Gönderen Konu: zekeriya kul 3300 greft ( 07/09/15 )  (Okunma sayısı 248427 defa)

saglam78

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: zekeriya kul 3300greft ekildi. 07/09/15
« Yanıtla #166 : 23 Aralık 2015, 23:32:22 »
Resimlerde farklı çıkabiliyor ilk resimdeki flaş açık sarımtırak çıkmış foto onun için vertex çok açık görün mus yoksa norveclinin vertex okadar açık değil ilaçla birazda kuvvetlen mis bence hepsi bu arkadasin fotolar faslı flassiz biraz farklı çıkabiliyor ekimin iyi Norveçli bunun gibi söylemler e kızma na gerek yok çıkar böyle arada sırada yorumlar kafayı takmican diğer bir formda foto paylaştım orası daha berbattı önüne gelen yorum yapıyor....onun için boşver

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 23 Aralık 2015, 23:43:44 »
2 resimde flasli abi hatta durun ayni yerde ayni pozisyonda ayni bi resim daha buldum. Oda ekimden 1ay sonra. Arkaplana dikkat.

salih34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #168 : 24 Aralık 2015, 00:00:46 »
bende saglam78 arkadaşımıza katılıyorum resimlerden farklı açıdan veya flaştan değişik çıkabilir. iki resimdeki aynı kişi sadece  gercekten yorum yaparken dikkatli yapalım arkadaşlar  burda bilgi paylaşımları yapıyoruz saygılı olalım bende diğer arkadaşları takip ettigim gibi norvecli arkadışımızı da takip ediyorum gercekten saç ekimi başından sonuna kadar paylaşımda bulunuyor sadece norvecli arkadaşıma tavsiyem
prop.ecia  ica cok dikkatli kutlanması inan ben korktum o ilaçtan çok ciddi yan etkileri var arkadışım cok dikkatli kullan sende mutlak biliyorsun ama sadece söyledim saygılarımla,

bbburhan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #169 : 24 Aralık 2015, 00:05:08 »
106 güne göre çok iyi 3 ay sonra mükemmel olacak Güle güle tara senin adına çok sevindim

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #170 : 24 Aralık 2015, 08:32:44 »
Iyi niyetiniz icin tesekur ederim arkadaslar. Biz burda kimseyi kandirmak icin foto paylasmiyoruz. Ne varsa onu gøsteriyoruz. Iyi niyet icin burdayiz. Sac ekimini dusunen arkadaslar icin.

Yok bu kisi o degil, yok bu baskasinin saci gibi komik yorumlar mallesef  yapan oluyor! Isim gucum yok benim kafa yapima benziyen birini bulup vertex resmini cekecegim. Ve burda yayinliyacagim. Yani sene 2016 olacak ama cahillik hala üst seviyede mallesef. Herkese iyi sabahlar !

Onurd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #171 : 24 Aralık 2015, 11:30:23 »
Hocam hangi ilaclari kullanioyosun tam ismini yazarmisin finas demissinde onu anlayamadim masallah saclar cok guzel gidiyor

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #172 : 24 Aralık 2015, 16:05:17 »
Sagol hocam. Finasteride o. Yani prop.ecia yada proscar

admin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #173 : 24 Aralık 2015, 17:44:17 »
Iyi niyetiniz icin tesekur ederim arkadaslar. Biz burda kimseyi kandirmak icin foto paylasmiyoruz. Ne varsa onu gøsteriyoruz. Iyi niyet icin burdayiz. Sac ekimini dusunen arkadaslar icin.

Yok bu kisi o degil, yok bu baskasinin saci gibi komik yorumlar mallesef  yapan oluyor! Isim gucum yok benim kafa yapima benziyen birini bulup vertex resmini cekecegim. Ve burda yayinliyacagim. Yani sene 2016 olacak ama cahillik hala üst seviyede mallesef. Herkese iyi sabahlar !
Saç ekimin dogal ve başarılı oldugunu söyleyebilirim norveçli. Saçlarının kısa olmasına ragmen donör alanında cok iyi ve saglıklı görünüyor tekrar geçmiş olsun.
 Sitede her türlü yorum yapılabilir lakin suçlayıcı ve tahrik edici konuşmalara hiç bir zaman izin verilmeyecektir .Bu tarz konuşan kişiler siteden uzaklaştırılarak , sadece saygılı ve  dürüst paylaşımlara izin verilecektir. Norveçli arkadaşımızın paylaşımları herzaman samimi ve gercektir onçün arada cıkabilecek gereksiz kişilerin laflarına itibar etmeyin...

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #174 : 24 Aralık 2015, 18:49:50 »

Saç ekimin dogal ve başarılı oldugunu söyleyebilirim norveçli. Saçlarının kısa olmasına ragmen donör alanında cok iyi ve saglıklı görünüyor tekrar geçmiş olsun.
 Sitede her türlü yorum yapılabilir lakin suçlayıcı ve tahrik edici konuşmalara hiç bir zaman izin verilmeyecektir .Bu tarz konuşan kişiler siteden uzaklaştırılarak , sadece saygılı ve  dürüst paylaşımlara izin verilecektir. Norveçli arkadaşımızın paylaşımları herzaman samimi ve gercektir onçün arada cıkabilecek gereksiz kişilerin laflarına itibar etmeyin...

Bende bøyle kaliteli bi siteden bunu beklerdim. Cok sagol admin.

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #175 : 24 Aralık 2015, 23:32:15 »
Forumumuz da bir aile ortamı bulunuyor. Ailemize her geçen gün yeni isimler katılıyor. Güven, saygı, sevgi ve samimiyet içerisinde forumda güzel bir kardeşliğimiz ve paylaşımlarımız var. Reklam amaçlı foruma gelenler zaten bu güven ve samimiyet engeline takılarak kendilerini belli ediyor. Forumun en güzel yanı da bu, reklamcı direk kendini belli ediyor. Başka forumları, forumumuz ile karıştıranlar çıkabilir, çıkacaktır da..Bu tür mesajlar olduğunda, mesajı rapor ederseniz, gerekli işlemleri ben ve admin yapabiliriz..Bazen her mesaj göremeyebiliyoruz. Bu tür mesajlarla değerli üyelerimizin canını sıkmaması ve bu tür ithamlara maruz kalmaması adına rapor etme işlemini kullanabilirsiniz.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #176 : 31 Aralık 2015, 17:44:24 »
114.gün

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları