Arkadaşlar merhaba, forumu kısa bir süre keşfettim çok yararlı öncelikle, Hintell Başkan başta olmak üzere Herkes çok yardımcı ve yol gösterici, ayrıca kaliteli ve dostane bir ortam var dün DR.Serkan Aygün’ ın kliniğinde saç ekimi yaptırdım, öncesinde klinik açılmadan zoom programı üzerinden görüştük , daha sonra klinik açılınca hoca bizzat görmek istedi ben de bizzat görüşüp kafamdaki soruları sormak istiyordum saç incelemesi yaptı yaklaşık 10-15 dakika muayene ve planlama yaptı, dün de yaklaşık 8 saatlik bir operasyonla ekim gerçekleşti. ekim sırasında alım tamamlandıktan sonra dr serkan bey gelip tekrar ön çizgiyi ve ekim planlamasını yaptı , ekip lideriyle de detaylı konuştular. Ekim dhi yöntemiyle oldu, mevcut saçların daha az görmesi ve iyileşme sürecinin hızlı olması için bunu tavsiye etti Serkan bey. Bugün pansuman ve lazer tedavisi uygulandı. Genel olarak kliniğin ilgisinden memnunum.Operasyon sırasında yoğun bir ağrı yaşamadım, devamlı olarak arkadaşlar ağrı olması halinde söylememi istediler.ekibin başında Cüneyt bey vardı , ayrıca 4 hemşire arkadaşımızda onunla birlikteydi. Cüneyt beyde gayet güzel ilgili ve yol gösterici bir yaklaşımla beni rahatlattı. Takvim olarak bana çok uygun olduğu için ve ertelemem halinde iş nedeniyle ekim yaptırma şansım olmayacağı için daha hızlı karar verip klinik ve doktor araştırma süreci uzatmak istemedim. Genel olarak olumlu referansları olduğu için de Serkan Bey’in kliniğin tercih ettim. Resimleri de yarın sizlerle paylaşacağım; sormak istediğiniz şeyler olursa sorabilirsiniz. Umarım başarılı ve beni mutlu edecek bir sonuç alırım.Hem ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlara bir faydamız olur hem de sizlerin tecrübe ve bilgilerinden ben yararlanacağımı ve bana faydalı olacağını düşünüyorum. Zorlu ve sabır gerektiren bir süreç bekliyor, hayırlısı olmasını diliyorum.