Gönderen Konu: Ekimden sonraki 12. Gün yeni açıyorum konuyu  (Okunma sayısı 1399 defa)

ozka1903

• Yeni üye
  • *
Ekimden sonraki 12. Gün yeni açıyorum konuyu
« : 17 Mayıs 2020, 17:23:16 »
Ankarada estetik cerrah dr erkan özgün ekibi yaptı işlemi. Tek seans yapıldı. İki seans ile yapılacak işlemin vertex kısmında daha verimli olduğunu ektirdikten sonra bu forumda okudum ama iş işten geçmişti.Çok ismi duyulmuş birisi değil yalnız şu süreçte ekim yapabilen sayılı insan bar ankarada. 3600 greft ekildiği söylendi nekadar doğru bilmiyorum. İlk. 5 6 gün tv koltuğunda boynumda yastıkla uyudum. Söyledikleri gibi günde bir defa 1saat kadar köpükle bekletip sebamed şampuanın köpüğüyle yıkayıp el değmeden duruladım. Perşembe günü ikinci bi kontrole gidicem yalnız iki gün öncede denk geldim bugün de peçete de görünen ikili üçlü greftler yıkamadan sonra kabaran kabukları peçete ucuyla bastırmadan ittiğimde kopup geldi bunun gibi yastıkta ve lavobada da gördüm. Doktora sorduğumda peçeteyle uğraşıyosun ondan oluyo gibi bişeyler söyledi korktum. Aslında ne saça dokundum ne de köke saçın ucunda kabaran kabukları silmek istedim. Kaldıki kabuk dökümü yıkamalarında pamuk gazlı bezle bastırarak yıkıyorlar. Şimdi bu dökülenler köklü saçmı yada benim uğraşım sonucumu döküldü yoksa rutin gelişmemi çünkü ara ara yerlerde kabuğun kalkmasıyla seyreklikler görünüyor.  2018de paylaştığım bi resimdede önlerdeki seyreklikleri göstermeye çalıştım.

ozka1903

• Yeni üye
  • *
Ynt: Ekimden sonraki 12. Gün yeni açıyorum konuyu
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2020, 09:22:50 »
Hintell hocam?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2020, 09:36:40 »
Gelenler kabuk sikinti yok hocam icini ferah tut olagan bir durum.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2020, 09:42:19 »
Beşiktaşlı olduğun için kimse yorum yapmıyor bilesin.
Ön çizgin güzel olmamış, ekimci son derece acemi biri belli. Ve çok dik ekilmiş kökler, inşallah doğallık konusunda sıkıntı yaşamazsın kardeşim.
Inşallah bu ekim beni yanıltır ve senin yüzün güler. Moralini bozdum biliyorum ama durum böyle.

ozka1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2020, 09:45:35 »
Çizgide değişiklik yapmadı traş sonrası çizgi neyse ben sadece sıklaştırcam dedi ama dik ekilen saçları bilmiyorum tabi  :-\

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2020, 10:18:23 »
On cizgine bir kavis vermis sag tarafta sanki amac nedir anlamadim
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

ozka1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 18 Mayıs 2020, 12:21:16 »
On cizgine bir kavis vermis sag tarafta sanki amac nedir anlamadim

Orda öyle bi açıklık vardı hep zaten ben çizgine dokunmayım olduğu gibi bırakıyım dedi bende siz bilirsiniz diyerek karışmadım

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 18 Mayıs 2020, 14:02:32 »
Orda öyle bi açıklık vardı hep zaten ben çizgine dokunmayım olduğu gibi bırakıyım dedi bende siz bilirsiniz diyerek karışmadım

Çizgi dökülmeden dolayı da bozulabilir sonuçta, olduğu gibi bırakayım demek yerine düzeltebilirdi. Ayrıca olduğu gibi de bırakmamış orası ayrı. Şimdilik yapacak bir şey yok tabi ama ileride düzeltme gerekebilir.

Konku

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 18 Mayıs 2020, 16:37:33 »
Yani saç ekimi bir bakımdan estetik operasyon olduğuna göre saç çizgisini ayarlaması gerekirdi.

ozka1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2020, 12:31:15 »
Sizinde eleştirileriniz sonrası kafaya takıp gidip ön çizgiye düzeltme yaptırdım :) şimdi içim rahatladı sağolsun memorial erkan hoca kırmadı beni tabiki kendi eksikliğiydi ama onunda işi sallamak için bu şekilde bıraktığını düşünmedim doğallığı korumaktı amacı.

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 23 Mayıs 2020, 12:39:03 »
Geçmiş olsun. İyi yapmışsın. Sonra pişman olmak yerine erkenden sorunu çözdün.

ozka1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 23 Mayıs 2020, 12:41:23 »

Sağolasın evet hocam zaten sancılı bi işlem aynı zamanda saçlar kesiliyo görsellik kötü derken dediğiniz gibi bu olayda bitti artık normal süreç bakımla iyileşmeyi bekliyorum inş çektiğim eziyete emeğe değerde

ozka1903

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 23 Mayıs 2020, 13:04:56 »

Sizin konuyu okudumda proscar önerirmisiniz doktor bişey söylemedi ama gerek varmı

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 23 Mayıs 2020, 13:34:32 »
Sizin konuyu okudumda proscar önerirmisiniz doktor bişey söylemedi ama gerek varmı

Ben kullanıyorum ama bunun için doktoruna danışırsan daha iyi olur. Sonuçta kimyasal bir ilaç.

memox

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 01 Ağustos 2020, 15:26:49 »
slm,son durum  nedir ? bilgi verebilirsen sevinirim.

Facebook Twitter Instagram