Gönderen Konu: İnstagramdaki ucuz fiyatlar  (Okunma sayısı 5900 defa)

darkveno

• Yeni üye
  • *
Ynt: İnstagramdaki ucuz saç ekimi fiyatları
« Yanıtla #15 : 29 Mayıs 2021, 19:07:58 »
saç ekiminde rekabet çok fazla 100 tane merkezin fiyatları birbiriyle alakası yok.Parası olan reklam veriyor her yere .Olmayan da ne yapsın. Deli gibi reklam veriyor dünya nerdeyse onları biliyor ama gel gelelim saç ekimini beceremiyor.

ハセカ Haseka

• Yeni üye
  • *
Ynt: İnstagramdaki ucuz fiyatlar
« Yanıtla #16 : 18 Ağustos 2022, 12:34:07 »
Ben bir reklamcıyım. Çalıştığım firma Amerikan, bu işi de 10 senedir farklı sektörlerde yaptım. Sana şöyle söyleyeyim ülkelerin tabiatlarına, huylarına göre uygun reklam kampanyası ve kelime oyunlarıyla keçi tezeğini bile sana allayıp, pullayıp ucuz ve kaliteli diye sattırırım. Gönül rahatlığıyla alır, ürünü ailene karşı bile fanatik şekilde savunursun. Ta ki ürün ertesi sene patlayana kadar.

Bu tarz reklamlar da olta oluyor. Yani senin anlayacağın şekilde söyleyeyim bir şeyleri araştıran "oha çok ucuzmuş abi" demeyip, niye bu kadar ucuz diye iyice kurcalayanlar değil. Bayağı cahil cühela, fakir fukarayı tokatlama işi. Saç ekiminden örnekleyeceksek adı bilinen bir firma yaparken iyi, kötü ortalama bir sonuç alacağını bilirsin. Bu tarz firmalarda ise görsellerden, kampanya metinlerine kadar her şey dolandırıcılıktır. Ha saç ekerler ama alacağın sonuç kafada Suat Kaya peruğu donör bölgende ise kafatasının görünmesi olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: İnstagramdaki ucuz fiyatlar
« Yanıtla #17 : 07 Eylül 2022, 18:54:27 »
Saç ekimini bilen biri olarak bana göre sonuçlarını takip etmeden genelde başarısı sabit olmayan arada ( fre verebilir bu kişinin saç tipi dökülme durumuna da bağlı çünkü) önemli olan operasyonu kaliteli doğru kriterler ayrıntılar üzerinden yapmak.

Neyse kısaca bu işi araştırmadan merkezden bağımsız bir şekilde onların gösterdiği sonuçları değil senin takip ettiğin sonuçlara göre karar vermeden saç ektirmek

Tamamen manyaklıktır deliliktir.

Tabi bunu da bilmeyen insanlar ancak düşer saç ekimi cahili diyoruz bu kişilere
Bir de bu kişiler gider başkalarınında hayatının içine eder biliyormuş gibi bunların en önde gelen cinsleri genelde erkek kuaförleri oluyor onların tavsilerine sankın aman diyim uymayın:)

Saç ekimini araştıran insan her gün şükreder iyiki araştırdım yoksa mafolmuştuk diye

Allah korusun hayatınızı bitirirler ben biliyorum bu işi havalarına girmeyin araştırın.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram