Gönderen Konu: Emphair Ataşehir Anadolu Hast. 4386 Greft 04.04.2020 Yaş 32  (Okunma sayısı 5213 defa)

Victor03

• Yeni üye
  • *
Merhabalar.
Uzun bir yazı oldu bilgi almak,bilgi paylaşmak isteyenlerin okumasını öneririm,ancak isteyenler sadece resimlere bakabilir tabi:))
Formu saç ekimi yaptırmak istediğim günden beri takip ediyorum.Çok yararlı bir site olmuş.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Aklıma takılan her şeyde buradaki arkadaşların tecrübelerinden faydalanıyorum.Bu sebeple hem görüşlerinizi almak hem de bende başkalarının bilgi edinmesini sağlamak için bugün üyelik açarak kendi ekimim hakkında paylaşım yapmak istedim.
Emphair Acıbadem ekibine saç ekimimi yaptırdım ancak virüs sebebi ile Acıbadem hastanesinde saç ekimi kapalı olduğu için Ataşehir Anadolu hastanesi 3. Katında yapıyorlarmış ve bende orada yaptırdım.Öncelikle virüs korkusu olduğu için bu konu hakkında aldıkları önlemleri sordum ve günde 1 operasyon yaptıklarını o gün sadece benim olacağımı ve herkeste maske olduğunu,odanın ultraviyole sistemi ile dezenfekte edildiğinden bahsettiler.Açıkcası bende hazır evde çalışıyorken büyük bir fırsat olarak gördüm ve kötü zamanlarını evde atlatırım diye düşünürek ve güvenerek yaptırmaya karar verdim.Ben protez kullanıyordum yaklaşık 7 senedir tepe bölgesinde ve ektirmek için hep tereddüt ediyordum.Herkes böyle alıştı şimdi bi anda saçlar gidecek diye çekiniyordum.İki durum fikrimi değiştirdi 1. Si çocuğum oldu 24 Nisan da bana orijinal saçlarımla alışması sonradan bir değişiklik yapmak istememem,2. Si evde kimse görmeden bir süre zaman geçirecek olmam.Tabi bunların dışında protezin çok iyi gözükmesine karşın çok masraflı ve uğraştırıcı olması ve sürekli dikkat etme durumunda olman da cabası.Hiç bir şekilde protez gibi görünmeyeceğini biliyorum ancak kendi saçın olması,istediğin gibi taramak,istediğin de elini saçına atmak denizden duştan çıktıktan sonra havluyla rahat rahat kurulamak büyük rahatlık,protez de hep bir çekingen davranma çabasında oluyorsun.Şimdi sizlere en baştan bu ana kadar olan resimleri 1-2 gün içinde paylaşacağım malum bu ara çocukla uğraşmaktan pek zaman kalmıyor vakit buldukça hem bilgilendireceğim hem de görüşlerinizi okuyacağım.Protez kullandığım için tepe bölgemden fotoğrafı protez bakımı için gittiğimde çektiğim fotoğrafı paylaşacağım ancak yanıltıcı olabilir çünkü protezi yapıştırıdıkları için alt tarafı sürekli sıfıra vuruyorlar deri üzerinde siyah noktaları baz almaya çalışırsınız.Siz resimleri beklerken merakınızı gidermek adına şuana kadar geçen süreçten memnun muyum çok kısa belirtmeye çalışayım.Ekim 8 saat civarı sürdü,ilk yapılan bir kaç iğneden sonra pek ağrı sızı hissetmedim.İlk yapılan iğnelerde dayanılmayacak acı vermiyor.Saç alımı sırasında sağ bölgemden alınan süre diğer bölgelerden alınan süreden en az 30 dk daha fazlaydı ve onun sonucunu şuan görüyorum sanırım.Ekim de ön bölgemi çok sık yapıp arka bölümleri çok daha seyrek bıraktılar böyle daha iyi sonuç olacağını söylediler umarım öyle olur.Ben hazır evdeyken süreci atlatırım diye düşünürken hiç beklemediğim yerden gol yedim.Donör bölgem de seyreklikler oluştu,arka bölgede enseye yakın ufak bir saçkıran.Acayip canımı sıktı bu durum.Bu forumda araştırdığıma göre de 6-8 ay zaman alıyormuş toparlaması.Söylediklerine göre doku küsmesi ancak ben alımda hassas davranmadıkları için olduğunu düşünüyorum.Çok can sıkıcı bir durum.Özellikle donör bölgesi için daha erken toparlamasına yardımcı olacak önerileriniz varsa çok memnun kalırım.
Eklediğim resimler ekim öncesi ekilecek alan son hali, donör bölgesi, belirlenen ön çizgi ve traş sonrası donör alan.

