Gönderen Konu: Çorum Genesis Dr. Nedim Ardıç  (Okunma sayısı 33929 defa)

alcapone

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Çorum Genesis Dr. Nedim Ardıç
« Yanıtla #45 : 23 Haziran 2017, 02:04:46 »
hocam hayırlı saçlarınız görünüşünüzü şimdiden bile baya değiştimiş.sorum şu, saç kürünü siz mi buldunuz yoksa eczaneci falan mı önerdi?

beyyurdlu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 23 Haziran 2017, 07:31:12 »
Hocam gayet güzel görünüyor güle güle kullanın. Nedim beye ekim yaptıran başka arkadaşlarınızda varmı nasıl keşfettiniz başka ekimlerini de görmek isterim ben açıkçası. Bahsettiğiniz kürü önceleri saçları güçlendirsin diye epey kullandım ben, size hocamı önerdi acaba? Benim Ekim'imin su an 15 günlük, şu aşamada bu kürü kullanmamın sakıncası olurmu soracağım.

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 23 Haziran 2017, 20:54:56 »
Öncelikle herkese teşekkür ederim.Kürü nedim hoca önermedi kendim nette araştirdim bayanların agirlikli oldgu forum sayfalarinda gruplarda birbirlerne tavsiye ettigini gordum sac ekimyle vs alakali dgl saclarinn cabuk uzamasiyla alakali ve guclu olmasiyla dokulmemesiyle alakali tavsiyelerdi.Yinede doktor kontrolnde yapilmasi daha saglikli olcagni dusunyorum .surekli kullanmiyorm.ztn haftada 1 2 haftada 1 fln.Ekim oldktan sonra nedim hoca hicbsy onermedi sadece yaralar iyilesene kdr standart uygulamalar sampuan krem losyon vs.hatta sasirdim bsy onerseydi pskoljk olark daha rahat hissederm kendmi diodum sanki o kullancgm seyler bianda sacimi gurlestrr gbi gelir diodum ama hocanin bi bildgi varmski onermemis gerek duymams yani 😊ama sunu tavsiye ederim ekim sonrasi ara ara ayda 1 fln cildiyeye kontrole gidin herhangi bi eksiklk varmi yokmu ogrenin soncta bunu ekim yapan doktor bilemez mesela bende b12 eksklgi vardi surekli olyodu doktor igne verdi hala kontrole gidiorm ara ara.

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 23 Haziran 2017, 21:14:35 »
Bu arada dger soruyada cvp veriyim basligi ilk actgmda belirtmstm ekim karari doktor secimindeki yasadgm evreleri tekrar kisaca ozet gecym karar vermstm ekime nette facebokta hicbi kaynak yoktu referans yoktu hele facebokta reklamni yapanlar hep duzmece yalan.sonunda bu forumu buldum bu derde sahip olan cogu kisin yolu burya dusuyo bence 😊ama nedim hocayi burda bulmadim.Cevremde hep soruyodm ekim yaptran tandgnz varmi die referans ariodm herkes falanca ektrdi guzl oldu diodu ama neye gore guzel kime gore guzel sonucta tek atimlik kursun karar veremiosnz bi turlu en son gozmu kararttm nasip dedim bi abimn arkdsi nedim hocaya ektrmsti abmde bana dedi ektren kisi ankara oldgu icin gitme firsatm oldu saolsn kabul etti yakndan gordum ck gur saci vardi eski halni bilmiodum kendsi tamamen dokuk oldgnu soyleyince iyice cezbetti.Oylelikle coruma gittim hocayla tanstm ilk gitgmde b12 eksklgi oldgu icin ve bogazmda enfeksyn saptadgi icin ekersek saglkli olmaz dedi ilac yazdi kullandm 2 hafta snra tekrar gittim isini iyi yapan ve gerckten deger veren ilgilenen birisi halada herhangi baska bi rahatszlgm bile olsa arayp fikir alisverisinde bulnyorm yardmci oluyo saolsun isimz bitti yapmio aldgi parada sonuna kadar helal olsun once cevrem nerde ektrdn die sordgnda corum diodum kinar gbi bakiolardi nerden buldn corumu ankrda yasiosn buyuksehirler durrken kendni biye yaktn gibisinden alakasi yok nedim hoca yurdisinda ankrda istanbulda bu isi yapms birisi sahsi nedenleri tercihleri sonucu coruma yerlesms ic anadoluya hitap edio bence bu iscilkle paraya tamah etse daha ck reklami olur reklam yapar buyuksehirde dgerleri gbi sacin bi kokune bilmem kac euro ister.Nette ekim onceside arastrmstm herhangi bi ekimini gorememstm eger guzel olmasaydi sacin sasrmazdm belkide cnk insan kuskulaniyo iyi biri olsa nie hicbahseden yok gibisinden.ama alakasi yok buyuk ihtimal ekimlerinden sanala yansiyan sayili kisilerdenm ben benm babamn oglu degil uzun uzun bahsetmemdeki amac bende bu evreden gectim iyi die bahsedilen yerler hep karsima tanesi 2 euro 3 euro die cikti.Eger bu isi guzel ve hsapli yapan biri varsa bence bahsedilmeye layktr dahada onemlisi ekim yaptrck kisilerin boyle insanlara ihtyaci vardir.Ki ekim guzel olmasaydida ben yandm siz yanmayin derdim

