Gönderen Konu: Saç Sıklaştırma Ekiminde 1.Ekime Zarar Verme Olasılığı Varmı ?  (Okunma sayısı 2731 defa)

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
Değerli Arkadaşlar ben 2018 Haziran da 4200 greft saç ekimi yaptırdım burada konum yok genel olarak ekimden memnunum lakin sıklık problemi var kısmı olarak yaşım 48 bundan sonra dökülme problemim yok, benim merak ettiğim sıklaştırma ekimi 1.ekimdeki saçlara zarar verirmi dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak istemiyorum, benden daha tecrübeli sıklaştırma ekimi yaptıran arkadaşlardan bu konu hakkında bilgiler almak istiyorum.

İlgi ve alakanıza şimdiden minnettarım.

Siddhartha

• Hero Member
Kesinlikle zarar verebilir, onun icin cok iyi bir yerde ekim yaptirman gerekir.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
Kesinlikle zarar verebilir, onun icin cok iyi bir yerde ekim yaptirman gerekir.
Lifehair şahin hocayı düşünüyorum çok iyi donör alımı yapıyor lakin boş kafaya ekim yaptırdım fakat şimdi var olan saçların arasına girecekleri için şüphem var acabalarım var, ilgine minettarım sağolsın, sen sıklaştırma yaptırdın mı konulardan mı hakimsin bilmek isterim.

Siddhartha

• Hero Member
Lifehair şahin hocayı düşünüyorum çok iyi donör alımı yapıyor lakin boş kafaya ekim yaptırdım fakat şimdi var olan saçların arasına girecekleri için şüphem var acabalarım var, ilgine minettarım sağolsın, sen sıklaştırma yaptırdın mı konulardan mı hakimsin bilmek isterim.

Kardesim ben de dusunuyorum da ondan:) vertex bolgem kel degil ama seyrek oraya da ekim yaptirmadim acikcasi suan iyi ama bir siklastirma ekimi dusunuyorum ilerde. Sahin hocayi acikcasi fiyat-sonuc odakli bakarsak heralde uzerine bir yer yok, birkac siklastirma ekimini de gordum cok iyiydi.
Ama ben kabul ederse Asmed koray hocayi dusunuyorum. Sana da bol sans dilerim. Sahin hoca iyidir kesinlikle butcen ona yetiyorsa bence kendisi ile bir gorus kafana takilanlari sor derim.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
eğer kafanız da ıncelmış zayıf saçlarınız varsa bır kısmını kaybedebılırsınız

sıklaştırma ekımlerınde genelde bu kayıpları en zararla atlatmak ıcın fınasterıd tavsıye edılır 6 ay öncesınden

saçlar güçlenınce aralara gırılır..

saçlar sağlıklı ıse düzgün bir ekimle çok az sorunla halledılır
ekım sonrası saçlar bıraz zayıflar beslenme dengesı bozulduğu için daha sonra toparlar
Global Moderator

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
eğer kafanız da ıncelmış zayıf saçlarınız varsa bır kısmını kaybedebılırsınız

sıklaştırma ekımlerınde genelde bu kayıpları en zararla atlatmak ıcın fınasterıd tavsıye edılır 6 ay öncesınden

saçlar güçlenınce aralara gırılır..

saçlar sağlıklı ıse düzgün bir ekimle çok az sorunla halledılır
ekım sonrası saçlar bıraz zayıflar beslenme dengesı bozulduğu için daha sonra toparlar
Hintell vertex e yakın bölgeler ince zaten ekimi o bölgeden ziyade ekim yapılanların arasına düşünüyorum finans konusunda kesinlikle kullanmam 4 ay zoraki kullanıp zararını görwn biri olarak o mevzu benim için tamamen bitmiştir ekim yaptırmam gerekirse.

djsalimaga

• Jr. Member
  • **
Bende düşünüyorum verteks bölgesine 2. Bir sıkılaştırma ekimi,kinyas hocaya yaptırırım gibime geliyor,ilk Ekim'de öndeki saçlarında arasına girilerek Ekim yapıldı kayıp yaşamadım , tecrübeli kişiler daha net cevap verecektir.

