Sagol hocam tsk ederim.
Ben 5 senedir arastiriyordum.
Iste yok bu olmaz su olur, yok buda olmaz. Karar veriyordum ertesi gün vazgeciyordum.
Sonra tabi zamanla kafada saç kalmadi, toppikte artik siritmaya basladi.
Kafama tak etti. Ektirecem dedim. Ama tabi bu isi guzel birine yaptirmaliydim. Koray erdogan, mutallip filan derken zekeriya kulun ismide geciyordu en iyileri arasinda. Ve fiyattida uygun geldi bana. Ve vakit aldim bindim gittim istanbula
. Ektirdim kurtuldum.
keske daha ønce ektirseydim, 5 sene bosuna beklemisim. 3aylik sonuc icin suan cok memnunum. Ama tabi daha zamani var. 3ay sonra belli olur sac.
Bende sizin gibi dusundum køkten haledim dedim kabul etmedi. Bunun nedeni zekeriya kul sık ekim yapiyor. Ve gunluk 1600-1700køkten fazla ekmez. Isini kendisi ve leyla hanim yapar. 11 senedir beraber calisiyorlarmis. Alimi biraz kendisi gerisini leyla hanima yaptirir. Ve ekimi tek basina yapar. Asistan leyla hanim sadece greftleri ayirir ve dr.kula sunar. Oda eker. Valla ben suan memnunum bu 3 aylik zaman diliminde. Ama illerde ne olur bilemem. Ama gidisat iyi gibi.
Zekeriya kul
erkan demirsoy
hlc
Hepsi neyse ayni fiyat klasmaninda. Bunlardan birine gidebilirsin. Pisman olacaginida sanmam. Hepsi isini laikiyle yapiyor.
Hotel olarakta elit buisness hotelde kaldim. Son derece guzel bir hotel.
Zekeriya kulun tesislerine yuruyerek 10dk. Taksi zaten 7-10tlye filan gøturuyor.
Son olarakta kafan karisik olmasin. Git yaptir kurtul. Iyikide yaptirdim kurtuldum diyeceksin