Gönderen Konu: izmir Ento da 3200 greft saç ektirdim  (Okunma sayısı 9634 defa)

promete74

• Full Member
Ynt: izmir Ento da 3200 greft saç ektirdim
« Yanıtla #91 : 26 Aralık 2020, 18:00:02 »
Kardeş ilk önce vertex yolunda, ekim başarılı çıkışlar dahada devam edebilir , bu bölgenin çıkış- ları iki seneyi bulabiliyor hacimlenmesi falan derken seni memnun edecektir.

Ön bölgeye gelince ön çizgini birbuçuk iki cm öne almanı tavsiye ederim. Kendimden yola çıkarak önceki resimlerimle şimdiki arasında çok fark var. Hiç düşünme ön çizgini öne biraz indir. Bende 48 imdeydim ilk ekimi yaptırdığımda inan pişman değilim ön çizgiyi öne cektirdiğim için.

Ön çizgini Şahin Çelik veya Hakan Doğanay dan birini seç derim. Ön çizgide bayağı doğallar. Hakan hocanın ekibinide hiç düşünmeden seçebilirsin maddi durumuna göre. Orta bölgeyide ekimcilere bırak kararı aralara girmek biraz sakat herzaman. Vertexin cıkışları böyleyse önler dahada başarılı olur diye düşünüyorum belliki greftler kaliteli. Aceleci olma ekim yerine iyi karar ver.
Umut veren yorumlarınız için teşekkür ederim. Ekimi İzmir'de yaptırmak durumundayım. Dr.Sibel Ulusan'ın merkezinde, Dr. Zafer Ulusan ve ekibine ektirmeyi düşünüyorum. Sibel Ulusan'ın bizzat girdiği ekim bütçe olarak beni aşıyor. İstanbul'a da gidemem maalesef.

promete74

• Full Member
« Yanıtla #92 : 26 Aralık 2020, 18:01:12 »
Çok öne aldırmamak şartıyla 1-2 tık öne gelebilir. Yaşınıza göre iyi yerde bence.
Teşekkürler Sonnyto

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 30 Aralık 2020, 08:45:43 »
Görüntü operasyon öncesi gibi, sonuç bu olur fazla beklentin olmasın, 2.ekim için iyi bir yer veya daha iyi plan yapılabilir.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

promete74

• Full Member
« Yanıtla #94 : 19 Mart 2021, 17:24:18 »
10 ay oldu

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 19 Mart 2021, 17:40:12 »
Yani en zor bölge tepe ekimi.

Alanın çok büyük olması da bir dez avatajmış ama açık olacağım bu grefte daha iyi dolabilirmiş.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 19 Mart 2021, 17:55:51 »
Güzel fotolar atmışsınız, ilk sayfaya dönersek net bir kıyas rahatlıkla yapabiliyoruz. Mevcut saçlarınızın da canlanmasını göz önüne alırsak, maalesef başarı oranı max % 30'da kalmış bir ekim. Evet tutma oranı düşük bir bölge ama 3200 greft ile kesinlikle daha iyi bir sonuç alınabilirdi.

promete74

• Full Member
« Yanıtla #97 : 19 Mart 2021, 17:58:25 »
Güzel fotolar atmışsınız, ilk sayfaya dönersek net bir kıyas rahatlıkla yapabiliyoruz. Mevcut saçlarınızın da canlanmasını göz önüne alırsak, maalesef başarı oranı max % 30'da kalmış bir ekim. Evet tutma oranı düşük bir bölge ama 3200 greft ile kesinlikle daha iyi bir sonuç alınabilirdi.
Katılıyorum, teşekkürler.

promete74

• Full Member
« Yanıtla #98 : 19 Mart 2021, 18:00:26 »
Yani en zor bölge tepe ekimi.

Alanın çok büyük olması da bir dez avatajmış ama açık olacağım bu grefte daha iyi dolabilirmiş.
Aynı fikirdeyim, teşekkürler.

promete74

• Full Member
« Yanıtla #99 : 19 Mart 2021, 18:07:14 »
Bence başarısız olan bir verteks süreci yaşadım. İkinci bir ekim düşünüyorum. Son ekimim olacağı için bu kez verteks ile birlikte ön bölgeye de düşünüyorum. İzmir'de Sibel Ulusan'ın Merkeziyle görüştüm. İstanbul'daki önde gelen merkezlere de resimlerimi gönderip, web üzerinden görüştüm, ancak farklı şeyler söylediler. Kimisi ön bölgeye gerek olmadığını, mevcut saçlarımın zarar göreceğini söylediler. Kafam karışık yani. Bu işten anlayan daha tarafsız görüşlere ihtiyacım var. Şu sorularıma cevap verirseniz sevinirim.
1- Ön bölgeye gerek var mı? Ekilebilir mi?
2- Verteks kaç gref ile kapanabilir?

Trablons

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 19 Mart 2021, 18:12:13 »
ön taraftaki çizgiyi net yapmak adına hafif bir sıklaştırma yapılabilir bence max 1000 greft olacak şekilde.Kalanı için vertex anca min 3000 civarı ile kapanır gibi duruyor.(muttalip keser kel nikli bir üyeye 1800 greftle kapatmıştı vertexi ama o tabii muttalip hoca :) paranız varsa onu seçin derim.diğer türlü gene max greft çalışılacak bir 2. ekim olacak gibi duruyor.

Ön taraf eğer dökülmeye devam ederse (takviye almadığınızı farz ediyorum.) bu sefer  düzeltmeye 3. ekime greft çıkmayacak.bunu da düşünün.

promete74

• Full Member
« Yanıtla #101 : 19 Mart 2021, 18:14:39 »
ön taraftaki çizgiyi net yapmak adına hafif bir sıklaştırma yapılabilir bence max 1000 greft olacak şekilde.Kalanı için vertex anca min 3000 civarı ile kapanır gibi duruyor.(muttalip keser kel nikli bir üyeye 1800 greftle kapatmıştı vertexi ama o tabii muttalip hoca :) paranız varsa onu seçin derim.diğer türlü gene max greft çalışılacak bir 2. ekim olacak gibi duruyor.

Ön taraf eğer dökülmeye devam ederse (takviye almadığınızı farz ediyorum.) bu sefer  düzeltmeye 3. ekime greft çıkmayacak.bunu da düşünün.
Teşekkürler

osmangazi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #102 : 19 Mart 2021, 19:58:35 »
bence verteksten once on cizgin icin ekim yaptirmalisin. verteksi uzatirsin, zaten cok da goz onunde degil. bence esas on cizgini iyi biyere yaptirmalisin. esas insani degistiren, basarili bir on cizgi. bu on cizgin bence cok daha guzel olabilir iyi bir ekimle.

promete74

• Full Member
« Yanıtla #103 : 19 Mart 2021, 20:03:57 »
bence verteksten once on cizgin icin ekim yaptirmalisin. verteksi uzatirsin, zaten cok da goz onunde degil. bence esas on cizgini iyi biyere yaptirmalisin. esas insani degistiren, basarili bir on cizgi. bu on cizgin bence cok daha guzel olabilir iyi bir ekimle.
Teşekkürler

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 19 Mart 2021, 21:32:43 »
Ben cevap vereyim, ön bölgeye kesinlikle gerek var. Şakaklar ve ön çizgin geri gitmiş, 2 bin greft ile ön tarafın işi görülür. Vertex için de 2500 greft gözden çıkarılmalı. Donörün müsait görünüyor.

Facebook Twitter Instagram