Gönderen Konu: zekeriya kul 3300 greft ( 07/09/15 )  (Okunma sayısı 248417 defa)

savaş11

• Full Member
Ynt: zekeriya kul 3300greft ekildi. 07/09/15
« Yanıtla #210 : 05 Ocak 2016, 03:34:05 »
Senin süreç şimdiden tamamlanmış norveçli :) gercekten şimdiye kadar gördüğüm en dogal saç çizgisi seninkisi oldu. Donör alanın fotosuna bakınca kısa haliyle bile cok sık ve dogal görünüyor , fotografını cekip paylaşabilirmisin .

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #211 : 05 Ocak 2016, 03:38:31 »
Normalde minyatür saç çok olan ekim sonuçlarında başarısızlık oranı baya yüksek..Sende minyatür saç o kadar çok ki, riskli bir ekimdi bana göre..Gerçekten böyle bir sonuç ortaya çıkması büyük başarı..Hemde doğal bir şekilde..İlk fotoğraflarındaki öncesi fotoğrafında o kadar minyatür saçın aralarına nasıl bir ekim yapmışlar, gerçekten helal olsun diyorum ve susuyorum.
  • Ekim Merkezi ismi Dr Kinyas Düşünmez
  • Greft Miktarı 3100

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 05 Ocak 2016, 03:47:54 »
Norveçli, senin sonuçları şimdi tekrar inceledim ve senin olayı çözdüm..Ben ilaç kullandığını bilmiyordum ve o kadar minyatür saçla bu sonucun nasıl oluştuğuna anlam veremiyordum..Köklerin ölmemiş olması ve tekrar kazanılmaya hazır olmasıyla, kullandığın ilaçların müthiş bir etkisi olmuş..Minoxidil ile saç çıkışı da yüksek oranda elde etmişsin ve minyatür saçları tekrar kazanmışsın..Nerden anladın dersen, zamanında ben 3-4 dönem bu tarz ilaç tedavileri uyguladım ve kendimdeki gelişmelere bağlı olarak anladım..Doğal olarak Minoxidil'in çıkardığı saçlarla ekim saçları birleşince de ortaya ekim yapıldığının anlaşılması güç bir tablo ortaya çıkmış..Sen ekim yaptırmamış ve bu tedaviyi uygulamış olsaydın da baya iyi sonuç alacaktın..Buna çok büyük oranda eminim çünkü ilaç tedavilerinde üst düzey deneyimliyim.

Minoxidil 6-7 ay sonra döngüye giriyor ve çıkan saçlar tekrar dökülebiliyor, kimisinde olmayabiliyor ama çoğu kişide oluyor..Çıkan saçların tamamını ekime bağlama bence ve ilaç tedavisine de gereken desteği vermeye devam et yoksa şaşırtıcı bir tabloyla karşılaşabilirsin..Bazı dönemler saçlarında inişli çıkışlı dönemler olabilir..İlerleyen süreçlerdeki özellikle 6-7-8. aylardaki durumunu merak ediyorum..Bakalım döngüye girersen bu durumu farkedebilecek misin.
  • Greft Miktarı 3100

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 05 Ocak 2016, 03:50:37 »
Abi ama bir ayrintiyi kacirmisin :)
Ekim bølgesi 1 damla minoxidil gørmedi :D
Sadece vertexe uyguluyorum. Prop.ecianin etkisidir o . :)

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 05 Ocak 2016, 03:58:53 »
Savas abi cok tesekur edrrim. Donør resmini simdi cektim. Ama gene ekleme hatasi veriyor. :(

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 05 Ocak 2016, 04:01:42 »
Resim flaslidir
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2016, 04:04:45 Gönderen: norvecli »

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 05 Ocak 2016, 04:02:08 »
Ahaa oldu :)

İron-Maiden

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 05 Ocak 2016, 07:12:43 »
Dostum, biliyorum..Demek istediğim ilaçların da etkisinin yüksek olduğu ve bu konuda bir uyarıydı..Minoxidil'i sadece tepe bölgesine kullanman demek sadece orada etki anlamına gelmiyor..Kılcal damarları genişlenip kan akışını hızlandırdığından tüm saç derisinde etkisi görülüyor. Sadece tepeye kullandığın için diğer bölgeleri ilaca alıştırmıyorsun, ama dolaylı yoldan o bölgede de etkili oluyor. Saçlarda canlanma, kalınlaşma gibi etkiler görülüyor. Bende senin tam tersin olarak tepe bölgesi dışında tüm bölgeye kullanıyordum ama tepe bölgesinde de ciddi oranda kapanma olmuştu..

Finansteride'nin etkiside yüksektir, onun tepe dışındaki çıkışlara etkisi yüksekse eğer bu büyük bir avantaj olur..Tedavine düzenli devam ettiğin takdirde sorun yaşayacağını düşünmüyorum ama dediğim gibi inişli çıkışlı zamanların olacak diye tahmin ediyorum.
  • Greft Miktarı 3100

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #218 : 05 Ocak 2016, 13:25:50 »
Minoxidilin arkasinda bile 'vertex icin kullanilan bir ilactir , ön kisma faydasi olmayacaktir". Vertex inisli cikisli olabilir. Hatta ilaclari biraktigimda kelikte cikabilir. Ama ekim bølgesine bisey olacagini sanmiyorum.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #219 : 05 Ocak 2016, 20:43:11 »
Norveçli, kardeş evet minoxidil etken maddeli ilaçlarda vertekste etkilidir yazar lakin benim konuma girersen ön ve orta hatta sadece minoxil ile aldığım sonuçları görürsün. İronmaiden gibi bende çok uzun zaman minoxil tedavisi uyguladım. Ön bölgeye sıkmasan bile kafa derisinde sürekli kan akışı ve damar genişlediği için ön hattada etkisi olur. Gelelim finasterid etken maddeli ilaçlara bu ilaç bildiğiniz gibi dht yi baskılıyor saç kökleri daha iyi besleniyor aşağıdan proscar üstten minoxil komplike olarak sürüyor. Bende ekimden sonra başlıyacaktım ironmaidenle konuştuktan sonra saç ekimi kalitesini gör sonra başla dedi o yüzden 6. aya kadar kullanayacağım. Çünkü minoxile saçım aşırı olumlu tepki veriyor bunun sonucu minoxil mi yoksa ekimmi olduğunu anlayamazdım. Finasteride hiç girmedim cesaret edemedim açıkcası. Sana minoxilin ön hatta etkili mi değilmi bir resim atayım bak istersen.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #220 : 05 Ocak 2016, 21:23:04 »
Abi saci kuvvetlendirip erken cikarma adina yapilan bir islem bu.

Hassan
wong
feriduni
koray
rahal

Bunlarin yanina giden adamlar hepsi prop.ecia kullaniyor. Ve ekimleride 10 numara oluyor.
Simdi guzel ben kullanmiyim ekimi bi gørim diye bi fantaziye girmek guzel.
Ama ya o sac cikmasa? Hergun ozaman lanet etmezmisin kullanmadigina? Yazik olmazmi okadar zamana,ugrasa,paraya? Cikan sac cikar tamam ama, bazi saclar bekleme suresinde fazla kaliyor, ve fazla kaldigi zaman vitaminsiz kalip cikmayabiliyor. Onu ilaclarla zamaninda azdirmak lazim, ve deliginden cikarmak lazim. Risk almayi bende severim, ama konu sac ekimi burda, geri dønusu yok. Telafisi yok.

Ben nizorali 3 gunde 1
minoxu gunde 2 defa vertexe
prop.ecia gunde 1mg
nizoraldan sonra sebamed shampooyla
gunde 5mg biotinle destekliyorum o saci. Okadar para vaktimi aldi bu is. Risk alamam.

halacboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #221 : 06 Ocak 2016, 13:17:12 »
Dostum ekilen saçlar tuttuysa mutlaka çıkacaktır. Tutmadıysa zaten ilaçlar onları çıkarmayacak. Benim söylemek istediğim ironunda öyle ; medikal tedaviyi bırakınca durum ne olacak ? yoksa ekimin süper görünüyor hatta ben seni gerçekte görsem ekim olduğunu anlayamam ki baya bir tecrubeliyim hemen anlarım. Senin bu durum daha ekimin sonucu değil gör 2-3 ay sonra nasıl saçlar çıkacak burayada yazıyorum. :) tavsiyem tedavine aralıklıda olsa devam et ve arada hormon testi yaptırman.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #222 : 09 Ocak 2016, 16:34:49 »
Islak sac flasli ve isik altinda

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #223 : 09 Ocak 2016, 16:36:45 »
Islak sac flasli ve isik altinda