Gönderen Konu: zekeriya kul 3300 greft ( 07/09/15 )  (Okunma sayısı 248363 defa)

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: zekeriya kul 3300 greft ( 07/09/15 )
« Yanıtla #405 : 18 Şubat 2016, 15:15:04 »
sacin son durumu bu arkadaslar. gøruldugu gibi vertex baya bi døkuldu. onun disinda bi farklilik yok zaten

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #406 : 18 Şubat 2016, 15:49:28 »
evet verteks açılmış ben vakti zamanında 1 seneden fazla kullanmıştım ben de hiç döngü olayı olmamıştı kişiden kişiye değişiyor demek ki çünkü döngü olayını yaşayan çok kişi var
peki finasterde devam ediyormusun onuda bıraktın mı

ve nizoralın ne gibi bir faydası var tam olarak sizce
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 15:51:55 Gönderen: alice »

koraybjk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #407 : 18 Şubat 2016, 15:55:22 »
zekeriya hocanın gördügüm en iyi ekimi kesinlikle vertex acılırsada orayıda güzel kapatır ah keşke micromotor alım yapmasa bugün gidecegim oraya. cildim hassas kesin benim donör bölgesi mahvolur

burqa1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #408 : 18 Şubat 2016, 16:04:48 »
masallah saçlar mükemmel. norvecli bişey sorucam saçlara hacim kazandırıcı bişeyler kullanıyomusun ?

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #409 : 18 Şubat 2016, 16:07:13 »
evet verteks açılmış ben vakti zamanında 1 seneden fazla kullanmıştım ben de hiç döngü olayı olmamıştı kişiden kişiye değişiyor demek ki çünkü döngü olayını yaşayan çok kişi var

nizoral bi nevi finansin gørevi gøruyor. dht blok ediyor ve kafa derisini temizliyor.
evet finansa devam ediyorum. gørdugum tek yan etki istah acilmasi. 4kg aldim son 5ayda. ama benim icin sorun degil. cunku istedigim kgye ulastim. yuzun biraz daha dolgun oldu istedigim birseydi zaten. onun disinda bi yan etki gørmedim. cogu kisi øzel msj yazip bu soruyu soruyor. cinselikten yana hic bir sikinti yada baska bi yan etkiyle karsilasmadim arkadaslar.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #410 : 18 Şubat 2016, 16:13:55 »
masallah saçlar mükemmel. norvecli bişey sorucam saçlara hacim kazandırıcı bişeyler kullanıyomusun ?

yok abi bu son resimlerde zaten saci sebamedle yikayip kuruladim øyle cektim. ne varsa onu gøruyorsun yani resimlerde.
bugunlerde kahve ortamlarina girdim baya burda. millet kafanda toppik var diye gelip sacima dokunuyor. bu nasil bi ekim diyorlar, nasil bukadar dolgun oldugu seklinde yorumlar aliyorum. cogu eski resimleri gøsterdigimde bu duruma gelmesi anca protezle olur diyorlar. yani millet saskin. burdan yani norvecten cogu kisi serdarogluna gitti. ve elle gøsterilecek guzel bi ekimini gørmedim daha. bi kisi vardi sadece saclari guzel denilecek sekildeydi oda i.serdarogluna yaptirmisti 5 sene ønce. 2 gün ønce o arkadasla karsilastim ve ekilen butun saclari gene døkulmustu. sebebini soramadim millet coktu etrafta. bigun dek gelirse sorarim

burqa1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #411 : 18 Şubat 2016, 17:11:32 »

yok abi bu son resimlerde zaten saci sebamedle yikayip kuruladim øyle cektim. ne varsa onu gøruyorsun yani resimlerde.
bugunlerde kahve ortamlarina girdim baya burda. millet kafanda toppik var diye gelip sacima dokunuyor. bu nasil bi ekim diyorlar, nasil bukadar dolgun oldugu seklinde yorumlar aliyorum. cogu eski resimleri gøsterdigimde bu duruma gelmesi anca protezle olur diyorlar. yani millet saskin. burdan yani norvecten cogu kisi serdarogluna gitti. ve elle gøsterilecek guzel bi ekimini gørmedim daha. bi kisi vardi sadece saclari guzel denilecek sekildeydi oda i.serdarogluna yaptirmisti 5 sene ønce. 2 gün ønce o arkadasla karsilastim ve ekilen butun saclari gene døkulmustu. sebebini soramadim millet coktu etrafta. bigun dek gelirse sorarim

bende zekeriyaya ektiricem kısmet olursa zamanını bekliyorum sadece saç tipimiz bire bir aynı inşallah aynı sonucu alırım :)

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #412 : 18 Şubat 2016, 17:54:21 »
insallah hocam. saci ektim bitti kurtuldum yapmasin kimse. saclarinizi bundan sonra koruyon. kelligin nasil bisey oldugunu hepimiz gørduk. bundan sonra degerini bilmek lazim :)

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #413 : 18 Şubat 2016, 19:02:07 »
insallah hocam. saci ektim bitti kurtuldum yapmasin kimse. saclarinizi bundan sonra koruyon. kelligin nasil bisey oldugunu hepimiz gørduk. bundan sonra degerini bilmek lazim :)

Cevaplarınız için teşekkürler norveçli
Hocam sizinle alakalı tek şu var finasteri bıraktığınızda ekim öncesi minyatür saçlarınız dökülmez umarım malum çok fazla minyatür saçınız vardı

nizz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #414 : 18 Şubat 2016, 19:19:30 »
Finasi kullanmasa zaten dökülecek. Ne fark Eder?

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #415 : 18 Şubat 2016, 19:36:22 »

nizoral bi nevi finansin gørevi gøruyor. dht blok ediyor ve kafa derisini temizliyor.
evet finansa devam ediyorum. gørdugum tek yan etki istah acilmasi. 4kg aldim son 5ayda. ama benim icin sorun degil. cunku istedigim kgye ulastim. yuzun biraz daha dolgun oldu istedigim birseydi zaten. onun disinda bi yan etki gørmedim. cogu kisi øzel msj yazip bu soruyu soruyor. cinselikten yana hic bir sikinti yada baska bi yan etkiyle karsilasmadim arkadaslar.
nizoral in hangi sanpuani bu  2 3 cesit var sanirim

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #416 : 18 Şubat 2016, 19:41:15 »

Cevaplarınız için teşekkürler norveçli
Hocam sizinle alakalı tek şu var finasteri bıraktığınızda ekim öncesi minyatür saçlarınız dökülmez umarım malum çok fazla minyatür saçınız vardı

birakmaya noyetim yok zaten. bi yan etki yapmadi. kahvaltidan sonra yarim hap atiyorum. zahmeti yok kokari yok. full gaz devam 😁

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #417 : 18 Şubat 2016, 19:42:52 »

ben orginal nizoralin kendisini kullaniyorum. bu kucuk siseleri varya.

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #418 : 18 Şubat 2016, 19:57:49 »

ben orginal nizoralin kendisini kullaniyorum. bu kucuk siseleri varya.
fotografini paylasirsan cok iyi olur hocam alalim bizde birde surekli bunumu kullaniyosun yoksa arada bir mi

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #419 : 18 Şubat 2016, 20:11:02 »
Bence norveçlinin ekim sonrası uyguladıgı  ilaç tedavisi  yeni  ekim yaptıranlar denese iyi olur Tabi zekeriya hocanın başarısıda ayrı konu

Facebook Twitter Instagram