Abi kim uyduruyor bunlari ya?
cok sinirli filan. Acik søzlu biri oldugu dogru, ama sinirli degil hatta cok sakaci, bol bol sakalar yapiyor. Leyla hanim sac cizgini ciz dedi, hocayla daha gørusmemistik, bekliyorduk. Verdi kalemi nasil istiyorsan yap dedi. Bende kafamda olan plani cizdim. Neyse zeki beklemeye basladik. Leyla hanim nasil dedim, olurmu bøyle? Siritarak cvbini hoca sana birazdan verir dedi. Bi iceri girdi ben saygidan ayaga kalktim, bana bi bakti, ilk søzu bu oldu. Kaslarla birlestirelim istiyorsan . Beni gulmeye basladim tabi. Bu olmaz dedi. Sildi. Kendi cizdi cok yukarda hocam cizgi dedim, yok bu saci 50 yasindada tariyacaksin dedi, dogal olan bu, ben bøyle ekecem dedi. Ses cikarmadik artik.
2 yikamada geldigimde yani ekimden 4gün sonra. Gelip øzel olarak benle ilgilendi. Sacimi inceledi, sanatima bak ya diye havaya girdi tabi espiri olarak. Ben zeki cok sevdim. Yilisik, cakal filan degil. Ne dedigini bilen sakaci durust bi insan.
Ekime gelince. Butun mikromotorlu islemleri kendi yapiyor, alimi bi kismini o , bi kismini leyla hanim yapiyor. Ekimi zaten tek basina yapiyor. Leyla hanim greftleri duzenleyip doktora sunuyor.