Gönderen Konu: Çorum Genesis Dr. Nedim Ardıç  (Okunma sayısı 33936 defa)

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Çorum Genesis Dr. Nedim Ardıç
« Yanıtla #31 : 01 Mart 2017, 19:34:36 »
.

feri33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 02 Mart 2017, 12:49:05 »
hayırlı olsun kendisi mi ekiyo nedim ardıç

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 02 Mart 2017, 13:42:36 »
Teşekkür ederim evet kendisi ekiyo hic ara vermeden kesintisiz 7 saate bitirdi butun islemlerle kendsi ilgilendi

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 02 Mart 2017, 15:01:04 »
Ekimin hayırlı olsun.
Şok dökülmede saçlarınızın bir kısmını yada tamamını kaybedebilirsiniz.Bu aşamada bu durum pek birşey ifade etmiyor.Lakin şok dökülme yaşamayan kafanızda kalan saç telleri kesin kazanımlarınızdır.Bu saç tellerinden fire vermeniz pek muhtemel değil.
Şok dökülme ile kaybettiklerinizden ise çeşitli parametrelerin etkisi ile fire vererek kazanım sağlayacaksınız.Fire miktarı %10 da olabilir %40 ta.... ideal olan %10 civarı firedir.bahsettigim miktarlar greftler ile alakalı oranlar.greftlerizin 2- 3-4 lü teller barındığını varsayar isek, %10 kayıp  10.gündeki halinden iyi durabilir.
Ama şahsi kanaatim beklentiyi çok yükseltmemek, bu tarz Ekim'lerde mutlaka kayıp fire greftler oluyor.

5.6. Aya kadar kafanıza hiç birşey takmayın, sürekli bir çıkış beklentisinde olsanızda 5.6. Aydan önce nihai sonuç hakkında tahminde bulunmak pek doğru degil.

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 02 Mart 2017, 23:08:11 »
Haklisinz henuz bsy soylemek icin cok erken ama ister istemez beklentyi yuksek tutuyo insan ve sabirsizlaniyo biranonce 5 6 ay gecsede ne olcagni gorsek diye :) en kotu ihtimal eski halinden daha iyi olur diye dusnyorm zaten wax suruyum soyle tarayim boyle tarayim hayallerm yok :) hicbsy yapmamisken seyrek durmasin yeter bakalim onuda zaman gosterck

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 03 Mart 2017, 04:52:09 »
Haklisinz henuz bsy soylemek icin cok erken ama ister istemez beklentyi yuksek tutuyo insan ve sabirsizlaniyo biranonce 5 6 ay gecsede ne olcagni gorsek diye :) en kotu ihtimal eski halinden daha iyi olur diye dusnyorm zaten wax suruyum soyle tarayim boyle tarayim hayallerm yok :) hicbsy yapmamisken seyrek durmasin yeter bakalim onuda zaman gosterck

Buarada kaç greft ekimn yapılmıştı göremedim.
Dikkatlice bakıldığında aslında senin şok dökülmelerin dökülmeden  ziyade köksüz kırılma şeklinde olmuş gibi.Açıkcası beğendim ben ekimini, eski halinden çok çok daha iyi olacağı aşikar.Tek sıkıntı mevcut saçlarında sana veda etmek üzere iken Ekim yaptırmıssın. Onlar gittikten sonra 1 ufak operasyona daha ihtiyacın olabilir gibi.

Şimdilik bubu düşünmene gerek Yok.

İlaç vitamin birşeyler kullanıyormusun?

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 03 Mart 2017, 22:46:40 »
Greft sayisini bilmiyorum kontrol icin gittigimde doktor seans olarak degilde tek sefer yogun bi ekim yapcagni ana saclarmi kaybedecgmi oyuzden ekilenlernde kotu olmamasi icin yogun bi ekim yapcagni soyledi.Ekimden once doktora gitmstm dokulmemle ilgli degerlermn normal oldgnu sadece b12 vitamin eksik oldgnu soylemsti tablet b12 verdi.Sacekimi yapan doktora bu durumu belirttim tabletin migdemde cozlmycgni igne yoluyla direk kandan almam gerektgni soyledi onun belirttigi sekilde b12 aldim.Harici hicbsy kullanmadim sadece ilk bi hafta sac alinan kisim icin bi krem ekilen yer icin losyon ve sebamed sampuan kullandm.Bu arada ekim esnasnda doktor kafa derimin cok yagli oldgnu ve bu yuzden dokulmenin yogun oldgnu belirtti 3 ayda bir kontrole gelmemi soyledi bunu cozdgmz zaman ana saclarnida kaybetmeyiz dedi.Zaten yaglanarqk dokuldgnu ben farkediyodum ama elimden bsy gelmiyodu tutamyodum hergecen hafta daha cok kaybim oluyodu.Suanki dokulmede sac tellerim kirilarak dokuluyo kok goremiyorum.

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 03 Mart 2017, 22:50:19 »
Forumda tavsiyeler gordum sprey tablet vs ama ekimi yapan doktor bana herhangi bsy soylemedigi icin kafama gore yanls bsy yapmak istemedim Sizce kullanmam gereken bsy yada bsyler varmi suan 35 gun fln

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 28 Mart 2017, 19:25:04 »
2 ay oldu henüz tam anlamiyla uzamış olmasada suanki haliyle bile cok mutluyum dokulme olayi bitti dokulenler kirilarak dokulyodu ztn kokten dokulmyodu simdi oda kalmadi

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 21 Mayıs 2017, 12:05:59 »
4 ay oldu yavaş yavaş oturmaya başladı.Yan kısımları 6 7 kere kısaltmama rağmen üstler daha yeni uzadı kendine geldi özellikle kapalı alanda çok hoş duruyo güneş ışığında biraz daha seyrek onuda saçlarmn ince telli olmasına yoruyorum.Hep 6 ayda 1 senede tam olur oturur duyumunu almıştim ekimler icin.Henuz 6 ay bile tamamlanmadı dahada sac cikcakmi yoksa varolanlarmi uzcak bilmyorum ilerleyen surecide aktarcam

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 21 Mayıs 2017, 12:23:52 »
Bu arada arastirmalsrm sonucu bi saç kürü buldum kullananların memnun kaldgnı duydum 2 defa uygulama sansim oldu kesnlikle yararli gbi dokulmeyi tamamen durduruyo denemek istyen varsa tavsiye ederim eczaneden temin edebilirsiniz iclerinde 5 tüp var 4 5 günde bir 4ündende 1ertane tüpü kirip kucuk bi kaba karistirin saciniza masaj yaparak uygulayin 2 saat kadar kalsin sonra yikayin.Sampuan tavsiyesindede bulunmak istiyorum sac ekimi yapan doktor onermisti memnunum surekli bnu kullaniyorum

kosovali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 22 Mayıs 2017, 21:43:19 »
Kardeşim çok başarılı sonuç 4 aya göre bence ekim öncesi ile baya fark var.

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 22 Haziran 2017, 21:05:59 »
Ilk 2 foto goruldgu gbi ev ortamnda ampul altinda ve kapali havalarda cok gür dger 2 fotoda gunes isiginda cekilms fotograflar sac telim ince oldgu icin biraz daha seyrek duruyo ama genel itibari ile cok memnunm wax ve dondurucu sprey kullanmaya basladim 😊 Darisi tum ihtiyaci olanlara bu sorunu kafasina takip hayatinda cogu seye olumsuz bakanlara İnş.Imkani olan varsa hicbeklemesin derim yada baska seyler erteliyosa onlari erteleyin buna oncelik verin cnk gercekten hayata daha baska bakiosunuz tabi gerckten bunu sorun olarak goruosanz kafanizda buyutuyosaniz ve heleki yasiniz daha gencse daha da kotusu bekarsaniz zaman kaybetmeyin.Ins herkes guzel sonuc alir beklentilerini karsilar maddi manevi hayal kiriklgi yasamaz

batuhan çetin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 22 Haziran 2017, 21:33:09 »
Gayet güzel olmuş inşallah daha iyi de olacaktır.Hayırlı olsun

Facebook Twitter Instagram