Gönderen Konu: zekeriya kul 3300 greft ( 07/09/15 )  (Okunma sayısı 248386 defa)

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: zekeriya kul 3300greft ekildi. 07/09/15
« Yanıtla #361 : 07 Şubat 2016, 22:30:51 »
antihairloss hocam

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #362 : 10 Şubat 2016, 03:45:41 »
155.gün.

son 3 gündür vertexte minox sürdügümde 20-30tel arasi døkulmeye basladi. galiba døngüye girdi. ekilen bølgede sorun yok tas gibi saglam.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #363 : 10 Şubat 2016, 09:17:24 »
Ronaldo :) Minoxil döngüye girdi diye kullanmamazlık yapma dökülecek ama sonra hemen yine toplar devam et sürekli en az 9 ay ondan sonra döngüden kurtulmak için ayda 1 hafta ara vererek kullanırsın döngüyü en az kayıpla kapatırsın.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #364 : 10 Şubat 2016, 14:31:59 »
abi ben artik sadece geceleri kullaniyorum. ondan olabilirmi

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #365 : 10 Şubat 2016, 14:37:10 »
Norveçli keşke en baştan kullanmasaydın minoxu. Moralini bozmamak için söylememiştim ama döngüye gireceğini tahmin ediyordum. Şuan yaşadığın döngü mü bilmiyorum ama döngüyse de umarım en az kayıpla atlatırsın. Sürekli olarak arada bunu yaşamaya alışman lazım birde. Ömür boyu minox kullanmak, ömür boyu saçların bir azalıp bir artması çekilir şey değil. Minox bir tedavi değil benim gözümde. Bağımlılık yaratan bir ilaç.

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #366 : 10 Şubat 2016, 14:42:13 »
Ne marka minoxil kullaniyorsun ? Miracle losyon varmis arastir donguyu engelliyomus.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #367 : 10 Şubat 2016, 14:47:07 »
ekilen bølgede hicbir sorun yok. vertexden døkulmeler oluyor. bakalim suan halen iyi duruyor. bi 2 hafta gecsin foto atarim vertexin. hep beraber bakariz

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #368 : 10 Şubat 2016, 14:47:54 »
aslan kullandigim minoxil 5% forte. turkiyede eczaneden aldim

Aslan888

• Ziyaretçi
« Yanıtla #369 : 10 Şubat 2016, 15:00:56 »
Burdaki minoxil iyi degil hem saclarda kepek ve sivilce yapiyor diyolar en iyisi regaine ve rogaine marka yurdisindasin temin edebilirsin bence onlardan kullan hem kopuk formulleride var sacta hemen kuruyo o islaklik kalmiyo hemde daha etkili. Miracle losyonu arastir bence kullananlar minoxla beraber dongu yapmadigini soyluyo hemde sac cikariyo.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2016, 15:02:43 Gönderen: Aslan888 »

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #370 : 10 Şubat 2016, 15:04:25 »
Hemso, Minoxu 2 defa kullan sabah aksam olmak üzere. 9 aydan sonra sadece akşamları kullan. Döngüye gelecek olursak normal saçta da olur zaten minox döngüye girince sonra hemen toplar sıkıntı olmaz. Hem bu durum prp.peciada da görülür sacların dökülme fazına erken soktuğu icin. Sürekli kullanman gerek pro.peciyi da aynı. Daha sonra azaltırsın 2 günde 1 defa geceleri kullansan bile etkili olur.

Norveçli keşke en baştan kullanmasaydın minoxu. Moralini bozmamak için söylememiştim ama döngüye gireceğini tahmin ediyordum. Şuan yaşadığın döngü mü bilmiyorum ama döngüyse de umarım en az kayıpla atlatırsın. Sürekli olarak arada bunu yaşamaya alışman lazım birde. Ömür boyu minox kullanmak, ömür boyu saçların bir azalıp bir artması çekilir şey değil. Minox bir tedavi değil benim gözümde. Bağımlılık yaratan bir ilaç.

