Gönderen Konu: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27  (Okunma sayısı 19606 defa)

Gregor59

• Hero Member
Ynt: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27
« Yanıtla #90 : 07 Haziran 2020, 16:30:24 »
En basiti bulunduğun ilde bir merkeze git analiz yaptır yorum dinle. Kafana yatan sonuç neyse o yönde devam et dostum, kafaya çok takıyorsun dökülmeyecek olanıda dökecen, rahat ol sıkıntı yapma, çizgi işi basit ufak bir müdahaleye bakar, gerek varmı şimdi yok ama sen yine kafan rahat olsun diye git birine😉
Tek gitme çökmesinler🤣

Şimdiye kadar tek derdim çizgiydi ama kafanın arkasını falan gördükçe iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı sac işi benim için. Yaşadığım şehirde sac ekim merkezi de yok gidip görüşemiyorum. Ilhan serdarogluna da mail attim, ama ilk seçeneğim sizin ektirdiginiz yer parayı bulduğum gibi.

Ben saçıma şekil vermeyi çok seven biriydim, gece bile kalkar ayna karşısında şekil verirdim hobi gibi bir şeydi. Hatta youtube kanalın vardı sac şekillendirme vs üzerine.

Şimdi şekil bile veremeyecek seviyeye gelmek, sürekli gizlemeye çalışmak çok koyuyor. Arkadaşlarla otururken bile sohbete katılamıyorum sürekli düşünüyorum forumları okuyorum resimlerime bakıyorum hayattan koptum adeta 2 yıldır. Hep sinirliyim hep mutsuzum, instagram aktif kullanan biriydim artık fotoğraf atamıyorum özgüvenim azaldı hatta bitti diyebilirim.

Kızlara bile yazamıyorum nasılsa kel kalacaksın, saçına şekil veremiyorsun eskisi gibi diyorum kendi kendime.

Saç ektirecegim söylediğim arkadaşlarım dalga geçtiğimi sanıyor gözüne kadar sac mi istiyorsun diyor, kimse farketmiyor çünkü incelmeyi ve sakaklarimi. Baktıklarında sadece kel ya da kel değil olarak degerlendiriyorlar cünkü.

Evden bile çıkmıyorum son 2 senedir hayat enerjim bitti.
Her kuafore giderken bu kez guzel keserler iyi sekil verebilirim diyorum  ama Saçı nasıl kestirirsem kestireyim hep ayni, saga yatirsam soldan igrenc duruyor sağa yatırsam soldan. Çünkü doğal bir çekilme olmadı.

Mesela aşağıya koyacağım fotodaki çocukları takip ediyorum youtubeda falan. Hepsinin sakaklari gerilemiş ama olgunluk açılması olduğu için doğal çekilmesi var şekil verebiliyorlar istedikleri gibi.  Benim kurtadam gibi sivri keskin şekilde sakaklar yok olduğu için bir sey yapamıyorum.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #91 : 07 Haziran 2020, 16:35:56 »
Mail atmaya devam et ekimcilere, inan şu tip şu yaşta bizde olsaydı off. Ciddiyim iyi duruyosun, resimlerini attığın tiplerden daha yakışıklı ve düzgünsün. At kabuğu aldırma o ne der bu ne der diye, bizlere bak ne durumlardayız veya ne keller var saçı olmayıp ektiremeyen, sıkıntın olabilir ama dalga geçilmesine karşıyım. Olabilir gençsin ama inan çok iyi durumdasın.
Biotin kullan sürekli en az bir sene, al beniöm şampuandan bir de spreyi var kullan. Halimize şükür edelim.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 07 Haziran 2020, 16:37:57 »
Mail atmaya devam et ekimcilere, inan şu tip şu yaşta bizde olsaydı off. Ciddiyim iyi duruyosun, resimlerini attığın tiplerden daha yakışıklı ve düzgünsün. At kabuğu aldırma o ne der bu ne der diye, bizlere bak ne durumlardayız veya ne keller var saçı olmayıp ektiremeyen, sıkıntın olabilir ama dalga geçilmesine karşıyım. Olabilir gençsin ama inan çok iyi durumdasın.
Biotin kullan sürekli en az bir sene, al beniöm şampuandan bir de spreyi var kullan. Halimize şükür edelim.

Prozinc losyonu alacağım abi dermaroller ile kullanacağım. Biotin de alacağım birazdan eczaneden. Ilhan serdaroğlu cevap attı şimdi ekimi reddetti.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 07 Haziran 2020, 16:43:27 »
Şimdi daha iyimisin ,rahatlayabilirsin. Hoca yazmış devam diğer aktivitelerine, youtube kanalını paylaş 😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 07 Haziran 2020, 17:49:05 »
Kardeşim ben sana dedim piskologa git sorun beyinde senin saçlarda değil diye kaale almadın ben de saçlarında bir şey göremiyorum kusura bakma . Sende OKB gibi bir şey olmuş konu takipten cikiyorum başarılar.

