Saç Ekimi Sonuçları
Kesinlikle zarar verebilir, onun icin cok iyi bir yerde ekim yaptirman gerekir.
Lifehair şahin hocayı düşünüyorum çok iyi donör alımı yapıyor lakin boş kafaya ekim yaptırdım fakat şimdi var olan saçların arasına girecekleri için şüphem var acabalarım var, ilgine minettarım sağolsın, sen sıklaştırma yaptırdın mı konulardan mı hakimsin bilmek isterim.
eğer kafanız da ıncelmış zayıf saçlarınız varsa bır kısmını kaybedebılırsınız sıklaştırma ekımlerınde genelde bu kayıpları en zararla atlatmak ıcın fınasterıd tavsıye edılır 6 ay öncesınden saçlar güçlenınce aralara gırılır..saçlar sağlıklı ıse düzgün bir ekimle çok az sorunla halledılır ekım sonrası saçlar bıraz zayıflar beslenme dengesı bozulduğu için daha sonra toparlar
Bende düşünüyorum verteks bölgesine 2. Bir sıkılaştırma ekimi,kinyas hocaya yaptırırım gibime geliyor,ilk Ekim'de öndeki saçlarında arasına girilerek Ekim yapıldı kayıp yaşamadım , tecrübeli kişiler daha net cevap verecektir.
İnsan ister istemez yapılan bozulurmu diye düşünmeden edemiyor piyasa açılsın ankara'da 2 firma belirledim konuşacağım eğer tatmin edici cevaplar alamazsam istanbul'da benim 2.evim istanbul da birkaç firma var kafamda aslında tecrübem var ama aynı süreçleri yaşamakta beni biraz düşündüyor yaş 48 oldu acaba zorlmasam mı bilemiyorum hayırlısı artık.
Hintell vertex e yakın bölgeler ince zaten ekimi o bölgeden ziyade ekim yapılanların arasına düşünüyorum finans konusunda kesinlikle kullanmam 4 ay zoraki kullanıp zararını görwn biri olarak o mevzu benim için tamamen bitmiştir ekim yaptırmam gerekirse.
Çok özel olmayacaksa ne gibi yan etkiler görüp bırakmıştınız. İlacı kullanmayı düşünenlere fayda sağlayabilir.
Ekilen saçların tekrar dökülmesi çok zor. Bir arkadaş forumda 10. gün cımbızla sökmesine rağmen yine çıktığından bahsediyordu. ilk ekimde tutan saçların köklerine zarar verilmezse döküleceğini sanmıyorum. Kendi zayıflayan saçlarınız dökülebilir tabi.