ekimi Sonuçları
hayırlı olsun ekım öncesı hatrı sayılır saçınız var ekilenler çıkarsada sızı memnun eder umarım doğal bır sonuç olursuat çiçeği tanımıyoruz ama aynı gün 2 konusu açıldı merkez mi yönlendiriyor foruma ?
Fotoğraflar ekim öncesi , ekim günü ve 10. Gün bugün kabuk temizleme işlemi gerçekleştirdim. Sürecim hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum
ekiminiz hayırlı olsun. güzel olmasını temenni ederim . ama başlık kısmındaki Dr ibaresini kaldırırsanız hem suat için hemde diğer doktor arkadaşlar için iyi olacaktır. ben ekimin illaki doktor yapması gerekir kısmına karşıyım. saç ekimi el becerisi işidir. sağlıkçı isen ve doktor gözetimin de yapıyorsan estetik gözün varsa herkes yapabilir.
Kabukları kendinizmi temizlediniz?. Suat bey mi?
Bu iş cerrahi bir işlem olduğu için dediklerinize katılmıyorum. greftleri yerleştirme gruplara ayırma gibi şeyler asistanlar tarafından yapılabilir ama saç ekimi tümüyle doktor harici şahıslar tarafından yapılmamalı. Saç ekiminin başarısını geçtim. Saçlı deriye delikler açılıyor kesiler atılıyor anestezi veriliyor. Nekroz oluşabilir. Anestezi basit gibi görünür ama komplikasyonu çoktur. Kimse garanti edemez bir sorun olmayacağını.