En basiti bulunduğun ilde bir merkeze git analiz yaptır yorum dinle. Kafana yatan sonuç neyse o yönde devam et dostum, kafaya çok takıyorsun dökülmeyecek olanıda dökecen, rahat ol sıkıntı yapma, çizgi işi basit ufak bir müdahaleye bakar, gerek varmı şimdi yok ama sen yine kafan rahat olsun diye git birine😉
Tek gitme çökmesinler🤣
Şimdiye kadar tek derdim çizgiydi ama kafanın arkasını falan gördükçe iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı sac işi benim için. Yaşadığım şehirde sac ekim merkezi de yok gidip görüşemiyorum. Ilhan serdarogluna da mail attim, ama ilk seçeneğim sizin ektirdiginiz yer parayı bulduğum gibi.
Ben saçıma şekil vermeyi çok seven biriydim, gece bile kalkar ayna karşısında şekil verirdim hobi gibi bir şeydi. Hatta youtube kanalın vardı sac şekillendirme vs üzerine.
Şimdi şekil bile veremeyecek seviyeye gelmek, sürekli gizlemeye çalışmak çok koyuyor. Arkadaşlarla otururken bile sohbete katılamıyorum sürekli düşünüyorum forumları okuyorum resimlerime bakıyorum hayattan koptum adeta 2 yıldır. Hep sinirliyim hep mutsuzum, instagram aktif kullanan biriydim artık fotoğraf atamıyorum özgüvenim azaldı hatta bitti diyebilirim.
Kızlara bile yazamıyorum nasılsa kel kalacaksın, saçına şekil veremiyorsun eskisi gibi diyorum kendi kendime.
Saç ektirecegim söylediğim arkadaşlarım dalga geçtiğimi sanıyor gözüne kadar sac mi istiyorsun diyor, kimse farketmiyor çünkü incelmeyi ve sakaklarimi. Baktıklarında sadece kel ya da kel değil olarak degerlendiriyorlar cünkü.
Evden bile çıkmıyorum son 2 senedir hayat enerjim bitti.
Her kuafore giderken bu kez guzel keserler iyi sekil verebilirim diyorum ama Saçı nasıl kestirirsem kestireyim hep ayni, saga yatirsam soldan igrenc duruyor sağa yatırsam soldan. Çünkü doğal bir çekilme olmadı.
Mesela aşağıya koyacağım fotodaki çocukları takip ediyorum youtubeda falan. Hepsinin sakaklari gerilemiş ama olgunluk açılması olduğu için doğal çekilmesi var şekil verebiliyorlar istedikleri gibi. Benim kurtadam gibi sivri keskin şekilde sakaklar yok olduğu için bir sey yapamıyorum.