Bundan sonra sana söylenecek tek şey saçlarını güle güle tara norveçli kardeşim
şok dökülmeden sonra senin gidişat zaten belli olmuştu lakin ön cizginin bu kadar dogal olması senin en büyük şansın.
Cogu kişi senin ekimden önceki varolan minyatürleşmiş saçlara ekim yapmanın riskli oldugunu hatta tamamının dökülerek sonrasında ekim yapılmasını söylerler. Senin en büyük avantajın donördeki greftlerinin kaliteli, coklu olması ve zekeriya hocaya ekim yaptırmış olman.
Senin ekimini ve sitedeki diger ekimleri gördükten sonra saç ektirmek isteyen arkadaşlara söyleyebilecegim tek şey , saç ekimini oldu bittiye getirilmeyecek bir operasyon oldugur. İlk ekimimde malesef ki aynı hatayı yaptım ve 4000 greft ziyan oldu , şimdi hiç ekim yaptırmamış olsaydım seri imalat yapan merkezlerin yanından bile gecmezdim .
Zekeriya hocada ekim yaptırmayı düşünen arkadaşlara bir tavsiyem ; görüşmeye gittiginizde hoca sizi uygun görüp siz de ekim kararı verirseniz , deneme amaclı 5-10 greft alarak köklerin kalitesi hakkında size bilgi verir. Bu söyledigimi benim 2. ekimimden önce zekeriya hoca bana söylemişti hatta aldıracaktım sonra vazgeçmiştim. Ekimden önce bakarsınız iyi cıkmazlarsa ekimi iptal edersiniz demiştim ve yapmamıştı. Zekeriya hoca ekimden önce görüşmeye gittiginizde gerçekci ve açıkça herşeyi söyleyen, güvenilebilecek nadir doktorlardan oldugunu söyleyebilirim.