Gönderen Konu: Çorum Genesis Dr. Nedim Ardıç  (Okunma sayısı 33932 defa)

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Çorum Genesis Dr. Nedim Ardıç
« Yanıtla #15 : 02 Şubat 2017, 22:53:05 »
hocam hayırlı olsun. yazı dizini okudum. acı çekmişsin açıkcası bende ilk kez şahit oldum buna. zira ekimlerde sadece lokal anestezi kısmında kafaya iğnenin girdiği anlarda sadece ağrı olur. sonra uyuştuğu için sıkıntı olmuyor.ama sizde olmuş. anladığım kadarıyla dokatordan memnun kalmışsın.şunu belirtiyim. büyük şehirler istnbul,ankara,izmir gibi büyük şehirler dışında anadoluda da kaliteli ekimcilerin olmasından mutluluk duyarım.çünkü ekim için memleketinden ayrılıp,ektikten sonra hemen eve dönmek sıkıntılı bir durum. zira ekimden sonra ilk yıkamalar,kontrol v.s gibi durumların ekim merkezinde olması lazım diye düşünüyorum. sende kendi memleketinde bir cerraha işlemini yaptırmışsın.temiz bir işçiliği benziyor. ilerleyen dönemde sürecini devam ettirmeni diliyorum.insallah güzel bir sonuç alırsın..

O.demirci

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 03 Şubat 2017, 00:22:17 »
Tesekkur ederim kafama vurulan igneler uyusturdu etksni kabettigi yerlere o igneler tekrarlandi ama kanal acildiktan sonra kafa igne yemeye musait olmadgi icin olsa gerek bu sefer kolumda seruma bagli olan yere igne yapildi 10 dakika snra tekrar uyustu kafam canmn yanmasi benden kaynaklandi o evre oyle acili geccek sandim belirtmedim doktora sonucta 7 saat uyusturcun devam etmeside beklenemezdi ztn.Evet cok memnun kaldim hatta soyle soyleym ben canm burnma gelmedkce hastaneye gitmem hastane kapisi bilmem Nedim abi okdr samimi okdr iyi biriki herhangi baska bi rahatszlgm bile olsa onun ilgilenmesini isterim o derece saolsun karsisindakine gercekten deger veriyo ve isini iyi yaptgni hissettiriyo amacim reklam yapmak degl olani soyluyorum yaptgi isi ztn hep beraber gorcez.Ben iyi olacagna inaniyorum gercktn cok ozen gosterdi cok ugrasti.Fikrinizede katiliyorum evet buyuksehirler haricindede boyle insanlara ihtiyac var hem kolaylk acisindan hem verilen hizmetn yakinlginacisindan.Dedgnz gbi sonrasida onemli bakimi yikamasi vs hatta bugun sargilari aldirmaya gittigimde benden bi onceki ekim yaptiran kisi sacininyikatmak icin gelmisti.Ben ankaradan gittigim icin malesef oyle bi sansm olmcakti o yuzden detayli anlattilar o yikatan kisiyi yikanirken izlettirdiler ve anlatimli video cd verdiler.Guzel dileklerinz icin ck tesekkur ederim ins iyi sonuc alcam Saygilar

gry09

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 03 Şubat 2017, 01:00:19 »
hayırlı olsun

O.demirci

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 03 Şubat 2017, 01:08:23 »
Çok teşekkür ederim Saolun

O.demirci

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 05 Şubat 2017, 16:17:18 »
Bugun 5. Gun sislik kalmadi yavas yavas yara kabuklari doklmye baslyo artk daha rahatim

O.demirci

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 05 Şubat 2017, 16:20:42 »
Bu arada goruldgu uzere on kisim cok yogun duruyo ust taraflar one nazaran biraz daha seyrek ekilms bu on gur olcak ustler normal olck anlaminami geliyo yoksa on normal olcak ustler seyrek olcak anlaminami.Bu durum ve ekim hakkinda anlyan yada daha once ektiren kisilerden yorum almayi ck isterim

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 06 Şubat 2017, 19:59:54 »
Hayirli olsun kardesim sonuç guzel olsun acı cekmek onemli degil gelip gecici onlar umarım iyi olur mutlu olursun

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 06 Şubat 2017, 22:42:40 »
Merakla bekliyorum bakalim :) Tesekkur ederim

gms34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 07 Şubat 2017, 01:44:38 »
hayırlı olsun, güzel bir ekime benziyor

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 07 Şubat 2017, 13:42:32 »
Tesekkur ederim inş :)

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 08 Şubat 2017, 14:26:45 »
8.gün

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Mart 2017, 15:16:19 »
Tam 1 ay oldu yanlar ekilen yere gore daha cabuk uzadgi icin bazilari anlyodu sac ektrdgmi ama kisalttiktan sonra kimse anlyamiyo suan 3e vurdurmusum gbi.Dha once sac ektirenlere dikkat ettigimde bazilarinin sac alinan kismnda iz goruyodum benm 1 ay olmasina ragmen suan hic iz yok tamamen kapandi kisa olmasna ragmen belli olmyo.Ekilen kisimda diplerde cok kucuk kirmizi noktalar var oda yakindan dikkatli bakinca belli oluyo zamanla oda geccek ins.Su an gayet memnunum hersey guzel ilerliyo bi taraftan ekilen sac doklyo ama tamamen doklmedi.Dokulenlern yerinede daha kalin sac geliyo bazilari tek bazilari cift cikiyo

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 01 Mart 2017, 16:49:40 »
hocam donorda sıkıntı olmaması güzel bir durum. ancak fotolar net değil. müsait olduğunzda detaylı fotoğraf atar mısınız, açıkcası 1 aylık sonucunuzu merak ettim.

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 01 Mart 2017, 17:10:58 »
Smdi farkettm haklisiniz hem yan cikmis hemde karanlik eve gittigimde detayli fotograf çekcm

O.demirci

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 01 Mart 2017, 19:26:24 »
Isik altinda cektgm icin on kisimlar seyrek cikms brz dha gur duruyo normalde.Once daha guzeldi ama doklme basladi halada devam ediyo dokulenlerin yerine yeni yeni cok kisa sac cikti acaba o cikanlari kazandimmi yani tuttu anlaminami geliyo yoksa o cikanlarn dokulme yada uzamama riski varmi eger doklmckse asagi yukari ekilipte dokulenlerin hepsinin dibinden sac geliyo ama hersy icin erken cnk dokulme devam ediyo.Suanki durum hakkinda ve ekim hakkinda tecrubeli abilerm kardeslerimden yorum almak isterim

Facebook Twitter Instagram