Arkadaşlar yaşım 23.
20 gündür proscar 1/4 kullanıyordum. son bir haftadır. 1/2 ye çektim. Toplamda 27 28 gün oldu proscar almaya başlayalı. Xpeciayayı 40 gündür sabah-akşam olmak üzere 2 tablet yutuyorum. bir değişiklik olmadı. Sadece su ile yıkadım bu süre zarfında saçlarımı, hiçbir sabun vs sürmedim. ilk zamanlarda kaşıntı yapıyordu oda geçmişti. Bugün sawpoo şampuan aldım eczaneden 1 kutu diana 35 ve 1 kutuda aldatone hepsini şampuanın içine boşalttım,karıştırdım. 4 saat bekledim ilk kullanımını az önce karıştırarak yaptım saçlarımda 2 3 dakka beklettim ve iyice duruladım. kokusu vs içine sinmişti hapların. Tedavimde toplam 40.gün bugün. Ara ara masaj yapıyorum vertex bölgesine 5 dakika. Sizlerle gördüğüm sonucu paylaşmak istiyorum.
-Dökülmem önemli ölçüde azaldı, duşta 15-20 tel duş sonra 5-10 tel.
-Kepek sorunum kalmadı,
-Vertex kısmen siyahlaşmaya başladı ama arka bölgem demir gibi güçlendi.
-Vertex bölgesinden tüy tüy kıllar çıkmaya başladı ve kapanmaya başladı siyahlık görüyorum.(Tedavimin en başından beri beni gözlemleyen arkadaşım değişikliği fark etti)
Saçlarım iyice kuruduktan 3 4 saat sonra sizlerle paylaşmak istiyorum. En doğru sonucu o zaman gözlemleyebiliriz gibime geliyor. Şampuanlar başta iyice kabartıyor saçları en doğrumu sonucu sizlerle net bir biçimde paylaşacağım.