Hepinize merhabalar arkadaşlar,
Öncelikle tecrübelerini paylaşan ve bizlere yardımcı olan, bilgilerini adminlere ve değerli forum üyelerinin hepsine teşekkür ederim. Bu işe karar verirken, işlemi yaptırırken ve sonrasında bu forumdan çıkamaz hale geldim. Ben de mümkün olduğunca düzgün fotoğraflar paylaşarak sürecimi sizlerle paylaşmak isterim ve değerli yorum, görüş ve önerileriniz bekliyorum.
Son 3 yıldır aktif bir dökülmem vardı ve hep ilerde ektirirsin ne olacak diyordu yakınlarım. Saçlarımın hırçın dökülmesi sonlara geldiğinden ve ücretsiz izinde olduğumdan bu dönemde ekime karar verdim.
Daha önce dermatoloğa gidip dökülmeyle alakalı tahliller yaptırdım bir problemim olmadığı genetik olabileceği söylendi. Babamın dayımın dedemin saçlarının benden iyi olduğunu (en azından onlar benim yaşlarımdayken) söylediğimde belki de bu genetik seninle başlayacak illaki birinden başlamak zorunda sonuçta diye bir yorumu olmuştu doktorun.
Dermatoloğun önerisi üzerine 2019 Kasım ayından 3 seans mezoterapi 3 seans prp yaptırmıştım saçlarımın güçlenmesi için, yaptırdığım klinikte ekim önermişti.
Operasyondan önce ön saç çizgisi belirlenirken eski fotoğraflarıma bakıldı, dökülmem babamınkine çok benziyor o referans alındı,
10:00 gibi başladık 18:20 gibi bitirdik 8buçuk saat sürdü diyebilirim. Fue,safir perkutan, ağrısız anestezi yöntemiyle ekim yapıldı. Girişten itibaren ilgiliydiler güler yüzlü davrandılar ve operasyon sırasında acele etmeden sakince ve titizlikle hareket ettiler. Lokal anestezide bazı bölgelerim zor uyuştu sanırım bu yüzden de biraz uzun sürdü. Onun haricinde kanal açma ve ekim esnasında 3-4 saat uyumuşumdur, operasyon sorunsuz geçti yani benim için.