Gönderen Konu: Asmed Ekibi Haziran 2020  (Okunma sayısı 6403 defa)

batuhands

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Ekibi Haziran 2020
« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2020, 19:59:22 »
Seborait dermatit için blue cap ürünlerini kesinlikle öneririm .günlük kullanım için paul mitchell tea Tree şampuan çok iyi gelir .sebo yaşla beraber gerileyecek .

Doğru adrestesin beni. Kanımcada çok güzel sonuç alacaksın .

Finanstrid şart değil çok takılma .

Güzel ekim olacak sağlık ve sıhhat dilerim

givemebackhair

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 04 Haziran 2020, 20:51:47 »
Hocam şimdiden iyi bir operasyon geçirmeni diliyorum. Peki finasterid kullanmak istemediğini söylediğinde Sn. Koray hocanın bu duruma yorumu ne oldu ? Bende seninle aşağı yukarı aynı psikolojideyim.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 04 Haziran 2020, 23:25:16 »
Hiç bir yorumu olmadı :)

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 06 Haziran 2020, 13:11:10 »
Aşağıda ilk fotoğraf 9 ay önceki konsültasyona ait, saç kuru ve daha kısa oldugunda arka vertex ve oraya yakın kısımlar daha hacimli duruyor.
2. ve takip eden resimlerdeki gibi olunca, saç yağlanıp birbirine yapışıyor, saçımın yönleri itibarıyla hacim sağa sola yatan saçlar nedeniyle kayboluyor.
tabi 9 ay içindeki dökülmenin ve hatta corona nedeniyle evde stressten saçımı yolmuş da olabilirim. saçları hiç kestiremediğimiz için uzadı uzadıkça seyrek alanlardaki görüntü çirkinleşiyor. seyrek saçın uzunluk ayarı var ne daha kısa ne daha uzun olmalı. ayarsız olunca işte böyle oluyor bakınız 2, 3 ve 4. fotoğraflar.

2.3 ve 4. fotoğrafları güçlü spot ve dolap aydınlatması altında çektim. onu da belirtmekte fayda var.
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2020, 13:18:45 Gönderen: newbie2017 »

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 08 Haziran 2020, 15:53:09 »
arkadaşlar bugün konsülasyona gittim gerçekten profesyönel çalışan bir kurum.
ancak çizgimle ilgili emin olamadım. dilek hanım çizdi ve sorduğumda düz olduğunu söyledi ama bana sanki asimetri varmış gibi geliyor. orada kime sorsam düz olduğunu soyleyince açıkcası düz olanı da yamultmak istemedim ama eve geldim, eşime sordum eşimde hafif açısında kaçıklık var diyor çizgide.
siz ne dersiniz? yarın operasyonum var o yuzden onemli. :)
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2020, 19:42:02 Gönderen: newbie2017 »

byflamingo

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 08 Haziran 2020, 16:09:45 »
resimlerde asimetrik görünüyor ama prova çizimi olduğu için öyle olabilir belki.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 08 Haziran 2020, 16:42:22 »
Asimetri olduğunu düşünüyorsan op öncesi sor kendilerine
Global Moderator

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 08 Haziran 2020, 16:46:59 »
Kardeşim şimdiden bol şans. İnşallah istediğin sonuca kavuşursun.

Toplam ücret ne konuşuldu? Paylaşmanda sakınca yoksa söyleyeblir misin?

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2020, 16:58:48 »
sordum ama simetrik dediler, bakalım yarın tekrar soracağım.

bu arada temel bazı hesaplamaları paylaşayım;

donor kapasitemi Alp bey 9.200 olarak hesapladı.
ekim alanı 80cm2, sıklık boş alandan arkaya doğru gıdecek.
beklenti graft başına 2.0 , yarın operasyon sonrası sonuç belli olur.
saç kalınlığı 58 micron.

ilerleyen dönemde 2. bir ekimi bu ekimin başarısına bağlı olarak muhakkak düşünürüm.