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 23 Haziran 2017, 21:25:50 »
Bu arada ekimi yeni olan arkadaslara bi tavsiyede bulunmak istiyorum.Bende yeni yeni farkettim bunu her gecen ay sac dahada gurlesiyo sakin benm gbi 2. Ayda 3. Ayda olmadi uzamcak cikmcak gbisinden kotu dusuncelere kapilip caninzi sikmayin.bu zaman ve sabir isi sadece bekleyin doktornzn soyledgi tavsiyelere uyun.Biraz once kuaformden geldm malum bayram trasi bi onceki trasla bile arasnda dunya farkvar dedi acayp sasirdi cok sıklaşmş dedi.Bende farkindaydm ztn ama ynede moral oldu 😊 Bide gecen ekim yaotran brysle tanistim 4 ay oldu benm dedim ooo dedi daha bsy yokki dedi hele bi 8 ayi 1 seneyi tamamla asl ozmn gor dedi icim ayri bi rahatladi.Daha o evrelere gelemedik bakalm smdki yasadklarm bu sekilde karamsar bakmayin sakin bekleyin

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 23 Haziran 2017, 22:21:57 »
Kac greft ekildi size

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 23 Haziran 2017, 23:48:00 »
Greft sayisini bilmiyorum sadece seanslk bi ekim degil tek seferde yogun bi ekim olcak dedi nedim hoca ona biraktim.Ama tepedeki seyrek kisma fazla girilmedi yok dicek kdr az oyuzden sadce tepeye extra bi ekim dha yaptrcam

kuyumcu69

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 24 Haziran 2017, 20:28:13 »
Geçmiş olsun. Daha önceki Ekim'lerini gördün mü doktorunun ona göremi karar verdin.

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 26 Haziran 2017, 13:29:39 »
 ,

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 26 Haziran 2017, 13:55:38 »
bu açıdan gayet güzel görünüyor. güneş altında bir foto görmemiz mümkün mü

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 30 Temmuz 2017, 00:49:46 »
.

Knanylmzzz

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 30 Temmuz 2017, 01:15:32 »
Hayırlı olsun sigara kullanıyor musun ? Kullanıyor isen ne kadar içtin ? Hiç süreçte bıraktın mı ?

ReLaX

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 30 Temmuz 2017, 07:54:55 »
Cok iyi olmus eski haline göre cok büyük fark var. Güle güle kullan :)

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 30 Temmuz 2017, 15:30:42 »
On profilden gayet iyi gözüküyor. Eski halinize göre baya fark yaratmış.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 30 Temmuz 2017, 15:40:35 »
bence güzel görünüyor. hayırlı olsun.

Facebook Twitter Instagram