Gönderen Konu: Yaş 36. Saç ekimi karar aşamasında değerlendirmelerinize ihtiyacım var.  (Okunma sayısı 1019 defa)

Der_Kaiser

• Jr. Member
  • **
Merhaba bir süredir takip ettiğim foruma yeni üye oldum. Saç dökülme problemim var. Çoğu merkezin başarılı ekimlerine şahit oldum. Tabi bu konuda kişinin kendi karar vermesi önemli farkındayım. Benim dikkatimi çekenler asuman hair ve esma-serkan tetik oldu. Sizlerden nerede ekip yaptırmam gerektiğinden ziyade hangi teknikle ekim yaptırmam gerektiği ya da yaptırırsam bir nebze de olsa olumlu sonuç alabilir miyim diye yorumlar almak isterim. Şimdiden teşekkür ederim.

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba
Hoş geldin abi, benden büyüksün, o yüzden affet ki bazı nasihatlerim olabilir.

Şimdi burayı takip ettiğine göre
Hangi doktorlarin başarılı olduğunu görmüşsündür. O yüzden seçtiğin iki yer gayet başarılılar. Ek olarak Serkan aygın ve Şahin çelik araştırmanı ekleyebilirim. Bütçen ne kadar oda seçim için bir başka etken. Daha güzel doktorlar için.

Ben hem yaşına hem başına bayıldım. ikisi de ekime uygun. Sıklaştırma ekimi olacağı için. Titizlikle çalışan bir ekim merkezi olması lazım.

Fue tekniğiyle ve işinin hakkını veren bir yerde ekim yaptirirsen kader dışında muhakkak güzel bir sonuç alacaksın

Der_Kaiser

• Jr. Member
  • **
dinodin11 çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Önerilerini araştırmalarıma ekleyeceğim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
dökülmen ileriye dönül nw7 doğru gidiyor ama su an kendi saçlarını koruyup bir ekim yaptırırsan güzel görüntü yakalarsın
Global Moderator

Der_Kaiser

• Jr. Member
  • **
dökülmen ileriye dönül nw7 doğru gidiyor ama su an kendi saçlarını koruyup bir ekim yaptırırsan güzel görüntü yakalarsın
Saç ekiminden sonra dökülmenin bahsettiğiniz seviyeye ilerleme hızı kişiden kişiye değişir muhakkak görüntü açısından sıkıntı oluşturabilir mi acaba? Düşünceme göre benim saç dökülme sorunum uzun bir zamana yayıldı. İlk 22-23 yaşlarımdan itibaren dökülme ve seyrelmeyi gözlemliyorum. Saç ekiminden alacağım sonucun yanısıra sonrasında yaşayacağım saç kaybı ortaya ne çıkarır o da ayrı bir kafa karışıklığına sebep oluyor.

duman134

• Sr. Member
ön den arkaya güzel bir sıklaştırma yapıp var olan saçlarını da duruma göre korursan güzel olur bu saçlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekiminden sonra dökülmenin bahsettiğiniz seviyeye ilerleme hızı kişiden kişiye değişir muhakkak görüntü açısından sıkıntı oluşturabilir mi acaba? Düşünceme göre benim saç dökülme sorunum uzun bir zamana yayıldı. İlk 22-23 yaşlarımdan itibaren dökülme ve seyrelmeyi gözlemliyorum. Saç ekiminden alacağım sonucun yanısıra sonrasında yaşayacağım saç kaybı ortaya ne çıkarır o da ayrı bir kafa karışıklığına sebep oluyor.

Dökülme umarım devam etmez o zaman güzel bir ekimle saçlar çok güzel olur sıklaştırma.
Global Moderator

Der_Kaiser

• Jr. Member
  • **
Peki teşekkür ederim cevap yazan herkese. Umarım salgın nedeniyle şehirlerarası ulaşım yasağı kalkar da yaptırabilirim.

Der_Kaiser

• Jr. Member
  • **
Tekrar merhaba. 1 ay sonrası için saç ekim randevusu aldım. Ekim öncesi yapmam gereken uygulama ya da almam gereken takviye var mıdır acaba?

Facebook Twitter Instagram