Gönderen Konu: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27  (Okunma sayısı 19555 defa)

Siddhartha

• Hero Member
Ynt: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27
« Yanıtla #30 : 16 Mayıs 2020, 10:36:30 »
Senin yorumların insanın keyfini yerine getiriyor resmen moral depoluyorsun. Ne zamandır dikkat ediyorum, stressavar gibi adamsın :) iyi ki varsın hocam
Tesekkur ederim kardesim o senin kalbinin guzelligi, eksik olma

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 16 Mayıs 2020, 22:13:55 »
 Bu yanlar neden böyle oldu peki arkadaşlar? Geçen gün berber kulak üstlerini kendin mi kestin ne yapmissin böyle dedi. Yok oraları döküldü abi dedim, nasıl döküldü oralar dökülür mu dedi adam inanması resmen.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #32 : 20 Mayıs 2020, 03:13:27 »
Bu yanlar neden böyle oldu peki arkadaşlar? Geçen gün berber kulak üstlerini kendin mi kestin ne yapmissin böyle dedi. Yok oraları döküldü abi dedim, nasıl döküldü oralar dökülür mu dedi adam inanması resmen.

Bu fotolardaki dökülme için önerisi olan var mı? Hadi on çizgiyi ektirmek zorunda kalacağız o belli oldu. Ama bu kulak üstlerinin kel kalması nedendir?

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 20 Mayıs 2020, 08:56:49 »
Retrograde sin sanırım  araştır ne olduğunu elinle çekince kaç tel geliyo oradan
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 20 Mayıs 2020, 15:24:51 »
Retrograde sin sanırım  araştır ne olduğunu elinle çekince kaç tel geliyo oradan

Bazen 1 ya da 2, ama arada bir 6 7 tel birden geldiği oluyor çok dökülüyor oralar

yorgunsavasci

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 20 Mayıs 2020, 15:27:30 »
Kardeş sen kelsen biz ne yiz, sen bu halinle dışarı çıkamıyorsan ben hücrelik olmuşum o zaman. Ağlayanım bile yok.:)
Şaka bir yana yapmayın böyle her şey saç kıl değil, dökülme varsa şartlar ve sağlık endüstrisi elverdiği şekilde önlem alırsın, normal dökülme durduğunda da Saç nakil yaptırırsın.
Ben bu siteyi 40 yaşımdan önce 30 lu yaşlarda öğrenseydim, daha farklı olurdu.
Sen yine şanslısın.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13154.0

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14004.0

hocam bu konuma bi yorum yaparmisiniz?

yeesuzcries

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : 20 Mayıs 2020, 15:49:35 »
Bazen 1 ya da 2, ama arada bir 6 7 tel birden geldiği oluyor çok dökülüyor oralar

O bolgenin ćözümü yok  finas belki duzeltir
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

zalimmemo

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 20 Mayıs 2020, 18:39:58 »
acil şifalar bulman dileğiyle kardeşim finas kulak bölgesinde yardımcı olabilir

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 22 Mayıs 2020, 07:01:12 »
On çizgi, vertex, yanlar saçın her yeri ayrı sorunlu lanet olsun nereye odaklanacagimi şaşırdım. Hadi on çizgiyi ektirecegim eylülde, vertex açılıyor, kulak üstlerinde sac kalmadi berberler bile farketmeye başladı kulak üstlerini.

Ne yapacağım arkadaşlar hangi bölgeyi nasıl toparlayacağım? Saç ekimi + dutasteride düşünüyorum

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #39 : 22 Mayıs 2020, 08:00:31 »
On çizgi, vertex, yanlar saçın her yeri ayrı sorunlu lanet olsun nereye odaklanacagimi şaşırdım. Hadi on çizgiyi ektirecegim eylülde, vertex açılıyor, kulak üstlerinde sac kalmadi berberler bile farketmeye başladı kulak üstlerini.

Ne yapacağım arkadaşlar hangi bölgeyi nasıl toparlayacağım? Saç ekimi + dutasteride düşünüyorum
Finasteride+minoxidille tekrar  nw0 olabilirsin.Ekimden önce medikal tedaviyi düşün

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 22 Mayıs 2020, 08:45:33 »
Finasteride+minoxidille tekrar  nw0 olabilirsin.Ekimden önce medikal tedaviyi düşün

Minoxidil çok maliyetli ve uzun süre boyunca her gün kullanma disiplini gösteremem. Finasteride ise ben daha on çizgiyi geri getirdiğine şahit olmadım, hatta tek başına minox olmadan kullanımlarda etkisi var mı yok mu ondan bile emin değilim.

Ekim tek seferlik bir sey olacağı için 4 5 bin vermek daha ekonomik tek seferde sanki

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #41 : 22 Mayıs 2020, 10:31:31 »
Arka dökülmez tepeler gitmeden dostum
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 22 Mayıs 2020, 11:03:40 »
Minoxidil çok maliyetli ve uzun süre boyunca her gün kullanma disiplini gösteremem. Finasteride ise ben daha on çizgiyi geri getirdiğine şahit olmadım, hatta tek başına minox olmadan kullanımlarda etkisi var mı yok mu ondan bile emin değilim.

Ekim tek seferlik bir sey olacağı için 4 5 bin vermek daha ekonomik tek seferde sanki
İyi düşün.Saçların gür ön çizgininde gür olması ve güzel çizilmesi gerekli ve ekim olduğuda belli olmamalı.Sen yinede proscar 1/4+minoxu bir dene sende işe yarayacağına eminim

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #43 : 25 Mayıs 2020, 22:14:39 »
Arkadaşlar kellesme devam eder mi sizce on çizgiye ektirecegim eylül ekim ayı gibi. Ama kellesme devam ederse diye de düşünüyorum. Babam benim yaşlarındayken norwood0-1 gibiymiş resimlere baktim. Ben şimdiden 2 gibiyim.

Bu sebeple babamın genetiginin geçmediğini düşünebilir miyiz? Sacları şuan bile benden daha gür babamın.

Ve on çizginin içinde  minyaturlesme var. Şu şekilde. Diffuse thinning dedikleri dağınık dökülme var sanırım çünkü sadece belli noktalarda çekilme değil, çizginin gerisinde de incelme var.

Sakaklarin ekimsiz geri gelmeyeceğini kabullendim ama, bari babam gibi kalsaydı diye iç geçiriyorum. Adam o kadar gür saçlı ki saçları eliyle yapıyor yine havada kalıyor.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 25 Mayıs 2020, 22:54:45 »
Şu kısım özellikle moralimi bozuyor 2 senedir. Neredeyse kafanın ortasına kadar girmiş durumda içeri orası.

Facebook Twitter Instagram