Merhaba arkadaşlar, bende herkes gibi saç ekimi için gerekli bilgileri buradan sağladım. Bütün paylaşımlar için çok teşekkürler.
Saç ekiminin tarihi hakkında bilgi vermek istemiyorum. Ekim 2020 de yapılmıştır. Bunu bilmeniz yeterli diye düşünüyorum. Fotoğraflari 1. Gün 3. Gün vs. diye paylaşacağım. Saç Ekimi öncesi çok beklentim yoktu. Sonuç nasıl olur hiç bilemiyorum. Umarım herkes iyi bir sonuç alır. Saç Ekimi yaptırmış ve yaptıracak herkese şimdiden çok geçmiş olsun. Gerçekten hafife alınmaması gereken bir işlem.
Özellikle anestezideki iğne acısı unutulacak birsey değil. Ekimden sonraki süreçte uyku sorunu, şişlik sorunu ve kaşıntı sorunu oluyor. Bu kadar emek ve acıdan sonra umarım herkes iyiki yaptırmışım diyebilir.
Erkan bey ile olan diyaloğum çok güzeldi. Kendisi bütün sorularıma detaylı bir şekilde cevap verdi. Bu cerrahi işlem sırasında kendisi sürekli takipteydi. Kanal açma işlemini kendisi bizzat yaptı. Hafife alınacak bir işlem olmadığı için bir doktorun bunu yapması kesinlikle rahatlatıcı.
Ekim ne kadar başarılı bilemiyorum. Bunu zamanla anlayacağız.
Soru ve yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar.
Erkan beye ve ekibine emekleri için çok teşekkür ederim.
Ekim öncesi saç durumum resimde görüldüğü gibidir.
Not: yaş 40