Saç Ekimi Sonuçları
Kabuk dökümünü çok beğendim ekimin alana göre kaliteli inşallah güzel bir görüntü çıkar ortaya
Temiz bir döküm dostum, bundan sonra şoklarla birlikte yeni hayat:)
ekim temiz ve kaliteli
Kabuk dökümü sonrası gayet iyi görüntü maşallah 🧿
v gelsin istiyorum saçlı yeni hayatın , senin kullandığın vitamini kullanıyorum güzel hissediyorum abi , teşekkürler
hintell Başkan , saç ektirmeye karar vermemde senin ve forumun etkisi çok , şu an İçin iyi k i yaptırdım diyorum sonuçta iyi olur inşallah
Öncelikle her şey için çok teşekkür ediyorum, süper bir forum burası, sen de inanılmaz yardımcı ve iyi birisin, ekip yaptırmayı düşünenler için harika bir yer burası. Evet ekim alanı geniş, donörde çok güçlü değildi, benim çizginin önde olması gibi bir derdim yoktu. Doğal olması daha önemliydi, hoca da ekimi bu yüzden mevcut çizgiden başlattı, ön çizgiyi ben de beğendim. Aslında ben de ön tarafın biraz daha yoğun olması istedim, verteks çok önemli değildi. Ancak hoca mevcut saçların olduğunu daha fazla ekmenin kendi saçımı öldüreceğini, yaşımdan dolayı dökülmenin daha az olacağını söyledi.Planlamayı tamamen kendisi yaptı Ben ense bölgesiyle de uyumlu olması için böyle planladığını düşünüyorum. Ekim sırasında gelip planlamayı da kendisi yaptı. Ben de genel olarak memnunum ancak ön bölge çok tatmin eder mi bilemiyorum. Ekim öncesinde her hangi bir finasterid içeren ilaç veya saç kuvvetlendirici bir ilaç kullanmadım. Sigarayı daha önce bırakmıştım zaten, 2 gündür biotin 5000 mg kullanmaya başladım. Bugün verdikleri Pharmazon isimli losyonu sürüp yarın ilk yıkamayı yapacağım. Finansterid ile ilgili tereddütleri kırarsam ona da başlayabilirim.