Gönderen Konu: Dr Serkan Aygın Bey ile ekim ve Finasteride hakkında görüştüm  (Okunma sayısı 12358 defa)

Xyor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr Serkan Aygın Bey ile ekim ve Finasteride hakkında görüştüm
« Yanıtla #75 : 19 Mayıs 2020, 23:34:30 »
Prostat tedavisinde kullanılıyor,  ekimden sonra neden antibiyotik veriyorlar? Herhangi bir semptom olmasın diye bir nevi kıçı kurtarmak, kafasına göre kimse antibiyotik veremez,  finas ve minox içinde geçerli, varsa tanıdık bir dahiliyeci danış derim.

Ayrıca Op.Dr.İlhan Serdaroğlu 'nun sonradan kaleme aldığı makalesi okuyabilirsiniz. Kendi sitesinde yıllar önce bir şey olmaz dediği halde sonradan bunun aksini yazmış.

https://www.google.com/amp/s/www.milliyet.com.tr/amp/pembenar/op-dr-ilhan-serdaroglu/erkeklerin-mucize-hapi-kuzu-postuna-burunmus-kurt-mu-2160786

Valla İlaç kullanmadan sadece saç ekimi yapmak daha mantıklı çünkü bu ilaçların sonucu ne olacak belli değil saç ekimi 5-6 yıldır hayatımızda..

Yada protez kullanmak daha sağlıklı gibi duruyor şuan. Bir kıl çıkaracağız diye vücüdu riske atacağız

Perşembe günü de Serkan Aygın ile randevum vardı. Ona bir danışayım ona göre karar vereceğim

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #76 : 20 Mayıs 2020, 00:30:32 »

Valla İlaç kullanmadan sadece saç ekimi yapmak daha mantıklı çünkü bu ilaçların sonucu ne olacak belli değil saç ekimi 5-6 yıldır hayatımızda..

Yada protez kullanmak daha sağlıklı gibi duruyor şuan. Bir kıl çıkaracağız diye vücüdu riske atacağız

Perşembe günü de Serkan Aygın ile randevum vardı. Ona bir danışayım ona göre karar vereceğim

Ekimciler ettikten sonra tavsiyede bulunurlar bu normal,ama yan etkileri olan ilaçları tavsiye etmeleri ancak kulaktan dolma bilgilerle oluyor, kaçımızın ekim sonrası yetkili doktor kontrol edip reçete yazıyor, otomatiğe bağlamışlar herkese aynı şey, adamda tansiyon varmı,müzmin bir hastalık varmı soranda bakanda yok! Biotin harici hikaye o da bir yere kadar.Düzgün baktıkça sorun olmaz,şampuan bile şüpheli, herkes pahalı 5,5 ph kullanmıyor, sabunla yıkayan da var, bebe şampuanıyla da. Biraz sektöre pazarlama ön plana çıkmış, bu yüzden kendi ürününü fason yaptırıp ne idüğü belirsiz ürün satan bile var.Yanlışsam düzeltin dostlar.
« Son Düzenleme: 21 Mayıs 2020, 00:35:29 Gönderen: KaiserSS »
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 20 Mayıs 2020, 22:01:31 »
Ekimciler ettikten sonra tavsiyede bulunurlar bu normal,ama yan etkileri olan ilaçları tavsiye etmeleri ancak kulaktan dolma bilgilerle oluyor, kaçımızın ekim sonrası yetkili doktor kontrol edip reçete yazıyor, otomatiğe bağlamışlar herkese aynı şey, adamda tansiyon varmı,müzmin bir hastalık varmı sorunda bakanda yok! Bittin harici hikaye o da bir yere kadar.Düzgün baktıkça sorun olmaz,şampuan bile şüpheli, herkes pahalı 5,5 ph kullanmıyor, sabunla yıkayan da var, bebe şampuanıyla da. Biraz sektöre pazarlama ön plana çıkmış, bu yüzden kendi ürününü fason yaptırıp ne idüğü belirsiz ürün satan bile var.Yanlışsam düzeltin dostlar.

+💯

Pelayo Morilla

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #78 : 21 Mayıs 2020, 02:38:14 »
Prostat tedavisinde kullanılıyor,  ekimden sonra neden antibiyotik veriyorlar? Herhangi bir semptom olmasın diye bir nevi kıçı kurtarmak, kafasına göre kimse antibiyotik veremez,  finas ve minox içinde geçerli, varsa tanıdık bir dahiliyeci danış derim.

Ayrıca Op.Dr.İlhan Serdaroğlu 'nun sonradan kaleme aldığı makalesi okuyabilirsiniz. Kendi sitesinde yıllar önce bir şey olmaz dediği halde sonradan bunun aksini yazmış.

https://www.google.com/amp/s/www.milliyet.com.tr/amp/pembenar/op-dr-ilhan-serdaroglu/erkeklerin-mucize-hapi-kuzu-postuna-burunmus-kurt-mu-2160786

Son zamanlarda bende kullanmayi düşündüğüm için biraz araştırdım.
Makalelerde gördüğüm anladığım olay şu bu ilaç hakkında.
2010 lü yıllara kadar doktorlar sac için gözü kapalı verirken yan etkilerinin ortaya çıkması ve daha sık görülmesi ile doktorlar da ilaç hakkında tereddüte düştü. Evet saca katkısı ortada ama sonuçta yan etkileri düşündürücü.
Yine 2010 lü yıllara kadar yan etki görülme oranı yüzde 1 gibi küçük bir oran iken şuanda yüzde 8 ila 10 arasi bir orana cıkmış hatırladığım kadarıyla.
Ki İlhan hocanın da yazısında belirttiği gibi artık doktorlar da biraz daha temkinli ilaca karşı.

