Gönderen Konu: izmir Ento da 3200 greft saç ektirdim  (Okunma sayısı 9651 defa)

promete74

• Full Member
Ynt: izmir Ento da 3200 greft saç ektirdim
« Yanıtla #76 : 26 Aralık 2020, 15:11:40 »
7buçuk ay oldu, beklentim gerçekleşmedi maalesef. Bu süreçten sonra da var olan %10-15 oranında gelişir, o da beni tatmin etmez. İkinci bir ekim düşünüyorum, Sibel Ulusan'ın merkezi ile görüştüm, verteks ve öne toplam 4500 greft sıkı bir ekim yapabileceklerini söylediler.

promete74

• Full Member
« Yanıtla #77 : 26 Aralık 2020, 15:15:58 »
Ön çizgiyi biraz öne çekmek istiyorlar, ben ise mevcut çizgiyi yaşıma uygun buluyorum, hem doğallık bozulmasın, hem de  greftler üst ve tepe bölgesinde sıkı kullanılsın istiyorum. Siz forumdaşlarımın değerli önerilerine ihtiyacım var. Teşekkürler.

promete74

• Full Member
« Yanıtla #78 : 26 Aralık 2020, 15:18:28 »
Ön çizgim bu şekilde.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 26 Aralık 2020, 15:24:05 »
Tepe zor bir bölge ve maalesef olmamış. Hiç çıkmamış değil % 30-35 çıkış olmuş ama yeterli olmamış tabii ki.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #80 : 26 Aralık 2020, 15:30:04 »
Yaşınızı 45 olarak tahmin ediyorum ve ilk attığınız kısa saçlı resimlerden belli oluyor ve ön çizgi sorununuz yok gibi Görünüyor, yani dediğiniz gibi yaşa uygun bi şekilde Kalmış bu zamana kadar, ama yine bu karar Size kalmış, Bence çok açık bi Vertex için Süreç Normal, Size yeni verilen Sayı bence Olağanüstü, yani Gerçekten yüksek bir sayı vermişler..

Herhalde 1.500-2.000 civarını Öne hesapladılar, Önü Yok sayarsanız, 3.000 ve Biraz Üstü Vertex'te İşinizi Görür, Ama sanki DHİ Yöntemi ile daha iyi Bir sonuç Alınabilir Gibi.. çünkü Vertex hem zor bölge Hem saçlı Alan İlk Ekilen saçlara Özellikle vertex'te Normal fue daha çok Zarar verebilir, Bol şans Dilerim.. |-onayisareti-| (^_^)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

promete74

• Full Member
« Yanıtla #81 : 26 Aralık 2020, 15:30:52 »
Tepe zor bir bölge ve maalesef olmamış. Hiç çıkmamış değil % 30-35 çıkış olmuş ama yeterli olmamış tabii ki.
Yorumunuz için teşekkürler. Peki sizce ön çizgiyi öne aldırmalı mıyım?

promete74

• Full Member
« Yanıtla #82 : 26 Aralık 2020, 15:34:14 »
Yaşınızı 45 olarak tahmin ediyorum ve ilk attığınız kısa saçlı resimlerden belli oluyor ve ön çizgi sorununuz yok gibi Görünüyor, yani dediğiniz gibi yaşa uygun bi şekilde Kalmış bu zamana kadar, ama yine bu karar Size kalmış, Bence çok açık bi Vertex için Süreç Normal, Size yeni verilen Sayı bence Olağanüstü, yani Gerçekten yüksek bir sayı vermişler..

Herhalde 1.500-2.000 civarını Öne hesapladılar, Önü Yok sayarsanız, 3.000 ve Biraz Üstü Vertex'te İşinizi Görür, Ama sanki DHİ Yöntemi ile daha iyi Bir sonuç Alınabilir Gibi.. çünkü Vertex hem zor bölge Hem saçlı Alan İlk Ekilen saçlara Özellikle vertex'te Normal fue daha çok Zarar verebilir, Bol şans Dilerim.. |-onayisareti-| (^_^)
Yorumunuz için teşekkür ederim. Öne 3000, vertexe 1500 dediler.

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 26 Aralık 2020, 15:48:05 »
Yorumunuz için teşekkür ederim. Öne 3000, vertexe 1500 dediler.

Vertex'e 1.500.. :o Hocam benden size Tavsiye, Vertex'e 1.500 Se Eğer Sayı, Masaya tekrar yatıp çektiğiniz Çileye Değmez, O' vertex 1.500 le Kapanmaz ki Bu 2. Ekim zaten, Bir şey Yapılacaksa Tam yapılmalı, Yine seyrek Kalacaksa Kıymeti Yok, Bence, 2.500-3.000 Vertex Ekimi Yaptırın, Tekrar Bi Ekim daha yaptıracağınızı Düşünmüyorum.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

promete74

• Full Member
« Yanıtla #84 : 26 Aralık 2020, 15:54:40 »
Bu arada yaşım 46. Görüldüğü gibi önlerde epey saçım var ve dökülme çok yavaş, yani ön tarafın kelleşmesi bu seyirde devam ederse 5-6 yılı bulur (ailemizdeki  saç dökülme genetiği genelde bu şekilde) Ama ben verteksten memnun olmadığım için ikinci bir ekime gideceğim ve bu arada da geleceğe yatırım için önlere de ektirmeyi istiyorum. Şu an en büyük kaygım, öndeki var olan saçlarım ekimde kalıcı bir zarara uğrar mı?

• Hero Member
« Yanıtla #85 : 26 Aralık 2020, 16:02:19 »
Bu arada yaşım 46. Görüldüğü gibi önlerde epey saçım var ve dökülme çok yavaş, yani ön tarafın kelleşmesi bu seyirde devam ederse 5-6 yılı bulur (ailemizdeki  saç dökülme genetiği genelde bu şekilde) Ama ben verteksten memnun olmadığım için ikinci bir ekime gideceğim ve bu arada da geleceğe yatırım için önlere de ektirmeyi istiyorum. Şu an en büyük kaygım, öndeki var olan saçlarım ekimde kalıcı bir zarara uğrar mı?

Abi, O' zaman Sana tavsiyem, Hem Öndeki kendi saçlarına Hemde vertex'deki kendi saçlarına Zarar Gelmeyecek şekilde, İstanbul'da DHİ Ekim Yapan Güzel bir merkezde Ekim yaptırabilirsin, Zaten Önlerde Muhtemelen saçlı Alana pek girilmeyecek Sizin saçlarda.. |-onayisareti-|
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

promete74

• Full Member
« Yanıtla #86 : 26 Aralık 2020, 16:09:31 »
Abi, O' zaman Sana tavsiyem, Hem Öndeki kendi saçlarına Hemde vertex'deki kendi saçlarına Zarar Gelmeyecek şekilde, İstanbul'da DHİ Ekim Yapan Güzel bir merkezde Ekim yaptırabilirsin, Zaten Önlerde Muhtemelen saçlı Alana pek girilmeyecek Sizin saçlarda.. |-onayisareti-|
Teşekkürler.

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #87 : 26 Aralık 2020, 16:16:12 »
Abi, tüm sürecini okudum.

Öncelikle 'çizgi' konusundaki fikrimi dile getireyim. Yaşın benim gibi 31.32 ya da 20 li birşey olsaydı bence çizgi öne çekilmeli derdim. Lakin yaşınız gereği, sizinde dediginiz gibi, bu şekil doğal şekliyle kalması daha hoş olur. Yani bence çizginiz yaklaşık olarak şu ki durumuyla aynı kalmalı. Hem böylelikle greftlerde elinizde kalmış olur, daha sık bir görüntü için kullanılmış olur.

Maddi yönden Sibel Ulusuna yaptırmak zorlamayacaksa iyi bir tercih olur. Lakin bende İzmir'de yaşayan birisi olarak İstanbul'da ekim yaptırdım. Yorucu ve zor da gelmedi. Pandemi sürecinde tabiki İzmir daha rahat olabilir. Tercih sizin. İnsallah çok güzel sonuçlar alırsınız abi

promete74

• Full Member
« Yanıtla #88 : 26 Aralık 2020, 16:21:23 »
Abi, tüm sürecini okudum.

Öncelikle 'çizgi' konusundaki fikrimi dile getireyim. Yaşın benim gibi 31.32 ya da 20 li birşey olsaydı bence çizgi öne çekilmeli derdim. Lakin yaşınız gereği, sizinde dediginiz gibi, bu şekil doğal şekliyle kalması daha hoş olur. Yani bence çizginiz yaklaşık olarak şu ki durumuyla aynı kalmalı. Hem böylelikle greftlerde elinizde kalmış olur, daha sık bir görüntü için kullanılmış olur.

Maddi yönden Sibel Ulusuna yaptırmak zorlamayacaksa iyi bir tercih olur. Lakin bende İzmir'de yaşayan birisi olarak İstanbul'da ekim yaptırdım. Yorucu ve zor da gelmedi. Pandemi sürecinde tabiki İzmir daha rahat olabilir. Tercih sizin. İnsallah çok güzel sonuçlar alırsınız abi
Teşekkür ederim.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 26 Aralık 2020, 17:18:35 »
Kardeş ilk önce vertex yolunda, ekim başarılı çıkışlar dahada devam edebilir , bu bölgenin çıkış- ları iki seneyi bulabiliyor hacimlenmesi falan derken seni memnun edecektir.

Ön bölgeye gelince ön çizgini birbuçuk iki cm öne almanı tavsiye ederim. Kendimden yola çıkarak önceki resimlerimle şimdiki arasında çok fark var. Hiç düşünme ön çizgini öne biraz indir. Bende 48 imdeydim ilk ekimi yaptırdığımda inan pişman değilim ön çizgiyi öne cektirdiğim için.

Ön çizgini Şahin Çelik veya Hakan Doğanay dan birini seç derim. Ön çizgide bayağı doğallar. Hakan hocanın ekibinide hiç düşünmeden seçebilirsin maddi durumuna göre. Orta bölgeyide ekimcilere bırak kararı aralara girmek biraz sakat herzaman. Vertexin cıkışları böyleyse önler dahada başarılı olur diye düşünüyorum belliki greftler kaliteli. Aceleci olma ekim yerine iyi karar ver.

Facebook Twitter Instagram