Gönderen Konu: Dr Serkan Aygın Bey ile ekim ve Finasteride hakkında görüştüm  (Okunma sayısı 12351 defa)

Öğretmen09

• Full Member
Ynt: Dr Serkan Aygın Bey ile ekim ve Finasteride hakkında görüştüm
« Yanıtla #60 : 18 Mayıs 2020, 18:24:44 »
büççe bakımından sizin için proscar daha uygun kullanacaksınız hocam

sadece o aklınızdaki soruların cevabı netleşti mi onu merak ettim Hintell Hocam kusura bakmayın zamanınızı çalıyorum ama . iki ilaç da fark etmez o zaman dimi ille propecia olsun diye bir şey yok :)

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #61 : 19 Mayıs 2020, 01:07:29 »
Finasterid kullanırken dikkatli olmanı ve yan etkilerini araştırmanı öneririm ben 2 sene kullandım sürekli olarak moral bozukluğu, karamsar düşünme ve konuşurken kelimeleri yutma gibi yan etkilerle karşılaştım cinsel yönden bir yan etkisini görmedim bırakınca düzeldi ama iyice araştır ondan sonra karar ver bence

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #62 : 19 Mayıs 2020, 01:29:11 »
Finasterid kullanırken dikkatli olmanı ve yan etkilerini araştırmanı öneririm ben 2 sene kullandım sürekli olarak moral bozukluğu, karamsar düşünme ve konuşurken kelimeleri yutma gibi yan etkilerle karşılaştım cinsel yönden bir yan etkisini görmedim bırakınca düzeldi ama iyice araştır ondan sonra karar ver bence
Hocam bendede benzeri şeyler oldu, unutkanlık ve konuşmada kekemelik veya kelimeleri ezerek konuşma. Cinsel yönden bende bir sıkıntı yaşamadım ama kasıklarda belli bir süre ağrı oldu. Demekki herkeste farklı yan etki bırakıyor yada hiç olmuyor.

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #63 : 19 Mayıs 2020, 01:35:16 »
Hocam bendede benzeri şeyler oldu, unutkanlık ve konuşmada kekemelik veya kelimeleri ezerek konuşma. Cinsel yönden bende bir sıkıntı yaşamadım ama kasıklarda belli bir süre ağrı oldu. Demekki herkeste farklı yan etki bırakıyor yada hiç olmuyor.
daha kötü yan etkilerini olduğunudu okumuştum kullanmayı bıraktıktan sonra bi oh çektim açıkçası bazı şeyleri düzelticem derken bazı şeylerden kaybetmekte var sonuçta

Fatih Y?lmaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #64 : 19 Mayıs 2020, 02:27:38 »
Merhaba arkadaşlar bugün Serkan Bey ile görüştüm öncelikle bir ön çizgi belirledi Ve tepeyi çizdi, şu an ekim yaptırsam da yaptırmasam da tedaviye ihtiyacım olduğunu hemen başlamam gerektiğini bunun için önerebileceği ilaçların günlük olarak Minoxil Sprey ve Finasteride %2 jel ya da Propecia(altına Yazdığı yazıyı anlayamadım, fotoğrafı var :) ) Önerdi. Tepe bölgemde iyi saçlarımın olduğunu bunların korunması gerektiğini ekim yaptırmak istersem 600 greftin yeterli olacağını söyledi ama sadece oraya ekim yapmam ön tarafla beraber yaparım 600 greft için ekime girmeni tercih etmem dedi. Finasteride ilacı için de ben kendim 11 sene kullandım saçlarım bir formu yakalayınca belirli yaştan sonra bıraktım bir yan etkisini görmedim dedi. Sekreteri de aynı şekilde 100 hastamızdan belki 2 si yan etki görmüştür dedi.Onlar da kalması için fotoğraflarımı çektiler. Şimdi size soruyorum arkadaşlar ilaca şimdi başlayıp 1 buçuk ay sonra yani Temmuz başı gibi ekim mi yaptırayım ve ilaca devam mı edeyim yoksa şimdilik ekim yaptırmayıp ilacı diğer seneye kadar kullanıp seneye temmuzda mı yaptırayım kararsız kaldım. İlacın yan etkisi oldu bıraktım diyelim o zaman ekim yaptıramayacak mıyım diğer saçlarımı koruyamadım diye bir de Minoxil ve jel yerine direkt olarak propecia hap yeterli midir? kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim sayın dostlar :))
jel olana nasıl ulaşacak mışsın?

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #65 : 19 Mayıs 2020, 04:04:06 »
jel olana nasıl ulaşacak mışsın?

yurt dışından kolay bulup getirtebilirsiniz dedi Fatih Bey :)

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #66 : 19 Mayıs 2020, 04:06:45 »

Öğretmen olduğum için bu tür yan etkilerde çok kötü benim için insan ne yapacağını şaşırıyor beyfendi  peki bu konuşma bozuklukları sürekli mi oldu yoksa belirli zamanlarda mı kendini gösterdi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 19 Mayıs 2020, 04:08:27 »
Jel ya da hap ne farkediyor?