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #79 : 22 Mayıs 2020, 02:11:26 »
Bugün Sibel Ulusan’ın sekreteri ile görüştüm önceden tanıyordum PRP tedavisi yaptırdığım için bana benim dökülmeme benzer bir dökülme yaşayan bir hastalarının fotoğrafını attı ve sorduğum bazı sorulara karşılık şunları yazdı. Merak eden varsa bilgilenmiş olur.
(( bu şekilde hem ön hem arka sıkı bir şekilde ekilecek / ekilemeyen alanlara çok az sayıda ekim yapılsa ileride dökülmeyebilirde şeklindede yaklaşşılırsa sıkı olan ön ve tepe gerektiği kadar tatmin edici olur , bu örnekte enseden maksimum greft alım yapıldı  3500-4000 greft Saç ekim işlemlerimiz 13-14 saat sürmekte ve ince işçilikle yapılmakta tekli kökleri aynı kanal içerisine çift olarak ekiyoruz sıkı görünüm açısından bu fark yaratıyor kanalı zaten sıkı açıyoruz ama bu ekstra sıkılık yaratıyor. İşlemin tamamını Dr Sibel Ulusan gerçekleştiriyor zaten araştırmış olmalısınız. Sayılarımız normal ortalama bir ensenin maksimum greftinin alınarak hastalarımıza nakledilmesi esasına dayanır. Fiyatımız 3000 euro olarak tüm hastalarımızda eşit olmakta ve yıl boyunca prp hizmeti ücretsiz. / Ensen çok ince ise propecia kullanabilir / tepedeki saçları dökmemeye çalışarak ömür geçmez )))

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 22 Mayıs 2020, 04:37:17 »
Demek sonunda Sibel ulusanda Ekim yaptın öğretmenim👏 hayırlı olsun. Sibel hanım bu işin ehli
Şimdiden hayırlı olsun
Eminim ki çok güzel olacak
Fazlasıyla sabır
Fazlasıyla su içmek
Fazlasıyla dinlenmek ve kafaya takmamak diliyorum.

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #81 : 22 Mayıs 2020, 19:04:33 »
Demek sonunda Sibel ulusanda Ekim yaptın öğretmenim👏 hayırlı olsun. Sibel hanım bu işin ehli
Şimdiden hayırlı olsun
Eminim ki çok güzel olacak
Fazlasıyla sabır
Fazlasıyla su içmek
Fazlasıyla dinlenmek ve kafaya takmamak diliyorum.

Yok yok Dinodin Bey yazıyı tam okumadın galiba bana benzer dökülmesi olan bir hastalarının fotoğrafını attı onu buraya attım Sibel Hanım fiyat olarak bizi aşar 😂😂

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 23 Mayıs 2020, 02:52:12 »

Yok yok Dinodin Bey yazıyı tam okumadın galiba bana benzer dökülmesi olan bir hastalarının fotoğrafını attı onu buraya attım Sibel Hanım fiyat olarak bizi aşar 😂😂

Ekim yapsaydın aynı şeyleri gene yazardım sana öğretmenim☺️😄

Mutsuz Hasta

• Hero Member
« Yanıtla #83 : 23 Mayıs 2020, 15:41:37 »
Dökülme yerine sökülme yazmış yanlışlıkla, ne var bunda? Dua edin Hintell abi başka bir şey yazmamış. 😃

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #84 : 24 Mayıs 2020, 01:57:28 »

Ekim yapsaydın aynı şeyleri gene yazardım sana öğretmenim☺️😄

ahahahaah teşekkür ederim Dinodin Bey hayırlı bayramlar  :D :D

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 24 Mayıs 2020, 02:00:26 »
ahahahaah teşekkür ederim Dinodin Bey hayırlı bayramlar  :D :D

Hayırlı bayramlar öğretmenim 👏
Aile büyüklerinin ellerinden öperim
Allah hiç birinize dert tasa vermesin
Ben teşekkür ederim canım benim ☺️

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #86 : 24 Mayıs 2020, 16:27:37 »
Hayırlı bayramlar öğretmenim 👏
Aile büyüklerinin ellerinden öperim
Allah hiç birinize dert tasa vermesin
Ben teşekkür ederim canım benim ☺️

:) :) teşekkür ederim efendim bilmukabele saygılar sevgiler :)

kajmeran58

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #87 : 30 Mayıs 2020, 22:24:51 »
Hocam ne yaptınız ekim konusunda bende dün görüştüm serkan beyle pazartesi ekim gerçekleşecek

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 30 Mayıs 2020, 22:31:58 »
600 greft ile o tepe kapansın bende  Mars a taşınıcam...

Herhalukarda uzun yıllar (10-15 sene kadar) finasteride kullanacaksan ekimde yaptırma suan.. zaten on çizgiden memnunsun, kalan kısmı finast çözer.. ileride ön çiZgi istersen düşünürsün ekim.
10-15 sene fin kullanacaksa ileride hem ekim,hem bevliye,üroloji vs komple gitmesi lazım.
He birşey olmazsa sen Marsa ben Güneşe...
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #89 : 30 Mayıs 2020, 22:42:47 »
10-15 sene fin kullanacaksa ileride hem ekim,hem bevliye,üroloji vs komple gitmesi lazım.
He birşey olmazsa sen Marsa ben Güneşe...

:)

Facebook Twitter Instagram