Minoxil pro.peciaya göre cok masum bir ilaç ikiside surekli kullanman gerek. Heralde pro.peciayi bırakınca kazandırdığı saclar kalmıyor ilacı bırakınca 2-3 ay içinde kazandırdığı saclar dökülüyor.  Pro.pecia cok sinsi bir ilaç minoxa göre minox bas donmesi tansiyon dusuklugu yapar en fazla ama pro.pecia onlarca blog forum var bırakınca bile yan etkisinden kurtulamayan kişiler var.  Omur boyu ilaç kullanmak cok saçma minox veya pro.pecia. Hele ki pro.pecia cok uzun sureli kullanılacak ilaç değildir bu ilaçla baskıladigin hormon erkeklik hormonu bu kadar basit degil!

Suedaht

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #371 : 10 Şubat 2016, 15:19:19 »
Hemso, Minoxu 2 defa kullan sabah aksam olmak üzere. 9 aydan sonra sadece akşamları kullan. Döngüye gelecek olursak normal saçta da olur zaten minox döngüye girince sonra hemen toplar sıkıntı olmaz. Hem bu durum prp.peciada da görülür sacların dökülme fazına erken soktuğu icin. Sürekli kullanman gerek pro.peciyi da aynı. Daha sonra azaltırsın 2 günde 1 defa geceleri kullansan bile etkili olur.

Minoxil pro.peciaya göre cok masum bir ilaç ikiside surekli kullanman gerek. Heralde pro.peciayi bırakınca kazandırdığı saclar kalmıyor ilacı bırakınca 2-3 ay içinde kazandırdığı saclar dökülüyor.  Pro.pecia cok sinsi bir ilaç minoxa göre minox bas donmesi tansiyon dusuklugu yapar en fazla ama pro.pecia onlarca blog forum var bırakınca bile yan etkisinden kurtulamayan kişiler var.  Omur boyu ilaç kullanmak cok saçma minox veya pro.pecia. Hele ki pro.pecia cok uzun sureli kullanılacak ilaç değildir bu ilaçla baskıladigin hormon erkeklik hormonu bu kadar basit degil!

Elbette pro-pecianın etkilerini bende biliyorum ama hala aynı görüşteyim minox konusunda. Ancak konunun yeri burası olmadığı için pro-pecia minox tartışmasını daha devam ettirmeyeceğim.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #372 : 10 Şubat 2016, 15:27:13 »
yorumlar icin tsk arkadaslar. 2 hafta sonra vertexin resmini atip son durumu konusruz. 2-3døkulmeyle belli olmaz zaten.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #373 : 10 Şubat 2016, 15:31:38 »
Bak kardeşim tartışırsın veya tartışmazsın yada kullanırsın beni alakadar etmez ben sadece doğruları söylüyorum. "testosteronun dehidrotestosterona çevrilmesini bloke ettiği gibi beyinde de progesteronun alleprognanolone hormonuna dönüşmesini bloke ediyor. bu yüzden depresyon, hafıza problemleri, konuşmada bozukluk, brain fog gibi nörolojik yan etkiler görülebiliyor. ve hatta bazıları kalıcı olabiliyor." Bunlar bilimsel kanıtlarıdır. Herneyse yanı sözüm sana degil hemşerime tavsiyedir.

Hemşerim bu iki ilacıda 1 sene kullandıktan sonra kes bence. Senin on hattı zaten bu iki ilacında aman aman etkisi olduğunu düşünmüyorum pro.pecia zaten bu kadar kısa surede etki etmez minoxta on bolgede bu şekilde abi çıkış yapmaz. 1 senenin sonunda alırsın rogaine foam geceleri sürersin hem sabaha mat ve sekil vereceğin kıvama gelir sacların hemde orta ve vertesksi korursun.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #374 : 10 Şubat 2016, 15:43:26 »
hemso seneye zaten bi ekim daha dusunuyorum vertexe. 1500-2000greftlik. onuda yapip kurtilim diyorum

Facebook Twitter Instagram