Gönderen Konu: Asmed Ekibi Haziran 2020  (Okunma sayısı 6400 defa)

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed Ekibi Haziran 2020
« : 14 Mayıs 2020, 20:36:38 »
Merhabalar,

Öncelikle 4 fotoğraf sınırı nedeniyle postu bir kaç parçaya böleceğim için özür dilerim.

Forumu sessiz sakin 3 yıldır takip ediyorum. artık kısmet bizeymiş. Burada edindiğim bilgiler ve yönlendirmeler ışığında Asmed'de ekime karar zaten kılmıştım. Pandemi bahanesi ile birlikte aslında çok daha erken bir tarihte ekim planlarken, kapalı olduğunu öğrendiğimde çok üzülmüştüm. Ancak yapılan indirim ile dönüşleri muhteşem oldu. Yaklaşık 10 yıldır saç dökülmesi problemim hız kazandı. Kuru saçlı iken uzun tuttuğum tepe bölgem ile seyrek ancak çok açık olmayan bir görüntüye sahiptim. Ön çizginin zaman içinde şakaklardaki dökülmenin ezici üstünlüğü ile inanılmaz sivrildi ve artık saçlarımın varlığı sadece karşı açıdan bakıldığında böyle duran saç;

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Asmed Ekibi Haziran 2020
« Yanıtla #1 : 14 Mayıs 2020, 20:42:48 »
aslında bu postta belirtiğim şekliyleydi. Ekim artık kaçınılmaz sondu. bende bu fırsatı kaçırmayıp ekim için randevu aldım.
Sizce ekim için açıklığım, donör alanım, saç kalınlığım vs gibi şartlar nasıldır sohbet etmek istedim.
Yaş 32 bu arada belirtmeden geçmeyeyim. Ailede kellik yarı yarıya diyebilirim. Bendeki durum ise direk babadan genetik kodlanma. Vertex e kadar açılmış zaman içinde. Bende de gidişat bu muhtemelen.
İlaç kullanmıyorum çünkü anksiyetemi azdırıyor. Finasteride tavsiye edecekler etmesin lütfen psikolojik olarak kullanamam.

Saç tellerim ince, tepe bölgesi seyrek (bu fotoğraflar yanıltabilir duştan çıkar çıkmaz sırılsıklam saçı spot altında çektim ama en objektif görüntü için bu olur diye düşündüm). Micron değeri bilemem ama yorum getiren dostlarımız olacaktır.

Şimdi sorum şu; sizce bu saç ekimle makul bir sonuç verir mi yoksa zorlu ve riskli bir ekim mi olacak sizce? Hedefim 18 yaşlarıma dönmek elbette değil. Sadece kel kalmadan makul seyreklikte ama çim adama dönmeden bir miktar saç sahibi olmak.

Not: Ekim tarihinde bu başlık kendini imha edecek ve ekim başlığı açılacaktır.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2020, 20:51:24 Gönderen: newbie2017 »

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Mayıs 2020, 20:58:40 »
2 adet kuru,1 adet günışığında olağan kullandığım saç halimin fotoğraf serisi de buraya ekleyiverdim.
en sonda da donör fotoğrafı bulunuyor ancak ıslak. donörüm bu kadar iyi değil bence burda çok iyi çıkmış nedense.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 14 Mayıs 2020, 21:15:54 »
açık alan ve donör kalitene göre ben çok başarılı senı mutlu edecek bir sonuç alacağını düşünüyorum hayırlı olsun

ekim tarihi ne zaman ?
Global Moderator

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 14 Mayıs 2020, 21:25:48 »
Ekim 9 haziranda olacak. Donörüm aslen çok güçlü değil bence saç tellerim çok ince o yüzden ekim sonrası kapatıcılık ve donör görüntüsü konusunda kısmi şüphelerim var. Bu yüzden kendimi asmed e emanet etme ihtiyacı duydum.
Yazmayı atlamışım; Başlangıç düzeyinde seboreik dermatitim var. Ensede ve saçlı ve saçsız derinin birleştiği ön çizgide çok hafif kuruluk/kepeklenme ve bazen hafif kaşıntı şeklinde. Hergün duş almaktan ve beyaz tenli olmanın hassasiyet yatkınlığı ile cilt yapım zamanla bozuldu. Ekim öncesi dönemde olduğum için dermatoloğuma gittim ve dermatit için şampuan verdi, ekime engel olmadığını söyledi.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2020, 21:33:56 Gönderen: newbie2017 »

Hassectear

• Full Member
« Yanıtla #5 : 14 Mayıs 2020, 21:34:58 »
Avantajlı açıklık donorde güzel duruyor vertex aşağıya inmemiş o yüzden şanslısınız güzel bir ekimle başarı  şansınız yüksek asmedde bende randevu Alcam tarihi ayarlamaya çalısıyorum randevular da  bir yoğunluk varmı ?