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Emphair Ataşehir Anadolu Hast. 4386 Greft 04.04.2020 Yaş 32
« Yanıtla #1 : 17 Mayıs 2020, 06:05:45 »
Yapicak birsey hok kardesim, sabir edip bekleyeceksin bazen 3 ayda toparlar bazen 6 ay surer. Ama iyi olur merak etme.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Victor03

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 17 Mayıs 2020, 06:15:35 »
Bunlar da ekildikten hemen sonraki fotoğraflar.

Victor03

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 17 Mayıs 2020, 06:17:45 »
Yapicak birsey hok kardesim, sabir edip bekleyeceksin bazen 3 ayda toparlar bazen 6 ay surer. Ama iyi olur merak etme.

Sağol.Umarım iyi olur, umarım en kısa sürede düzelir.

Victor03

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 17 Mayıs 2020, 22:05:41 »
3. Gün ilk yıkama sonrası resimleri.

Victor03

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 17 Mayıs 2020, 22:09:07 »
4. Gün orta kısımda kızarıklık oluştu nekroz diye çok korktum ancak 2 krem verdiler hemen akşam vakit kaybetmeden nöbetçi eczaneden alıp kullanmaya başladım.ikisini karıştırıp kızarık bölgeye ince bir tabaka olarak sürdüm ve yaklaşık 8 günde tamamen geçti.

Victor03

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 17 Mayıs 2020, 22:19:23 »
12.gün kabukların %98 i döküldü.Ertesi gün de hiç kabuk kalmadı.10. Gün hepsi dökülsün diye zorlamadım,saça zarar vermemek için.

Victor03

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2020, 22:22:55 »
12. Gün donör bölgesi fotoğrafları.Bu arada bu donör bölgesinin iyi halleri.Saç uzadıkça rezil bir hâl almaya başladı donör bölgesi.

Victor03

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2020, 22:40:42 »
18.gün resimleri.

Victor03

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2020, 23:03:33 »
29. Gün ve donör bölgede sıkıntılar gün yüzüne çıktı.Ense de bozuk para büyüklüğünde saç kıran oluştu.Emphair hem ensemdeki yere hem de sağ ve soldaki sıkıntılı yerlere doku küsmesi diyor başta sizi bilgilendirmemek bizim suçumuz ama bazı kişilerden oluyor dedi.Sıkıntılı yerlere prp uyguladı.Bu arada avesin şampuanı ve serumunu kullanıyorum,birde günde 2 tane trichoplus multivitamin içiyorum.Bu doku küsmesi olayını daha hızlı atlatmanın bir yolu varsa tavsiyelerinizi almak isterim.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2020, 23:49:38 »
Dostum ekim güzel,  donör de daha iyi bir alım olabilirmiş,  inşallah güzel sonuç çıkacaktır. Sıkıntı yapma bakıma devam,  toparlaman hızlı olur
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Victor03

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 18 Mayıs 2020, 00:57:15 »
Dostum ekim güzel,  donör de daha iyi bir alım olabilirmiş,  inşallah güzel sonuç çıkacaktır. Sıkıntı yapma bakıma devam,  toparlaman hızlı olur

İnşallah hızlı olur.Yanları kestirmekle toparlar mı,biran önce toparlarsa uzatsam daha mı iyi olur arasındayım şuan.Baktıkça canım sıkılıyor.

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 18 Mayıs 2020, 01:00:33 »
İnşallah hızlı olur.Yanları kestirmekle toparlar mı,biran önce toparlarsa uzatsam daha mı iyi olur arasındayım şuan.Baktıkça canım sıkılıyor.
aloevera yağı alıyorsun her gece uyumadan önce dönor bölgene sürüyorsun 3 ay içinde bozulan pskolojin yerine geliyor dediğimi uykula sorun kalmıcak

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 18 Mayıs 2020, 01:21:23 »
Zamana bırak alışacaksın,  6 aya temiz
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Victor03

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 18 Mayıs 2020, 01:36:31 »
aloevera yağı alıyorsun her gece uyumadan önce dönor bölgene sürüyorsun 3 ay içinde bozulan pskolojin yerine geliyor dediğimi uykula sorun kalmıcak

Hocam şöyle bişey aldım forumda Argan yağından çok bahsetmişler bu durumda olanlar için aktardan almak istedim ancak çakma bişey olur daha kötüleşir diye bilindik bi markanın ürününü alayım dedim.Daha kullanmadım ancak her banyodan 2 saat önce kullanmayı düşünüyorum.Siz kullandınız mı, hangi marka ürünü öneriyorsun ve nasıl kullanıyorsun?

Facebook Twitter Instagram