Gönderen Konu: 3250 greft Yaş 27 İzmir Likya Saç Ekim merkezi  (Okunma sayısı 7644 defa)

aesaesaes

• Yeni üye
  • *
3250 greft Yaş 27 İzmir Likya Saç Ekim merkezi
« : 17 Mayıs 2020, 20:58:21 »
Hepinize merhabalar arkadaşlar,

Öncelikle tecrübelerini paylaşan ve bizlere yardımcı olan, bilgilerini adminlere ve değerli forum üyelerinin hepsine teşekkür ederim. Bu işe karar verirken, işlemi yaptırırken ve sonrasında bu forumdan çıkamaz hale geldim. Ben de mümkün olduğunca düzgün fotoğraflar paylaşarak sürecimi sizlerle paylaşmak isterim ve değerli yorum, görüş ve önerileriniz bekliyorum.

Son 3 yıldır aktif bir dökülmem vardı ve hep ilerde ektirirsin ne olacak diyordu yakınlarım. Saçlarımın hırçın dökülmesi sonlara geldiğinden ve ücretsiz izinde olduğumdan bu dönemde ekime karar verdim.

Daha önce dermatoloğa gidip dökülmeyle alakalı tahliller yaptırdım bir problemim olmadığı genetik olabileceği söylendi. Babamın dayımın dedemin saçlarının benden iyi olduğunu (en azından onlar benim yaşlarımdayken) söylediğimde belki de bu genetik seninle başlayacak illaki birinden başlamak zorunda sonuçta diye bir yorumu olmuştu doktorun.

Dermatoloğun önerisi üzerine 2019 Kasım ayından 3 seans mezoterapi 3 seans prp yaptırmıştım saçlarımın güçlenmesi için, yaptırdığım klinikte ekim önermişti.

Operasyondan önce ön saç çizgisi belirlenirken eski fotoğraflarıma bakıldı, dökülmem babamınkine çok benziyor o referans alındı,

10:00 gibi başladık 18:20 gibi bitirdik 8buçuk saat sürdü diyebilirim. Fue,safir perkutan, ağrısız anestezi yöntemiyle ekim yapıldı. Girişten itibaren ilgiliydiler güler yüzlü davrandılar ve operasyon sırasında acele etmeden sakince ve titizlikle hareket ettiler. Lokal anestezide bazı bölgelerim zor uyuştu sanırım bu yüzden de biraz uzun sürdü. Onun haricinde kanal açma ve ekim esnasında 3-4 saat uyumuşumdur, operasyon sorunsuz geçti yani benim için.

aesaesaes

• Yeni üye
  • *
Ynt: 3250 greft Yaş 27 İzmir Likya Saç Ekim merkezi
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2020, 20:59:50 »
Ekimden sonra eve gelince çektiğim bir fotoğraf

aesaesaes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2020, 21:16:01 »
Düzenli bir şekilde paylaşmaya çalıştım fotoğrafları, pazartesi ekimim yapıldı, cuma günü ilk yıkamamı yaptılar, 72 saat köklerin oturması için süre verilebiliyorsa verilmesi daha iyi dediler. Onun harici evde hep dinlendim boyunlukla yattım düzgün beslendim. 8 günlük antibiyotik ve ağrı kesici alıyorum ağrım oldukça.

Değerli yorumlarımızı eksik etmezseniz çok sevinirim. Bu süreç sadece fiziksel sağlıkla uğraşılan bir süreç değil biliyorsunuz psikolojik olarakta zorluyor, sorun olur mu acaba , çıkar mı, çıkmaz mı? vs. O sebebten buradaki dayanışmanın çok önemli olduğunu düşünüyorum.