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #95 : 08 Haziran 2020, 04:50:59 »
Dutasteride acil başlaman gerekiyor, yoksa 1 yıla kelsin. Hatta o da yetmez git estrogen hormonu al, yada testisleri kestir.

Takipten çıkıyorum, bye

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #96 : 08 Haziran 2020, 11:32:58 »
Biotin felan alma dışarıdan. Doğal yollardan almaya bak yoksa vicudunun dengesini bozar. Eğer dökülmen varsa agresif dökülme başlayıncaya kadar devam et saçlarını kalınşlaştıran ürünler kullan. Dökülme varsa agresifleşir zaten o zaman konu aç buraya yardımcı oluruz. Takma burada dalga geçenleri helsinin kafasına kellik vurmuş.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

legorn

• Full Member
« Yanıtla #97 : 09 Haziran 2020, 23:10:21 »
Biotin felan alma dışarıdan. Doğal yollardan almaya bak yoksa vicudunun dengesini bozar. Eğer dökülmen varsa agresif dökülme başlayıncaya kadar devam et saçlarını kalınşlaştıran ürünler kullan. Dökülme varsa agresifleşir zaten o zaman konu aç buraya yardımcı oluruz. Takma burada dalga geçenleri helsinin kafasına kellik vurmuş.

yav geneli kullanıp tavsiye ederken siz neden biotin alma diyorsunuz merak ediyorum neye dayanarak.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 10 Haziran 2020, 20:12:55 »
Kardeşim ben sana dedim piskologa git sorun beyinde senin saçlarda değil diye kaale almadın ben de saçlarında bir şey göremiyorum kusura bakma . Sende OKB gibi bir şey olmuş konu takipten cikiyorum başarılar.

Hocam psikolog durumu değil, ben çok kafaya takıyorum bir sey yok diyemiyorum çünkü saçın şekil almamasından bile belli 2018den beri seyreldigi açıldığı.

Mesela önceden kuruturdum yukarı doğru ve düz olarak hava durur bozulmazdı saç.

Şimdi hemen geriye doğru kıvrılıyor çünkü dik düz duracak güç kalınlık yok artık. Bak ilk 2 foto 2018 haziran, son iki foto bugün. Saç resmen ben öldüm gidiciyim diye bağırıyor. Can kalmamış saçlarda havada duracak. Beyaz beyaz kafa derisi gözüküyor önçizgide zaten.

Kafamın arkası ve vertex seyretmelerini önceki fotolarda görebilirsin zaten çok bariz belli.

Not: saçım şuan ilk iki fotodakinden daha uzun
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2020, 20:19:46 Gönderen: Gregor59 »

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 10 Haziran 2020, 20:17:39 »

Daha ne kadar agresiflesebilir ki? Her gün her yerde saçlarımı görüyorum, lavaboya 1 2 dk tararsam 15 tel garanti dökülüyor ve incecik saçlar da düşüyor.

2018 hazirana kadar bir sey yoktu, ankarada yaşıyordum memlekete dönüş yaptim aniden farkettim dökülmeye başladığını. Ama çizgi dumduzdu hala. Abartmıyorum 2018 ağustostaki fotolarda ön çizgi düz ama 2018 aralıkta komple açık sakaklar. Yani sadece 4 ay içinde gitti çizgi mizgi.

Nereyle ilginecegimi şaşırdım, kafamın üstü seyreldi, donor bölge seyreldi, sakaklar açıldı, kulak üstleri döküldü. Ön çizgi seyreldi durmuyor şekil almıyor. Sadece 2 sene önce eli yüzü düzgün bir tiptim, şuan sosyal fobinin en dip noktasını yaşıyorum. Son 10 gündür hiç çıkmadım dışarı

Görünüşte saçlı olduğum için ekim merkezi de zor bulacağız gibi. Genetik dökülme görmüyorum diyor doktorlar ama fotoğraftan incelmeyi anlamıyorlar.

Dutasterid alacağım yarın eczacı arkadaştan.

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #100 : 10 Haziran 2020, 20:24:30 »
yav geneli kullanıp tavsiye ederken siz neden biotin alma diyorsunuz merak ediyorum neye dayanarak.
1 ben biotin alma demedim dışarıdan hap olarak alma doğal olarak al dedim.

2 sanki herkes çok bilgilide bana genelden bahsediyorsun, forumun genelinin bildiği tek şey DHT ve testosteron başka bir halt bildikleri yok bana burada tatava yapıyorsun.

