Gönderen Konu: Dr Serkan Aygın Bey ile ekim ve Finasteride hakkında görüştüm  (Okunma sayısı 12349 defa)

Öğretmen09

• Full Member
Merhaba arkadaşlar bugün Serkan Bey ile görüştüm öncelikle bir ön çizgi belirledi Ve tepeyi çizdi, şu an ekim yaptırsam da yaptırmasam da tedaviye ihtiyacım olduğunu hemen başlamam gerektiğini bunun için önerebileceği ilaçların günlük olarak Minoxil Sprey ve Finasteride %2 jel ya da Propecia(altına Yazdığı yazıyı anlayamadım, fotoğrafı var :) ) Önerdi. Tepe bölgemde iyi saçlarımın olduğunu bunların korunması gerektiğini ekim yaptırmak istersem 600 greftin yeterli olacağını söyledi ama sadece oraya ekim yapmam ön tarafla beraber yaparım 600 greft için ekime girmeni tercih etmem dedi. Finasteride ilacı için de ben kendim 11 sene kullandım saçlarım bir formu yakalayınca belirli yaştan sonra bıraktım bir yan etkisini görmedim dedi. Sekreteri de aynı şekilde 100 hastamızdan belki 2 si yan etki görmüştür dedi.Onlar da kalması için fotoğraflarımı çektiler. Şimdi size soruyorum arkadaşlar ilaca şimdi başlayıp 1 buçuk ay sonra yani Temmuz başı gibi ekim mi yaptırayım ve ilaca devam mı edeyim yoksa şimdilik ekim yaptırmayıp ilacı diğer seneye kadar kullanıp seneye temmuzda mı yaptırayım kararsız kaldım. İlacın yan etkisi oldu bıraktım diyelim o zaman ekim yaptıramayacak mıyım diğer saçlarımı koruyamadım diye bir de Minoxil ve jel yerine direkt olarak propecia hap yeterli midir? kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim sayın dostlar :))

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tepeye ekim yapmayacak mı?
Global Moderator

umtttboz

• Jr. Member
  • **
Yaş kaç acaba

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sanki ekim yapılsa muazzam sonuç alınabilecekmiş gibi kalın telli saçlarınız hocam bana sorarsanız ilacı kullanıp ekime girin derim ben aynaya bakmak istemiyorum şahsen açıklık görmek moral bozuyor bana sorarsanız bir dakika bile beklemem .. Bu arada serkan aygın hocanın da 11 sene finasterid kullandığı bilgisi dikkat çekici bi detay .. ???
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Karakutu

• Hero Member
Dostum hoca açıkca dürüstçe söylemiş takdir etmek lazım; bunu kaç ekimci yapar acaba?. Para için hiç ekim olmayacak kafalara ne vaadlerde bulunuyorlar.

Acıkcası herşey sana bağlı her iki seceneğe acıksın. Tedavide ekimde benim gözümde senin icin ideal. Ama tepeye ekim gerekir gibi geldi bana. Belki hoca tedavinin sonucuna göre öneride bulunmuş sana. Karar senin artık.

Öğretmen09

• Full Member
Tepeye ekim yapmayacak mı?

Hintel Hocam, Serkan Bey bana  ön taraftan memnunum bir şekilde şekil veririm sadece tepeye ekim istiyorum dersen 600 gretflik ekim için bşu an bu işe girme ama karar verirsen ön tarafla beraber ekim yaparım dedi. kararsız kaldım bende ne yapsam diye sizlerin değerli yorumları önemli benim için iki şekilde de tedavi alman gerekiyor diye ekledi :)

Öğretmen09

• Full Member

Öğretmen09

• Full Member
Sanki ekim yapılsa muazzam sonuç alınabilecekmiş gibi kalın telli saçlarınız hocam bana sorarsanız ilacı kullanıp ekime girin derim ben aynaya bakmak istemiyorum şahsen açıklık görmek moral bozuyor bana sorarsanız bir dakika bile beklemem .. Bu arada serkan aygın hocanın da 11 sene finasterid kullandığı bilgisi dikkat çekici bi detay .. ???