Fayda sağlaması için kana karışması gerek.

Jel olanı kana karışmıyor aynı etkiler ya da yan etkiler olmaz mı sanıyorsunuz? Yan etki yaşarsanız eğer.

Eğer sanıyorsanız fazla hayal peresisiniz.
Global Moderator

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #68 : 19 Mayıs 2020, 04:10:54 »
Jel ya da hap ne farkediyor?

Fayda sağlaması için kana karışması gerek.

Jel olanı kana karışmıyor aynı etkiler ya da yan etkiler olmaz mı sanıyorsunuz? Yan atki yaşarsanız eğer.

Eğer sanıyorsanız fazla hayal peresisiniz.

haklısın hocam zaten mantıklı düşününce  anlıyorsunuz Serkan Bey de tabii ki hap olanı daha etkili diye ekledi

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #69 : 19 Mayıs 2020, 20:45:13 »
Öğretmen olduğum için bu tür yan etkilerde çok kötü benim için insan ne yapacağını şaşırıyor beyfendi  peki bu konuşma bozuklukları sürekli mi oldu yoksa belirli zamanlarda mı kendini gösterdi
Propecia yaşam kalitesini düşürüyo bence ama herkezde aynı yan etkileri göstericek değil. Xpecia diye bir ilaç var onuda bi araştır istersen onun yan etkileri daha azmış bende araştırıyorum ona başlıcam

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #70 : 19 Mayıs 2020, 21:18:45 »
Finasterid ileri yaşlarda prostat için yolu açar, Minoxil de kalp damarlarını genişletir ısrarla kullanmanın mantığı yok, şayet üroloji ve kalp damar cerrahi her ikisini de kullan sıkıntı yok derse sorun yok, ekim merkezleri veya bizler bunun faydalarını söylerken zararı bilmemiz gerekiyor.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Xyor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 19 Mayıs 2020, 21:24:38 »
Finasterid ileri yaşlarda prostat için yolu açar, Minoxil de kalp damarlarını genişletir ısrarla kullanmanın mantığı yok, şayet üroloji ve kalp damar cerrahi her ikisini de kullan sıkıntı yok derse sorun yok, ekim merkezleri veya bizler bunun faydalarını söylerken zararı bilmemiz gerekiyor.

Nasıl yani ileride prostat mi yapıyor anlamadım bu saç ekim doktorları neden sürekli öneriyorlar o zaman

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #72 : 19 Mayıs 2020, 21:32:35 »

Nasıl yani ileride prostat mi yapıyor anlamadım bu saç ekim doktorları neden sürekli öneriyorlar o zaman
Prostat tedavisinde kullanılıyor,  ekimden sonra neden antibiyotik veriyorlar? Herhangi bir semptom olmasın diye bir nevi kıçı kurtarmak, kafasına göre kimse antibiyotik veremez,  finas ve minox içinde geçerli, varsa tanıdık bir dahiliyeci danış derim.

Ayrıca Op.Dr.İlhan Serdaroğlu 'nun sonradan kaleme aldığı makalesi okuyabilirsiniz. Kendi sitesinde yıllar önce bir şey olmaz dediği halde sonradan bunun aksini yazmış.

https://www.google.com/amp/s/www.milliyet.com.tr/amp/pembenar/op-dr-ilhan-serdaroglu/erkeklerin-mucize-hapi-kuzu-postuna-burunmus-kurt-mu-2160786
One life,live it...

Takviye

İlave

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 19 Mayıs 2020, 21:58:14 »
Prostat tedavisinde kullanılıyor,  ekimden sonra neden antibiyotik veriyorlar? Herhangi bir semptom olmasın diye bir nevi kıçı kurtarmak, kafasına göre kimse antibiyotik veremez,  finas ve minox içinde geçerli, varsa tanıdık bir dahiliyeci danış derim.

Ayrıca Op.Dr.İlhan Serdaroğlu 'nun sonradan kaleme aldığı makalesi okuyabilirsiniz. Kendi sitesinde yıllar önce bir şey olmaz dediği halde sonradan bunun aksini yazmış.

https://www.google.com/amp/s/www.milliyet.com.tr/amp/pembenar/op-dr-ilhan-serdaroglu/erkeklerin-mucize-hapi-kuzu-postuna-burunmus-kurt-mu-2160786

İlhan hocanın finasterid tavsiye ettiği makaleside var hatırladığım kadarı ile ama :)
Global Moderator

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #74 : 19 Mayıs 2020, 21:59:37 »
İlhan hocanın finasterid tavsiye ettiği makaleside var hatırladığım kadarı ile ama :)
Orda belirttim kendi sitesinde ilk yazısında var,sonra dan makale yazmış ve linkteki yazı mevcut Dostum😉
One life,live it...

Takviye

İlave

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

Facebook Twitter Instagram