Gönderen Konu: proscar+xpecia kullanımı fotoğraflı  (Okunma sayısı 21137 defa)

ye2525

• Full Member
Ynt: proscar+xpecia kullanımı fotoğraflı
« Yanıtla #15 : 19 Mayıs 2020, 19:20:34 »

kanka sen uçmuşsun he maşallah. gelişim süper. konunuda full okudum. fin+dut+xpecia demişsin hocam da fin+xpecia kullanırken dut kullanmaya başlayınca daha mı hızlı bu saç düzelme gösterdi birde önlerin yani şakakların durumu nedir hocam bi tedavi bulabildiniz mi
Şakaklarda tüylenme var ama kalınlaşmadı onlar uzamadı da  onlar için bicalutamid kullanıcam bakalım ne olacak
Şakaklarım seninki gibi

ye2525

• Full Member
« Yanıtla #16 : 19 Mayıs 2020, 19:21:22 »

kanka sen uçmuşsun he maşallah. gelişim süper. konunuda full okudum. fin+dut+xpecia demişsin hocam da fin+xpecia kullanırken dut kullanmaya başlayınca daha mı hızlı bu saç düzelme gösterdi birde önlerin yani şakakların durumu nedir hocam bi tedavi bulabildiniz mi
Dut kullanınca hızlandı açıkçası ama vertex e çalışıyor bu ilaçlar öne değil

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 19 Mayıs 2020, 23:10:08 »
Dut kullanınca hızlandı açıkçası ama vertex e çalışıyor bu ilaçlar öne değil
İlginç şakaklar cidden problem yok çıkmıyor.Bicaya başla ve konu aç oradan takip edelim.Ben yıldım zaten fin işe yaramadı bekleyip ekim yaptırıcam ya bu yaz yada seneye

kral12

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 20 Mayıs 2020, 21:09:55 »
bugün 4. günüm kasıklarda ağrı başladı hafif derecede. dökülmem devam ediyor hatta biraz daha arttı diyebilirim. isteksizlik şuan normal seyrinde gidiyor. bakalım ilerki süreçte ne olur

kral12

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #19 : 24 Mayıs 2020, 15:09:08 »
evet arkadaşlar 8. günüm libomda azalmalar oldu. etki olarak sizlere bırakıyorum nasıl ilerliyor proscar 1/5 değilde son üç gündür 1/4 olarak kullanıyorum. saçlarımın tüm açıları sağdan soldan önden arkadan ektedir yorumlarınızı bekliyorum

kral12

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 24 Mayıs 2020, 15:10:13 »
devam

kral12

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 24 Mayıs 2020, 15:11:50 »
devam

kral12

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 24 Mayıs 2020, 15:14:35 »
diğerleri hep dağınıktı buda tarayınca oluşan görüntü görüşlerinizi merak ediyorum günde 2 kere xpscia ve 1/4 proscar a devam ediyorum

kral12

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 24 Mayıs 2020, 17:21:49 »
saçlar 3 saat boyunca kuru kalınca böyle oluyor gene sıkıntı var. cansızlık görüyorum gibi

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 24 Mayıs 2020, 19:35:55 »
Finas işe yararsa, faydasını en çok tepede, vertexde görürsün.

kral12

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 24 Mayıs 2020, 21:20:06 »
Finas işe yararsa, faydasını en çok tepede, vertexde görürsün.

hocam sizce durum nasıl düzelebilir mi

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 24 Mayıs 2020, 21:52:01 »
İlginç şakaklar cidden problem yok çıkmıyor.Bicaya başla ve konu aç oradan takip edelim.Ben yıldım zaten fin işe yaramadı bekleyip ekim yaptırıcam ya bu yaz yada seneye

Saçlarının güncel fotoğrafları var mı?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #27 : 04 Haziran 2020, 19:58:39 »
Merhaba ben 23 yaşında böyle bir tedavi şeklini doğru bulmuyorum. Ama kullandığınız takviyeler ile mevcut saçlarınız ilerleme mutlaka kaydedecektir. Çok uzun soluklu kullanacaksanız farklı bir takviye almanıza gerek yok. Zaten kullandığınız ürünler ile gereğinden fazla dht baskılıyorsunuz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

kral12

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #28 : 11 Haziran 2020, 17:27:50 »
Arkadaşlar yaşım 23.
20 gündür proscar 1/4 kullanıyordum. son bir haftadır. 1/2 ye çektim. Toplamda 27 28 gün oldu proscar almaya başlayalı. Xpeciayayı 40 gündür sabah-akşam olmak üzere 2 tablet yutuyorum. bir değişiklik olmadı. Sadece su ile yıkadım bu süre zarfında saçlarımı, hiçbir sabun vs sürmedim. ilk zamanlarda kaşıntı yapıyordu oda geçmişti. Bugün sawpoo şampuan aldım eczaneden 1 kutu diana 35 ve 1 kutuda aldatone hepsini şampuanın içine boşalttım,karıştırdım. 4 saat bekledim ilk kullanımını az önce karıştırarak yaptım saçlarımda 2 3 dakka beklettim ve iyice duruladım. kokusu vs içine sinmişti hapların. Tedavimde toplam 40.gün bugün. Ara ara masaj yapıyorum vertex bölgesine 5 dakika. Sizlerle gördüğüm sonucu paylaşmak istiyorum.

-Dökülmem önemli ölçüde azaldı, duşta 15-20 tel duş sonra 5-10 tel.
-Kepek sorunum kalmadı,
-Vertex kısmen siyahlaşmaya başladı ama arka bölgem demir gibi güçlendi.
-Vertex bölgesinden tüy tüy kıllar çıkmaya başladı ve kapanmaya başladı siyahlık görüyorum.(Tedavimin en başından beri beni gözlemleyen arkadaşım değişikliği fark etti)

Saçlarım iyice kuruduktan 3 4 saat sonra sizlerle paylaşmak istiyorum. En doğru sonucu o zaman gözlemleyebiliriz gibime geliyor. Şampuanlar başta iyice kabartıyor saçları en doğrumu sonucu sizlerle net bir biçimde paylaşacağım.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2020, 17:43:49 Gönderen: kral12 »

kral12

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 11 Haziran 2020, 19:11:04 »
durum böyle

Facebook Twitter Instagram