Beden şaşırdım Cartel21 Bey :) maalesef haklısınız çok sinir bozucu gerçekten keşke bu şekilde yaşamaya alışabilsek :) hocam şu saçın ince ve kalın olduğu konusunu bir türlü anlamadım ama inşallah dediğiniz gibidir.sadece aklıma ekimden sonra kendi saçlarımda dökülmeye devam ederse ve ortaya değişik bir şey çıkarsa diye çok korkuyorum. Şu an çok dökülüyor öndeki saçlar kaç yıl idare eder acaba beni  kafam inanılmaz karıştı :(

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Beden şaşırdım Cartel21 Bey :) maalesef haklısınız çok sinir bozucu gerçekten keşke bu şekilde yaşamaya alışabilsek :) hocam şu saçın ince ve kalın olduğu konusunu bir türlü anlamadım ama inşallah dediğiniz gibidir.sadece aklıma ekimden sonra kendi saçlarımda dökülmeye devam ederse ve ortaya değişik bir şey çıkarsa diye çok korkuyorum. Şu an çok dökülüyor öndeki saçlar kaç yıl idare eder acaba beni  kafam inanılmaz karıştı :(

hocam dökülüyorsa amerikayı keşfetmeye gerek yok .... Tek çareniz Finasteride ...
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Öğretmen09

• Full Member
Dostum hoca açıkca dürüstçe söylemiş takdir etmek lazım; bunu kaç ekimci yapar acaba?. Para için hiç ekim olmayacak kafalara ne vaadlerde bulunuyorlar.

Acıkcası herşey sana bağlı her iki seceneğe acıksın. Tedavide ekimde benim gözümde senin icin ideal. Ama tepeye ekim gerekir gibi geldi bana. Belki hoca tedavinin sonucuna göre öneride bulunmuş sana. Karar senin artık.

Büyük ihtimal dediğiniz nedenden dolayı söyledi Karakutu Bey çok haklısınız yazdıklarınızda, ister şimdi gel ister 1 sene sonra ister 3 sene sonra gel ama tedaviye başlaman gerekiyor dedi. Şu an kendi saçlarımda dökülmeye devam ediyor yaş 27 bunun da etkisi var galiba en çok bu yaşlarda dökülüyormuş. Benim tek korkum ekimden sonra kafamda kalan saçların son hızla dökülmeye devam etmesi kafamdakiler beni ne kadar idare eder acaba çıkamadım işin içinde o yüzden fikir alışverişi yapmak istedim (:

Öğretmen09

• Full Member
Ynt: Dr Serkan Aygın Bey ile ekim ve Finasteride hakkında görüştüm
« Yanıtla #10 : 15 Mayıs 2020, 00:26:46 »
hocam dökülüyorsa amerikayı keşfetmeye gerek yok .... Tek çareniz Finasteride ...

haklısınız tabii ki eninde sonunda kabul edeceğiz teşekkür ederim :)))

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 15 Mayıs 2020, 17:24:02 »
600 için bencede doğru söylemiş uğraşmaya gerek yok karar senin  tüm sorunlara odaklanmak daha mantıklı ama sökülmede devam edicek
Global Moderator

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Mayıs 2020, 17:37:51 »
Demek sökülme devam edecek

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 15 Mayıs 2020, 17:44:15 »
Demek sökülme devam edecek
Corona nedeniyle ekilme değil sökülme işlemleri başladı.😉😀

Son günlerde birkaç konu oldu ön çizgide söküm ile ilgili herhalde oraya takıldı Hintell.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2020, 20:00:09 »
Corona nedeniyle ekilme değil sökülme işlemleri başladı.😉😀

Son günlerde birkaç konu oldu ön çizgide söküm ile ilgili herhalde oraya takıldı Hintell.

Çok kere şahit oldum öyle yazdığına
Artık dayanamayıp patladım :) ve yazdım.  Acaba diyorum. Günlük hayatında çok sökülme mi yapıyor 😄

Facebook Twitter Instagram