3 konsantre gıda vücudun dengesini bozar bunu herkes bilir. Biotin al dışarıdan saçını kalınlaştırır, başka bir şeye zarar verir.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2020, 20:37:14 Gönderen: Eun-Wo »

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 10 Haziran 2020, 23:35:09 »
Şu çizgiye kadar kaç greft gerekli ve iyi durur mu bunu doktora aticam. Arka zaten seyreldigi için çok yüksek greft işine giremem

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #102 : 11 Haziran 2020, 02:24:15 »
Şu çizgiye kadar kaç greft gerekli ve iyi durur mu bunu doktora aticam. Arka zaten seyreldigi için çok yüksek greft işine giremem
Daha ne kadar agresiflesebilir ki? Her gün her yerde saçlarımı görüyorum, lavaboya 1 2 dk tararsam 15 tel garanti dökülüyor ve incecik saçlar da düşüyor.

2018 hazirana kadar bir sey yoktu, ankarada yaşıyordum memlekete dönüş yaptim aniden farkettim dökülmeye başladığını. Ama çizgi dumduzdu hala. Abartmıyorum 2018 ağustostaki fotolarda ön çizgi düz ama 2018 aralıkta komple açık sakaklar. Yani sadece 4 ay içinde gitti çizgi mizgi.

Nereyle ilginecegimi şaşırdım, kafamın üstü seyreldi, donor bölge seyreldi, sakaklar açıldı, kulak üstleri döküldü. Ön çizgi seyreldi durmuyor şekil almıyor. Sadece 2 sene önce eli yüzü düzgün bir tiptim, şuan sosyal fobinin en dip noktasını yaşıyorum. Son 10 gündür hiç çıkmadım dışarı

Görünüşte saçlı olduğum için ekim merkezi de zor bulacağız gibi. Genetik dökülme görmüyorum diyor doktorlar ama fotoğraftan incelmeyi anlamıyorlar.

Dutasterid alacağım yarın eczacı arkadaştan.
daha ne kadar agresifleşebilir demek şöyle olabilirdi mesela 1 senede şakakların tamamen gidebilirdi. Vertex çok pis bir şekilde açılabilirdi. Tamam anladık saçlarını çok seviyorsun ve dökülmelerini istemiyorsun. şimdi saç ektirsen androjen aktivitesi devam ettiği için ekilen saçlar yine dökülebilir 5 sene içerisinde. Medikal tedaviye başla ve araştır biracık şu saçlarla şu foruma konu açarsan anca linç yersin. Suçlusu sen değilsin ama nw4-5 adamlar şu saçları görünce bir şey yok lan bunda diyorlar zannediyorlar ki sadece kendileri sorunlu. Yapacağın şey medikal tedavi araştırmak başka da yapacağın bir şey şu anlık yok.

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #103 : 11 Haziran 2020, 03:03:13 »
daha ne kadar agresifleşebilir demek şöyle olabilirdi mesela 1 senede şakakların tamamen gidebilirdi. Vertex çok pis bir şekilde açılabilirdi. Tamam anladık saçlarını çok seviyorsun ve dökülmelerini istemiyorsun. şimdi saç ektirsen androjen aktivitesi devam ettiği için ekilen saçlar yine dökülebilir 5 sene içerisinde. Medikal tedaviye başla ve araştır biracık şu saçlarla şu foruma konu açarsan anca linç yersin. Suçlusu sen değilsin ama nw4-5 adamlar şu saçları görünce bir şey yok lan bunda diyorlar zannediyorlar ki sadece kendileri sorunlu. Yapacağın şey medikal tedavi araştırmak başka da yapacağın bir şey şu anlık yok.

Tek tedavi yöntemi olan finasteride 2 kere denedim ikisinde de çok daha beter yaptı günde 300 500 arası sac döküyorum kullandigim zaman. Başka da seçenek kalmadi en azından çizgiyi duzelttirip gerisini genetik şansa bırakmak istiyorum. Belki babama cekmisimdir kalır böyle diğer kısımlar

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #104 : 11 Haziran 2020, 10:36:06 »
Tek tedavi yöntemi olan finasteride 2 kere denedim ikisinde de çok daha beter yaptı günde 300 500 arası sac döküyorum kullandigim zaman. Başka da seçenek kalmadi en azından çizgiyi duzelttirip gerisini genetik şansa bırakmak istiyorum. Belki babama cekmisimdir kalır böyle diğer kısımlar
Tek tedavi yönteminin finasterid olduğunu nereden çıkardın ? Finasteridi ön çizgiye etkisi yok denecek kadar az zaten. Hem ne kadar kullandım ki ? Bak şimdi ektirsen dökülürler tekrar tekrar ekim peşinde koşarsın. Olanı koru ne kadar korursan 30-35 ten sonra ektirmeyi düşün. En olmadı replacement ya da smp var zaten.

Her gün 10-20 dk masaj

Şakaklara dermastamp

Facebook Twitter Instagram