Gönderen Konu: Dr Serkan Aygın Bey ile ekim ve Finasteride hakkında görüştüm  (Okunma sayısı 12406 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Dr Serkan Aygın Bey ile ekim ve Finasteride hakkında görüştüm
« Yanıtla #31 : 17 Mayıs 2020, 00:12:34 »
600 greft ile o tepe kapansın bende  Mars a taşınıcam...

Herhalukarda uzun yıllar (10-15 sene kadar) finasteride kullanacaksan ekimde yaptırma suan.. zaten on çizgiden memnunsun, kalan kısmı finast çözer.. ileride ön çiZgi istersen düşünürsün ekim.
+1
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 17 Mayıs 2020, 01:07:33 »
ön orta ekeriz tepeye de 600 greft atarız donöre çok yüklenmeyız anlamında söylemiştir.
Global Moderator

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #33 : 17 Mayıs 2020, 01:52:40 »
600 greft ile o tepe kapansın bende  Mars a taşınıcam...

Herhalukarda uzun yıllar (10-15 sene kadar) finasteride kullanacaksan ekimde yaptırma suan.. zaten on çizgiden memnunsun, kalan kısmı finast çözer.. ileride ön çiZgi istersen düşünürsün ekim.

Sloocer Bey okulda öğrencilerim yukardan baktığı zaman yanıma gelip hocam saçınızın içi boşalmış diyorlar  :D :D aklımda temmuzda ektirmek var  finas kullanmaya başlasam oldu ki yan etki yaptı bıraktım xpecia+ürün ile toparlayabilir miyim :)

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 17 Mayıs 2020, 02:08:28 »
Sloocer Bey okulda öğrencilerim yukardan baktığı zaman yanıma gelip hocam saçınızın içi boşalmış diyorlar  :D :D aklımda temmuzda ektirmek var  finas kullanmaya başlasam oldu ki yan etki yaptı bıraktım xpecia+ürün ile toparlayabilir miyim :)

Hocam saçınızın içi boşalmış" diyen öğrencilere ne diyorsun ?  O anki  ruh halini ve onlara cevabını merak ettim. Ya da söylemek isteyip de söyleyemediğin, sinene çektiğin cümle nedir ?

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #35 : 17 Mayıs 2020, 04:05:13 »
Hocam saçınızın içi boşalmış" diyen öğrencilere ne diyorsun ?  O anki  ruh halini ve onlara cevabını merak ettim. Ya da söylemek isteyip de söyleyemediğin, sinene çektiğin cümle nedir ?

Dinodin11 Bey içimden ah be ne hale geldi saçlarım öğrencilerin diline düştük diyorum ama öğrencilerim öyle söyleyince onlarla beraber gülüyorum ben de napayım kızmaya sebeb yok beden eğitimi öğretmeni olduğum için aramızda iyi bilirsiniz beden eğitimi öğretmenleri sevilir dersten dolayı ama tabii içim yanıyor  :)))

LaTenT

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 17 Mayıs 2020, 04:14:28 »
Sizin vertex orta bölge ekimine ihtiyacınız var 600 greft ilaç takviyesi vs vs bunlar hikaye kalıcı çözüm değil serkan hocanın aklı karışmış yada siz yanlış anlamışssınız sizin tepe bölgelerine en az 3000 greft ekim şart sakın gidipte önlere 3000 ektirip tepeye 600 ektirip hayatınızın yanlışını yapmayın

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 17 Mayıs 2020, 04:14:36 »
Dinodin11 Bey içimden ah be ne hale geldi saçlarım öğrencilerin diline düştük diyorum ama öğrencilerim öyle söyleyince onlarla beraber gülüyorum ben de napayım kızmaya sebeb yok beden eğitimi öğretmeni olduğum için aramızda iyi bilirsiniz beden eğitimi öğretmenleri sevilir dersten dolayı ama tabii içim yanıyor  :)))
Hocam işin kolayı var müdürü ikna et dersleri çatı katına aldır.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 17 Mayıs 2020, 04:31:29 »
:))

Canım öğretmenim!!!

