Saç Ekimi Sonuçları
Daha önce hattı sayılır saçlarınız varmış bir nevi sıkılaştırma ekimi olmuş sorunsuz çıkarsa sizi memnun eder hayırlı olsun
Hayırlı olsun, alan geniş ancak bu olurdu, % 100 kapanması da sizi tatmin edecek sonuç gelir.
Sizin ki olmaz zaten, sizin ekim sürecinizi takip ettim , çok başarılı olmuş,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim, inşallah tatmin edicek bir sonuç çıkar, ben de merakla bekliyorum
Hayırlı olsun,umarım beklediğiniz gibi olur. Benim de 4. Ay dolmak üzere...insan saçları çıktıkça morali düzeliyor, mutlu oluyor..klasik olacak ama başta biraz sabır, sonrası geliyor 👋
çok teşekkür ediyorum,Fiyat ne ödediniz
Alıntı yapılan: Kartalls - 18 Mayıs 2020, 19:49:57 çok teşekkür ediyorum,Fiyat ne ödediniz buradan paylaşmam doğru olmaz size özelden yazarım
Gayet sağlıklı görünüyor dostum. Kabukların dökülmesi için aşağı yukarı bir hafta daha beklemen gerekir.
Çok sağol dostum, ön bölge sıklığı konusunda ne dersin sık bir görüntü oluşur mu sence ?
Arkadaşlar selam bugün 5. güne girdik, bu kabukların dökülmesi sizce ne zaman başlar, bugün çektiğim resimler aşağıda, sizce bir sorun var mı, görüş ve yorumlarınızı bekliyorum.