Saç Ekimi Sonuçları
Eyw abi senin sayfanada baktım maasallahin var ben beğendim ins benimde güzel olurDaha 2hafta oldu fazla bı dökülme yok 1 ay sonra prp var yaptirsammi diye düşünüyorum sen ekimden sonra hiç prp yaptirdinmi birde biotin Solgar ne zaman kullanmaya basliyim
Eyvallah kardeşim umarım seninde güzel olur.Şok hafif geçmiş demek ki, prp 2 kez yaptırdım bir fayda görmedim veya fark olmadı. Biotin kabuk dökümüyle birlikte merkezin verdiği ilaçlar bitince başladım 7 ay kullandım. Sende başla zamanı
Biotin bı miktarı varmı abi günde kaz doz aliyorsun
Normal görünüyor, kendi saçların sürecinde incelmez, yeni çıkanlar ince çıkar.
İncelmekten ziyade onlarda şoka uğradı sanırım açıklık çok var onlarda dökülmüş gibi eski resimlerde de goruldugu uzre bu kadar açıklık yoktu tabi saçların kısa olmasida böyle gorunmesine bı sebeb
Kendi saçlarında dökülebilir ama tekrar çıkar.
Şoktasın şu an, xpecia yerine solgar biotin tavsiyemdir enaz 6 ay kullan.
Abi biyotin 5000 kök alsan 2 günde bir kullansam nasıl olur
Hergün içmen lazım etki için[/quote5000mg kullandığında fazla geldiğini söylemişlerdi o bakımdan dedim silvilce şeklinde geri atıyormuş fazlasını sanırım
Alıntı yapılan: KaiserSS - 17 Haziran 2020, 15:30:49Hergün içmen lazım etki için[/quote5000mg kullandığında fazla geldiğini söylemişlerdi o bakımdan dedim silvilce şeklinde geri atıyormuş fazlasını sanırımSıkıntı olmaz, sivilce yapar gider.
Sıkıntı olmaz, sivilce yapar gider.