Beden eğitimi dersinde 100'ün altında not aldığımı hatırlamıyorum. Çok başarılıydım. Top oyunlarında ne tarz varsa severek ve yenerek oynamayı adet edinmiştim.  Top oyununda belki bana en eğlenceli gelen "İSTOP" türüydü. Topu havaya atiyorduk isim söylüyorduk. Top havada olduğu için başın ortası teknik olarak görünmüyordu.  Onu denemelisin. Hem öğrenciler daha çok sever seni  hem de öğrenciler başın ortasına bakamamış olur.

Birinin dediği gibi
Çatı katını da denemekte fayda var. Işık fakirdir oralarda:)

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #39 : 17 Mayıs 2020, 04:52:25 »
Sizin vertex orta bölge ekimine ihtiyacınız var 600 greft ilaç takviyesi vs vs bunlar hikaye kalıcı çözüm değil serkan hocanın aklı karışmış yada siz yanlış anlamışssınız sizin tepe bölgelerine en az 3000 greft ekim şart sakın gidipte önlere 3000 ektirip tepeye 600 ektirip hayatınızın yanlışını yapmayın

Asuman Hanım en az 3500-4000 greft alınarak yeni bir ön saç çizgisi belirlenerek ön,şakak, ve tepe ekimi yapılacak bakımlarla birlikte başarılı bir operasyon olur dedi. Açıkcası siz böyle söyleyince acaba neden 600 dedi anlayamadım finesterid tedavisini düşünerek mi söyledi desem bilemedim :)

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #40 : 17 Mayıs 2020, 04:53:18 »
Hocam işin kolayı var müdürü ikna et dersleri çatı katına aldır.

ahahahah :)) o da güzel bir seçenek Karakutu Bey   :D :D :D

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #41 : 17 Mayıs 2020, 04:54:23 »

Canım öğretmenim!!!

Beden eğitimi dersinde 100'ün altında not aldığımı hatırlamıyorum. Çok başarılıydım. Top oyunlarında ne tarz varsa severek ve yenerek oynamayı adet edinmiştim.  Top oyununda belki bana en eğlenceli gelen "İSTOP" türüydü. Topu havaya atiyorduk isim söylüyorduk. Top havada olduğu için başın ortası teknik olarak görünmüyordu.  Onu denemelisin. Hem öğrenciler daha çok sever seni  hem de öğrenciler başın ortasına bakamamış olur.

Birinin dediği gibi

Gece gece güldürdünüz Allah da sizi güldürsün  bunu deneyeceğim  :D :D :D
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2020, 12:48:51 Gönderen: Öğretmen09 »

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 17 Mayıs 2020, 05:00:38 »

Canım öğretmenim!!!

Birinin dediği gibi
Hocam yukardan bakamazlar anlamında önermiştim bir nedende siz eklediniz.

Öğretmen09

• Full Member
« Yanıtla #43 : 17 Mayıs 2020, 05:16:12 »
Hocam yukardan bakamazlar anlamında önermiştim bir nedende siz eklediniz.

teşekkür ederim çok makbule geçti  :D :D :D Karakutu Bey Asuman Hanım  en az 3500-4000 greft alınarak yeni bir ön saç çizgisi belirlenerek ön,şakak, ve tepe ekimi yapılacak bakımlarla birlikte başarılı bir operasyon olur dedi. Serkan Hoca 600 greft tepeye dedi ama az bulundu Şimdi gidip Asuman Hocayla yüz yüze görüşmek gerek galiba dimi :))

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 17 Mayıs 2020, 12:10:40 »
teşekkür ederim çok makbule geçti  :D :D :D Karakutu Bey Asuman Hanım  en az 3500-4000 greft alınarak yeni bir ön saç çizgisi belirlenerek ön,şakak, ve tepe ekimi yapılacak bakımlarla birlikte başarılı bir operasyon olur dedi. Serkan Hoca 600 greft tepeye dedi ama az bulundu Şimdi gidip Asuman Hocayla yüz yüze görüşmek gerek galiba dimi :))
Yani saklambaç oynamaya gerek kalmayacak inşallah hocam. En güzel kararı vereceğinize şüphem yok.

Facebook Twitter Instagram