Gönderen Konu: Ekim sonrası saç traşı sakıncalı mı  (Okunma sayısı 1368 defa)

gbdante

• Sr. Member
Ynt: Ekim sonrası saç traşı sakıncalı mı
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2020, 19:23:30 »
Ekimden ne kadar sonra ? Önemli olan bu.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2020, 19:49:16 »
ekilen alana 6 ay bence makine ile kestirme ancak makas ile düzeltme yap..  yanlar ve dönör alanı 2-3 ay sonra makineyle aldırabilirsin. ekilen yerler hassas makine çekme yapabilir dikkatli olmakta fayda var sonuçta ucuz bir işlem değil.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2020, 20:41:44 »
3 Aydan sonra makasla, 6 aydan sonra dikkatli makineyle dostum
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2020, 20:43:43 »
Dokuda yara sivilce yok ise makinenin kapacagı  istedigin gibi kesebilirsiniz... 6 ay maline vurmayın durduğum en saçma şey.. titreşimli metal değince kökmü ölüyormus? Ha makas ha makine farketmez.
5500 greftten sonra 20.günden itibaren enseyi 1.aydan itibaren heryeri makine ile traş ettim...

brk_41

• Full Member
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2020, 22:57:54 »
Dokuda yara sivilce yok ise makinenin kapacagı  istedigin gibi kesebilirsiniz... 6 ay maline vurmayın durduğum en saçma şey.. titreşimli metal değince kökmü ölüyormus? Ha makas ha makine farketmez.
5500 greftten sonra 20.günden itibaren enseyi 1.aydan itibaren heryeri makine ile traş ettim...
Makina saçı çekmiyorsa, saç derisine kazıtırcasına bastırmadan nazikçe kesim yapılırsa neden vurmayın diyorlar ki, saçı keserken çekme yapabileceği düşünülerek kullanmayın, makasla kesin diyorlarsa makas da çekebilir, iyi bir makas değilse tabi. Ekimciler den fikir almak lazım bir de.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2020, 23:21:08 »

Saçların titreşimin korkusundan çıkmıştır belki 🤔

Öner Baykara

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 07 Mayıs 2021, 23:14:47 »
Ben saçlarım 45. Günlük iken 9 numara makina ile kestirdim yara bere iz yoktu çekme koparma da yapmadı makina

Facebook Twitter Instagram