Ayrıca kel halimi de sevdim.   :D

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 08 Haziran 2020, 19:14:56 »
Keisnlikle iki ekim planla, cunku suan olan saclarin tepeye dogru 3-5 yil icerisinde acilacak. Hic sac yokmus gibi bir ekim yapacaklardir yariya kadar. Ilerleyen yillarda da ikinci ekimle kapatirsin
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #26 : 08 Haziran 2020, 19:21:05 »
Bence de ön çizgiden rahatsız oluyorsanız belirtin derim. Tepeden bakınca bir sorun yok gibi ama karşıdan bakınca sanki gerçekten biraz daha yamuk gibi gözüküyor. Ekim alanı geniş planlama yapılmış. Kaç greft konuşuldu? Bence saçlardaki minyatürleşmeye bakıldığında güzel bir planma olduğunu düşünüyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 08 Haziran 2020, 19:41:09 »
Bence de ön çizgiden rahatsız oluyorsanız belirtin derim. Tepeden bakınca bir sorun yok gibi ama karşıdan bakınca sanki gerçekten biraz daha yamuk gibi gözüküyor. Ekim alanı geniş planlama yapılmış. Kaç greft konuşuldu? Bence saçlardaki minyatürleşmeye bakıldığında güzel bir planma olduğunu düşünüyorum.

Bana da az bir yamuk geldi ama saçlarımı genelde yana tararım o yüzden dert değil. Birde ustanın işine hiçbir zaman karışmama taraftarıyım. Dikkatimi çektiği için paylaşırım sadece. 3.200 greft konuştuk. Normalde 5.000 ekilirdi ama finasterid kullan ekime ihtiyacın kalmayabilir dedi Alp bey. Açıkcası çok gönlüm yok ama yarınki süreçten sonra fikrim değişebilir zorluk durumuna bağlı. İlaca bağımlı bir hayat istemiyorum düşüneceğim ama muhtemelen kullanmam.

Keisnlikle iki ekim planla, cunku suan olan saclarin tepeye dogru 3-5 yil icerisinde acilacak. Hic sac yokmus gibi bir ekim yapacaklardir yariya kadar. Ilerleyen yillarda da ikinci ekimle kapatirsin

Muhtemelen, bir 5 yıl sonra bir ekim olabilir zaman ne gösterir bilinmez.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #28 : 08 Haziran 2020, 20:11:52 »
Bana da az bir yamuk geldi ama saçlarımı genelde yana tararım o yüzden dert değil. Birde ustanın işine hiçbir zaman karışmama taraftarıyım. Dikkatimi çektiği için paylaşırım sadece. 3.200 greft konuştuk. Normalde 5.000 ekilirdi ama finasterid kullan ekime ihtiyacın kalmayabilir dedi Alp bey. Açıkcası çok gönlüm yok ama yarınki süreçten sonra fikrim değişebilir zorluk durumuna bağlı. İlaca bağımlı bir hayat istemiyorum düşüneceğim ama muhtemelen kullanmam.

Muhtemelen, bir 5 yıl sonra bir ekim olabilir zaman ne gösterir bilinmez.

Bende planlamayı 5000 gibi gördüğüm için merak ettim. Hatrı sayılır baya saçınız var ama ekime gireceğiniz için bir süre saçları güçlendirme de yararı olabilir. Bende sizin gibi düşünüyorum ne kadar azami rakam ekilirse ilerleyen yıllar için daha iyi olacağını düşünüyorum. Eskiden olsa kampanyalı fiyat olduğu için yüksek rakamlı planlamaları kabul edebilirdim ancak forum bana bu konuda çok şey öğretti. Yine de planlama yapan yer Asmed ortada bir güven oluşuyor ister istemez. 3200 greft ile güzel başarı yakalarsınız gibime geliyor ama. Umarım başarılı ve mutlu olacağınız bir ekim süreci geçirirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 09 Haziran 2020, 18:13:52 »
Asmeddeyim, az önce çıktım operasyondan. Ooerasyon sonucu çok güzel duruyor, umarım çıkışlar ve sürecin tamamı bu şekilde olumlu geçer.

Facebook Twitter Instagram