aslında bu postta belirtiğim şekliyleydi. Ekim artık kaçınılmaz sondu. bende bu fırsatı kaçırmayıp ekim için randevu aldım.
Sizce ekim için açıklığım, donör alanım, saç kalınlığım vs gibi şartlar nasıldır sohbet etmek istedim.
Yaş 32 bu arada belirtmeden geçmeyeyim. Ailede kellik yarı yarıya diyebilirim. Bendeki durum ise direk babadan genetik kodlanma. Vertex e kadar açılmış zaman içinde. Bende de gidişat bu muhtemelen.
İlaç kullanmıyorum çünkü anksiyetemi azdırıyor. Finasteride tavsiye edecekler etmesin lütfen psikolojik olarak kullanamam.
Saç tellerim ince, tepe bölgesi seyrek (bu fotoğraflar yanıltabilir duştan çıkar çıkmaz sırılsıklam saçı spot altında çektim ama en objektif görüntü için bu olur diye düşündüm). Micron değeri bilemem ama yorum getiren dostlarımız olacaktır.
Şimdi sorum şu; sizce bu saç ekimle makul bir sonuç verir mi yoksa zorlu ve riskli bir ekim mi olacak sizce? Hedefim 18 yaşlarıma dönmek elbette değil. Sadece kel kalmadan makul seyreklikte ama çim adama dönmeden bir miktar saç sahibi olmak.
Not: Ekim tarihinde bu başlık kendini imha edecek ve ekim başlığı açılacaktır.