Arkadaşlar merhaba, bugün ekimin 14. günü içerisindeyim. Daha önceki günlerde ufak ufak kabul dökümü oluyordu zaten. Dün klinikte yıkama yapıldı, çok az kabuk kaldığını onunda yıkamalarda döküleceğini söylediler. Bugün çektiğim resimleri sizlerle paylaşıyorum. Kafamda fazlasıyla kaşınma mevcut. Ekim sürecinde herhangi bir ağrı veya rahatsızlık hissetmedim, donör bölge toparladı büyük ölçüde. Ekim dhı yönemiyle yapılmıştı, iyileşme sürecinin hızlı olmasında bunun etkisinin olduğunu düşünüyorum. İlaç olarka 3. günden itibaren proscar'ı 4' e bölüp kullanıyorum, ayrıca 2 adet corasprin içiyorum. Vitamin olarak günde 1 adet Biotin 5000 ve Saw Palmetto içiyorum. Şampuan olarak sebamed kullandım. Bu ilaçlardan 1 tanesi üzerinize afiyet bende kabızlık yaptı, hangisi olduğunu çözemedim ancak onun dışında ekstra bir rahatsızlık hissetmedim. Resimleri bugün çektim, bundan sonra çok dökülme süreci beni bekliyor galiba. Yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi bekliyorum, herkese sağlıkla iyi günler dilerim.