Merhaba herkese iyi akşamlar diliyorum.
Öncelikle böyle bir platformu düşünüp açan yönetime teşekkürlerimi sunuyorum , sonuçta saç dökülmesi özellikle Türkiyede genel popülasyonu ilgilendiren bir kozmetik problem.
Kendimden bahsedecek olursam 23 yaşındayım , intörn doktorum (bu da bir etken tabi

) aynı zamanda milli bir geçmişi olan yüzücüyüm hali hazırda da fitnessda 3 4 yıllık bir geçmişim var , baya hareketi seven biriyim

Sosyal yönü ağır basan bir kardeşinizim yani tıpçı olduğumuz için inek falan gibi anlaşılmak istemem hem çalışıp hem de eğlenmesini bilenlerdenim

, tabi bu sebeple saç benim için her birey gibi büyük bir öneme haiz.
Benim ailemde amcalarım dayılarım babam dahil olmak üzere bir iki kişi dışında tamamı keldir . Benim de dökülmem ilk olarak üniversiteye hazırlandığım son senede başlamıştı o yıl farketmiştim.
Saç kalitem her zaman en üst düzeyde olmuştur , yani şuanki görüntü ne kadar kötüyse zamanında o kadar mükemmeldi. Dalgası o kadar iriydi ve teller o kadar güçlüydü ki italyan stilini sonuna kadar yaşıyordum

5 6 yıl önce bir sene lazer tedavisi artı minoxidil kullandım , sonra bıraktım o ara güvendiğim ( ozamanlar artık güvenmiyorum

) bir tanıdık vasıtasıyla avusturalyadan geldiği söylenen bir saç losyonu kullandım o ara minoxu bıraktım . Bir etki göremedim hatta minoxu bırakınca saçlar şakaklardan ilk defa açıldı , sonraki yıllarda minoxa bir kez daha başlamışken dermarol tarzı bir teknikle saç çoğalttığını söyleyen yine tanıdık vasıtasıyla bir kliniğe gittim o ara etkisini görmem için minoxu bırakmamı tavsiye ettiler minoxu bırakınca yine ileri gitmeyi umarken geri gittim (bu geçen senelerde oldu ) . Yine bir hayalkırıklığı olunca minoxa tekrar başladım ve 1,5 senedir kullanıyorum .(+xpecia tablet de kullanıyorum günde bir kere olmak üzere)
Saçımın şuanki hali bu , açıkçası en düzensiz uzun ve cansız haliyle atmak istedim , duş alıp tarayınca hafif dökülmüş izlenimi veriyor ama kullanabiliyorum , kısaltınca çok daha iyi oluyor.
Fotoğrafdaki görüntüye açıkçası ekim olabilir mi olamaz mı bilemediğim için size de danışmak istedim , ayrıca hikayemi de paylaşmak istedim

Çünkü biliyorum ki bu saç dökülmesini ancak yaşayan bilir. Güzel bir yüze sahip olsanız da saç büyük bir avantaj sağlıyor insana bu gerçek yadsınamaz

Herkese iyi akşamlar diliyorum tekrardan , ayrıca Allahtan bu platfromdaki herkese sabır sükunet ve mutlu bir yaşam vermesini temenni ediyorum , çok kafaya da takmayalım