Gönderen Konu: Hermest Hair Transplant Clinic mi yoksa Neopital Hair Clinic mi?  (Okunma sayısı 6969 defa)

osmknt

• Yeni üye
  • *
Selamlar değerli forum üyeleri,

En kısa zamanda saç ektirmek istiyorum ve araştırmalarım sonunda Hermest ve Neopital  saç klinikleri arasında kararsız kaldım. İki saç ekim merkezi hakkında da herhangi bir olumsuz yoruma rastlamadım. Hermest 5000, Neopital 5500 dedi tek seansta maksimum ekim için. Sizce hangisini seçmeliyim? Saçlarımın şuanki halini dosya olarak ekledim. Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Ynt: Hermest Hair Transplant Clinic mi yoksa Neopital Hair Clinic mi?
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2020, 03:51:06 »
Döner  bolgesi  zayıf   dostum  yüksek  greft  Maximum   saç ekim   yapmak     bir çok  riski var   saç ekim  basit bir cerrahi işlem degil  kötü bir sonuç almanız durumunda piskoliji paranızdan sağlık olursunuz  pirice giderken evdeki bulgurdan olmayın  forumda  iyi  araştırma  yapin    saç ekim  acele gelmez...

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2020, 04:03:29 »
Ikisini de hic duymadim
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

LegendTR

• Full Member
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2020, 05:16:42 »
İkisini de ilk defa duyuyorum valla abi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2020, 08:12:21 »
hermesin konuları var forumda ınceleyıp oyle karar verin diğer merkezi bilmiyorum

zor bır kafa donör kısıtlı doğru bır planlama gerekır öncelık olarak saç ekımınde gereklı bılgılerı edındınız mı?
Global Moderator

osmknt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2020, 13:00:32 »
Ikisini de hic duymadim
    Hocam bi kaç farklı sitede en iyi 10 merkez arasında ikisi de, siz böyle deyince kararsız kaldım. 5000 tl bütçem var bu bütçeye uygun önerebileceğiniz bir yer var mı?

osmknt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2020, 13:05:47 »
hermesin konuları var forumda ınceleyıp oyle karar verin diğer merkezi bilmiyorum

zor bır kafa donör kısıtlı doğru bır planlama gerekır öncelık olarak saç ekımınde gereklı bılgılerı edındınız mı?
  yaklaşık bir yıldır ektirmeyi düşünüyorum, son 1 aydır da sürekli saç ekimi konusunda araştırmalar yaptım. bu iki merkez bi kaç sitede en iyi ilk 10 arasında gösteriliyordu. 5000 tl bütce için sizin tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

osmknt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2020, 13:09:57 »
İkisini de ilk defa duyuyorum valla abi
  Bi kaç sitede ikisi de en iyi ilk 10 arasında hatta Hermest Avrupa en iyi ekim merkezi ödülü almış. Siz böyle deyince şüpheye düştüm. Sizin Önerebileceğiniz bir yer var mı 5000 tl bütce için?

osmknt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2020, 13:11:41 »
Döner  bolgesi  zayıf   dostum  yüksek  greft  Maximum   saç ekim   yapmak     bir çok  riski var   saç ekim  basit bir cerrahi işlem degil  kötü bir sonuç almanız durumunda piskoliji paranızdan sağlık olursunuz  pirice giderken evdeki bulgurdan olmayın  forumda  iyi  araştırma  yapin    saç ekim  acele gelmez...
  Çok haklısınız. peki sizin önerebileceğiniz bir yer var mı 5000 tl bütce için?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 18 Mayıs 2020, 15:13:20 »
  yaklaşık bir yıldır ektirmeyi düşünüyorum, son 1 aydır da sürekli saç ekimi konusunda araştırmalar yaptım. bu iki merkez bi kaç sitede en iyi ilk 10 arasında gösteriliyordu. 5000 tl bütce için sizin tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

kimin ilk 10 da olduğuna değil yaptığı işe bakarım ben dostum onları boşver

araştır forumu büççene göre biraz daha arttır bak araştır
Global Moderator

LegendTR

• Full Member
« Yanıtla #10 : 18 Mayıs 2020, 18:49:41 »
  Bi kaç sitede ikisi de en iyi ilk 10 arasında hatta Hermest Avrupa en iyi ekim merkezi ödülü almış. Siz böyle deyince şüpheye düştüm. Sizin Önerebileceğiniz bir yer var mı 5000 tl bütce için?

Saça göre tekniğe göre herşey değişir hocam bir yeri tavsiye edemem en iyisi forumdaki konuları inceleyip kendin için en uygununu seçmek olacaktır öyle daha sağlıklı 👍

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 19 Mayıs 2020, 09:28:20 »
Butcene yakin sahin celik var diye dusunuyorum. Cok basarili ekimleri var forumda arastir derim

osmknt

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 19 Mayıs 2020, 15:12:47 »
Butcene yakin sahin celik var diye dusunuyorum. Cok basarili ekimleri var forumda arastir derim
peki hocam çok teşekkürler

AS

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 18 Ağustos 2020, 12:45:13 »
Diğer firma için çok fazla bilgim yok fakat Neopital'in kurucusu Uluslararası ECAMS akademisinde eğitmler veren op. dr. Hüseyin Kanduludur. Yurtdışı odaklı çalıştıkları için Türk forumlarında çok fazla bilgi maalesef bulunamıyor

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 18 Ağustos 2020, 13:23:52 »
Diğer firma için çok fazla bilgim yok fakat Neopital'in kurucusu Uluslararası ECAMS akademisinde eğitmler veren op. dr. Hüseyin Kanduludur. Yurtdışı odaklı çalıştıkları için Türk forumlarında çok fazla bilgi maalesef bulunamıyor
Kimdir o hic duymadim?

Facebook Twitter Instagram