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
Bende düşünüyorum verteks bölgesine 2. Bir sıkılaştırma ekimi,kinyas hocaya yaptırırım gibime geliyor,ilk Ekim'de öndeki saçlarında arasına girilerek Ekim yapıldı kayıp yaşamadım , tecrübeli kişiler daha net cevap verecektir.
İnsan ister istemez yapılan bozulurmu diye düşünmeden edemiyor piyasa açılsın ankara'da 2 firma belirledim konuşacağım eğer tatmin edici cevaplar alamazsam istanbul'da benim 2.evim istanbul da birkaç firma var kafamda aslında tecrübem var ama aynı süreçleri yaşamakta beni biraz düşündüyor yaş 48 oldu acaba zorlmasam mı bilemiyorum hayırlısı artık.

djsalimaga

• Jr. Member
  • **
İnsan ister istemez yapılan bozulurmu diye düşünmeden edemiyor piyasa açılsın ankara'da 2 firma belirledim konuşacağım eğer tatmin edici cevaplar alamazsam istanbul'da benim 2.evim istanbul da birkaç firma var kafamda aslında tecrübem var ama aynı süreçleri yaşamakta beni biraz düşündüyor yaş 48 oldu acaba zorlmasam mı bilemiyorum hayırlısı artık.
Dhi tekniğinde kesi çizik olmadan araya girme işlemi daha kolay ve riski az bu tekniği deneyin en azından

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
Evet dhi benim de aklımda görüşmelerim bu yönde olacak dikkatli olmakta yarar var.

gifted

• Jr. Member
  • **
Hintell vertex e yakın bölgeler ince zaten ekimi o bölgeden ziyade ekim yapılanların arasına düşünüyorum finans konusunda kesinlikle kullanmam 4 ay zoraki kullanıp zararını görwn biri olarak o mevzu benim için tamamen bitmiştir ekim yaptırmam gerekirse.

Çok özel olmayacaksa ne gibi yan etkiler görüp bırakmıştınız. İlacı kullanmayı düşünenlere fayda sağlayabilir.
- Günde 2 defa Kerozan tablet
- Ducray ve Prozinc Plus şampuan
- Medohbiotin kerozan ile değişimli olarak kullanım
- L'oreal Professionnel Serioxyl Denser Hair Yoğunluk Arttırıcı Serum

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14688

unverm

• Hero Member
Ekilen saçların tekrar dökülmesi çok zor. Bir arkadaş forumda 10. gün cımbızla sökmesine rağmen yine çıktığından bahsediyordu. ilk ekimde tutan saçların köklerine zarar verilmezse döküleceğini sanmıyorum. Kendi zayıflayan saçlarınız dökülebilir tabi.

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
Çok özel olmayacaksa ne gibi yan etkiler görüp bırakmıştınız. İlacı kullanmayı düşünenlere fayda sağlayabilir.
Kusura bakma epeydir forumdan uzaktım yazına cvp veremedim özel birşey yok cinsel yönden sıkıntı yarattı yaklaşık 1 sene problem oldu sertleşme 2bin tl doktor 2 bin tl ilaça mal oldu herkeste olmayabilir ama bende maalesef çok etki yaptı o yüzden bu ilaça karşı çok dikkatli olmakta fayda var.

Kaptan1973

• Jr. Member
  • **
Ekilen saçların tekrar dökülmesi çok zor. Bir arkadaş forumda 10. gün cımbızla sökmesine rağmen yine çıktığından bahsediyordu. ilk ekimde tutan saçların köklerine zarar verilmezse döküleceğini sanmıyorum. Kendi zayıflayan saçlarınız dökülebilir tabi.
Net karararım artık bu kadarla uetineceğim yaş 48 olacak bu kadar bile beni mutlu ediyor inan ekim öncesi bana şu halimin fotosunu gösterseler ekime 50bin tl net verirdim 5binle hallettim Allah darısını bütün kardeşlerime yaşatsın lakin 2. Ekimi vücut olarak kaldıramam bunu hissettim bu kadar yeter dedim ama yaşim 30 falan olsa 1 gün beklemem yaptırırdım inan iyiki yaptırmışım ilk ekimi çok memnunum ilgine yazına çok tşk ederim.

Facebook Twitter Instagram