Merhaba arkadaşlar bugün Serkan Bey ile görüştüm öncelikle bir ön çizgi belirledi Ve tepeyi çizdi, şu an ekim yaptırsam da yaptırmasam da tedaviye ihtiyacım olduğunu hemen başlamam gerektiğini bunun için önerebileceği ilaçların günlük olarak Minoxil Sprey ve Finasteride %2 jel ya da Propecia(altına Yazdığı yazıyı anlayamadım, fotoğrafı var
) Önerdi. Tepe bölgemde iyi saçlarımın olduğunu bunların korunması gerektiğini ekim yaptırmak istersem 600 greftin yeterli olacağını söyledi ama sadece oraya ekim yapmam ön tarafla beraber yaparım 600 greft için ekime girmeni tercih etmem dedi. Finasteride ilacı için de ben kendim 11 sene kullandım saçlarım bir formu yakalayınca belirli yaştan sonra bıraktım bir yan etkisini görmedim dedi. Sekreteri de aynı şekilde 100 hastamızdan belki 2 si yan etki görmüştür dedi.Onlar da kalması için fotoğraflarımı çektiler. Şimdi size soruyorum arkadaşlar ilaca şimdi başlayıp 1 buçuk ay sonra yani Temmuz başı gibi ekim mi yaptırayım ve ilaca devam mı edeyim yoksa şimdilik ekim yaptırmayıp ilacı diğer seneye kadar kullanıp seneye temmuzda mı yaptırayım kararsız kaldım. İlacın yan etkisi oldu bıraktım diyelim o zaman ekim yaptıramayacak mıyım diğer saçlarımı koruyamadım diye bir de Minoxil ve jel yerine direkt olarak propecia hap yeterli midir? kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim sayın dostlar