Kartalls

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2020, 21:25:20 »
Öncelikle sıklık olarak güzel bir ekim olmuş gibi,  kanlanmalarla ilgili görüştün mü klinikle , onun dışında bir sorun yok bence, geçmiş olsun, istediğin gibi inşallah güzel sonuç alırsın

aesaesaes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2020, 21:28:44 »
Öncelikle sıklık olarak güzel bir ekim olmuş gibi,  kanlanmalarla ilgili görüştün mü klinikle , onun dışında bir sorun yok bence, geçmiş olsun, istediğin gibi inşallah güzel sonuç alırsın

Teşekkürler yorumunuz için. Ekimden sonra eve gönderirlerken tepe bölgesinde ufak akıntılar olabilir normaldir demişlerdi. İlk yıkama da aynı şekilde normal dediler ve enfeksiyon kontrolü yaptılar bir problem olmadığını ilettiler.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2020, 21:31:33 »
Dostum gecmiş olsun moralini bozmak istemem ama nekroz var gibi küçük küçük.  Ekim yeriyle görüş ihmal etme. Inşallah ben yanılırım.

Ekim sıklığı fena değil.

aesaesaes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2020, 21:42:31 »
Dostum gecmiş olsun moralini bozmak istemem ama nekroz var gibi küçük küçük.  Ekim yeriyle görüş ihmal etme. Inşallah ben yanılırım.

Ekim sıklığı fena değil.

Teşekkürler yorumunuz için,

Ekim yerine de attım fotoğrafları bugün attım Cuma günü kendileri de baktılar bir komplikasyon yok dediler, ancak onların görüşleri kadar sizlerinde görüşleri önemli benim için. Bugün 5.gün 4 gün evde yıkama yapıcam mecburiyetten Çarşamba gününe kadar yıkana yıkana geçmesini umuyorum. Onun harici yapabileceğim bir şey var mıdır?

Kanlı bölgelerin yakın çekimini ekledim.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2020, 21:49:44 »
Geçmiş olsun dostum   saç ekim  olmadan  önce  forumdan  haberin varmıdı?

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2020, 21:50:10 »
Fısfısla elini falan değdirmeden ılık su sık ekim esnasında yaptıkları gibi.

Yeni attığın resim güzel, sorun yok kan kurusu gibi. Birinci resimdeki bölge soru işareti sen yinede tedbiri elden bırakma.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2020, 21:55:18 »
Yıkamayada geç kalmışsın biran önce yıka. Üçüncü gün yıkayabilirdin. Öncesi nemlendir sana verdikleri nemlendiriciyle yarım saat bekle ondan sonra hafif hafif yıka bastırmadan. Eğer evde fısfıs varsa en iyisi o.

aesaesaes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2020, 22:00:19 »
Geçmiş olsun dostum   saç ekim  olmadan  önce  forumdan  haberin varmıdı?

Teşekkürler, ekime karar verdikten sonra araştırmalara başladığımda haberdar oldum forumdan, yaklaşık 2 hafta kadar önce oldu yani

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #11 : 17 Mayıs 2020, 22:04:53 »
 Bu saat sonra  diyecek bisey yok inşallah  ektikleri  saç çıkar  sıkıntı  yaşamaşın.

aesaesaes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 17 Mayıs 2020, 22:15:32 »
Yıkamayada geç kalmışsın biran önce yıka. Üçüncü gün yıkayabilirdin. Öncesi nemlendir sana verdikleri nemlendiriciyle yarım saat bekle ondan sonra hafif hafif yıka bastırmadan. Eğer evde fısfıs varsa en iyisi o.

Yıkamanın geç olduğunu bende söyledim ama bir problem teşkil etmeyeceğine dair ikna ettiler. Fıs fısı da forumdan duymuştum uyguluyorum malum havalar çok sıcak klima, vantilatör kurutma etkisine sahip.

Yıkamaya talimatlarına uygun şekilde devam ediyorum belirttiğiniz gibi, yıkamadan hemen sonra kanlı alanlarda dokularda gözüküyor hatta onunda fotoğrafını ekledim.

Teşekkürler cevaplarınız için

aesaesaes

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 17 Mayıs 2020, 22:17:17 »
Bu saat sonra  diyecek bisey yok inşallah  ektikleri  saç çıkar  sıkıntı  yaşamaşın.

Teşekkürler iyi dilekleriniz için. İnşallah büyük bir sorun yaşamam, olabildiğince aktif olup buraya aktarmaya çalışacağım sürecimi

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 17 Mayıs 2020, 23:42:51 »
Hayırlı olsun , nekroz gibi değil, ekim sonrası dip kanamalar bunlarda normal. Kabuk dökümünde daha net görürüsün bir şey kalmaz 😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Facebook Twitter Instagram