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 14 Mayıs 2020, 21:48:12 »
Yoğunluk söz konusu evet, acele etmenizde lehinize olur.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #7 : 14 Mayıs 2020, 21:48:48 »
Asmed  şu anda  ciddi bir indirim var   türkiye  olsam  kesinlikle  asmed giderdim      bende 

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 14 Mayıs 2020, 23:24:01 »
Merhaba ben de 5-6 Haziran için gün aldım. Avantajlı bir açıklığınız var umarım beklentileriniz gerçekleşir.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 30 Mayıs 2020, 14:03:17 »
Vakit daralıyor, değerli yorumlarınızı esirgemeyin.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 30 Mayıs 2020, 15:13:46 »
Tam ekimlik kafa başarı gelir ekimle.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 30 Mayıs 2020, 18:52:27 »
Asmed sizin saçınızda %90 harikalar yaratacağını düşünüyorum
çok iyi bir karar ve fırsat yakaladınız kendi saçınız için

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #12 : 30 Mayıs 2020, 22:58:34 »
Öngörülen greft miktarı ne kadar söylendi size? Zayıflayan çok fazla saç teliniz var muhtemelen ilaç kullanmazsanız varolan saçlarınızın bir kısmını kaybedebilirsiniz. Yerinizde olsam kısa bir süre de olsa ekim öncesi antiandrojen kullanırdım.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 30 Mayıs 2020, 23:09:18 »
Öngörülen greft miktarı ne kadar söylendi size? Zayıflayan çok fazla saç teliniz var muhtemelen ilaç kullanmazsanız varolan saçlarınızın bir kısmını kaybedebilirsiniz. Yerinizde olsam kısa bir süre de olsa ekim öncesi antiandrojen kullanırdım.

Şakakların gerilediği alana kadar orta bölge dahil 3.500 graft öngördüler. Minyatürleşen ön orta bölgeyi gidici gözüyle bakacaklar. Açıkcası finasterid kullanımına cesaret edemiyorum ve ömür boyu ilaç kullanımını düşünmediğim için geçici bir mutluluk yaşamakta istemiyorum. Dökülen varsın ilacı bırakınca değil şimdi dökülsün. Mevcudu korumak için Finasterid tavsiye ettiler ama kullanmayacağımı belirttim.

Ekim nedeniyle yaşanacak travma da mı kaybedebilirim demek istediniz onu anlayamadım? Yoksa yıllar içinde olağan akışıyla kaybedeceğimi mi vurgulamak istediniz?
Operasyonun olası komplikasyonundan korunmam için bir tavsiyede bulunmadılar. Konu eğer buysa sorayım elbette ama 10 gun kaldı sanırım operasyona faydası olmaz artık zaten.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 30 Mayıs 2020, 23:43:57 »
Şakakların gerilediği alana kadar orta bölge dahil 3.500 graft öngördüler. Minyatürleşen ön orta bölgeyi gidici gözüyle bakacaklar. Açıkcası finasterid kullanımına cesaret edemiyorum ve ömür boyu ilaç kullanımını düşünmediğim için geçici bir mutluluk yaşamakta istemiyorum. Dökülen varsın ilacı bırakınca değil şimdi dökülsün. Mevcudu korumak için Finasterid tavsiye ettiler ama kullanmayacağımı belirttim.

Ekim nedeniyle yaşanacak travma da mı kaybedebilirim demek istediniz onu anlayamadım? Yoksa yıllar içinde olağan akışıyla kaybedeceğimi mi vurgulamak istediniz?
Operasyonun olası komplikasyonundan korunmam için bir tavsiyede bulunmadılar. Konu eğer buysa sorayım elbette ama 10 gun kaldı sanırım operasyona faydası olmaz artık zaten.

İnce saçlarınız varya ekim yapıldığı zaman güçlü olmayan saçlar da şok dökülme ile birlikte dökülebiliyor. Biraz da bu yüzden finasterid de öneriyorlar. Bende size bu nedenle düşünmenizi söyledim. İlacı kullanmak istememenizi anlarım ve bence ilaca bağlı olmak istememenizde doğru bir karar. Ama oluşacak bu riski bilmeniz gerektiğini düşündüm. Eğer antiandrojen alıp da 3500 greft ekim yaptırırsanız muhteşem bir sonuç alabilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram