Gönderen Konu: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27  (Okunma sayısı 19558 defa)

Gregor59

• Hero Member
Ynt: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27
« Yanıtla #16 : 10 Mayıs 2020, 22:37:20 »
Hocam keşke benimde saçlarım şöyle gür olsa da açıklık var diye üzülsem en azından saçlarını dikebiliyorsun bende açıklık yok ama dikilmiyor.

Dikemiyorum ki hocam aşırı seyreldi durmuyorlar havada eskiden olduğu gibi, ve dikersem sakaklar gözüküyor, kafanın ortasından bi tutam dikmiş gibi duruyor, gizliyorum hep o yüzden dikmeyip. Gizlemek daha sıkıntılı

Ortada bir avuç kalmış nesini dikebilirim ki zaten bunun bakar misin
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2020, 22:51:58 Gönderen: Gregor59 »

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 10 Mayıs 2020, 22:48:34 »
Dikemiyorum ki hocam aşırı seyreldi durmuyorlar havada eskiden olduğu gibi, ve dikersem sakaklar gözüküyor, kafanın ortasından bi tutam dikmiş gibi duruyor, gizliyorum hep o yüzden dikmeyip. Gizlemek daha sıkıntılı
Valla bak ben dobra konuşan bir insanım belki eskiye göre bi tık incelme hissediyosundur ama en azından şunu söyleyebilirim takma kafana çok doğal yoldan gerekli vitamin eksikliğini kapat haftada bir internette olan saç maskelerini uygula (dışardan müdahale kesinlikle işe yaramıyorculara inanma) gül gibi geçin git takma kral.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 11 Mayıs 2020, 02:56:00 »
Kardeş sen kelsen biz ne yiz, sen bu halinle dışarı çıkamıyorsan ben hücrelik olmuşum o zaman. Ağlayanım bile yok.:)
Şaka bir yana yapmayın böyle her şey saç kıl değil, dökülme varsa şartlar ve sağlık endüstrisi elverdiği şekilde önlem alırsın, normal dökülme durduğunda da Saç nakil yaptırırsın.
Ben bu siteyi 40 yaşımdan önce 30 lu yaşlarda öğrenseydim, daha farklı olurdu.
Sen yine şanslısın.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13154.0

Hocam büyük ihtimal sizin yaşa geldiğimde sizinki gibi bir acikligim olacak. Ama insan gençken güzel saçlar istiyor, özellikle benim gibi kel kalacağını hayal edemeyen biri ise

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Mayıs 2020, 02:57:17 »
saçların çok güzel keyfını çıkar hayatın gençliğin
Global Moderator

MURAT K.

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 14 Mayıs 2020, 22:51:48 »
Neye ne kadar mana yüklediğin çok önemli şu hayatta... Gir benim saç ekimi sonuçlarıma bak "ulan ne kadar şanslıyım" de. Özgüven olayını da saça bağlama Allah aşkına. Bak bazıları şakayla karışık takılmış sana yorumlara dikkat edersen. Sonuç olarak senin saçın da en ufak bir sorun yok kardeşim. Herhangi bir şey kullanmana da gerek yok.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 15 Mayıs 2020, 01:09:19 »
Neye ne kadar mana yüklediğin çok önemli şu hayatta... Gir benim saç ekimi sonuçlarıma bak "ulan ne kadar şanslıyım" de. Özgüven olayını da saça bağlama Allah aşkına. Bak bazıları şakayla karışık takılmış sana yorumlara dikkat edersen. Sonuç olarak senin saçın da en ufak bir sorun yok kardeşim. Herhangi bir şey kullanmana da gerek yok.

Hocam sanırım yana attigim için kimse gerçek durumunu görmüyor saçın, baya baya ekimlik hale geldi 1 yıl içinde dümdüz olan sac çizgim. Bakın

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 15 Mayıs 2020, 01:14:26 »
2 tip açılma var, ilk örnek fotodaki olgunluk açılması bence, orantılı şekilde sakaklar oval olarak gerilemiş. Bu sac şekil vermekte sorun çıkartmaz.

Ikinci örnek ise, kelliğe giden açılma şekli. Sakaklar aniden yok olup, alnın ortasında düz ufak bir ada şeklinde sac çizgisi bırakıyor. Sivrilik olmadan direkt dümdüz ve aniden sakaklarda geri giden sac çizgisi.

Benim sac malesef ki 2.ornek gibi gidişatı ve bu olgunluk çekilmesi değil, 2 sene sonra o gördüğünüz orta kalacak belirgin şekilde sadece adacık gibi.

heycorcverseneborc

• Full Member
« Yanıtla #23 : 15 Mayıs 2020, 12:19:11 »
18 yasında değilsin yaşın olmuş 27. Ölene kadar liseli çocuk gibi takılamazsın ki. Yine saç durumunu yakından takip et tabi ki.

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 15 Mayıs 2020, 12:53:50 »
Çok açılmış ya yazık valla bu yaşta

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 15 Mayıs 2020, 13:21:14 »
2 tip açılma var, ilk örnek fotodaki olgunluk açılması bence, orantılı şekilde sakaklar oval olarak gerilemiş. Bu sac şekil vermekte sorun çıkartmaz.

Ikinci örnek ise, kelliğe giden açılma şekli. Sakaklar aniden yok olup, alnın ortasında düz ufak bir ada şeklinde sac çizgisi bırakıyor. Sivrilik olmadan direkt dümdüz ve aniden sakaklarda geri giden sac çizgisi.

Benim sac malesef ki 2.ornek gibi gidişatı ve bu olgunluk çekilmesi değil, 2 sene sonra o gördüğünüz orta kalacak belirgin şekilde sadece adacık gibi.
Seninki asla 2.şekil olmayacak.Çünkü dökülen yerin arkasındaki saçların gür incelmen yok minyatürleşmen yok.Hatta durumun 1.şekilden bile kat ve kat daha iyi.
Asla saçların dökülmeyecek norwood 1.5tan maksimum 2ye gider oda 50lili yaşlarda.
Benim yaşım 21 ve norwood 3 gibiyim haline şükret bu saçla herşeyi yapabilirsin uzatıp arkaya doğru bile yatırabilirsin

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 15 Mayıs 2020, 23:12:52 »
Seninki asla 2.şekil olmayacak.Çünkü dökülen yerin arkasındaki saçların gür incelmen yok minyatürleşmen yok.Hatta durumun 1.şekilden bile kat ve kat daha iyi.
Asla saçların dökülmeyecek norwood 1.5tan maksimum 2ye gider oda 50lili yaşlarda.
Benim yaşım 21 ve norwood 3 gibiyim haline şükret bu saçla herşeyi yapabilirsin uzatıp arkaya doğru bile yatırabilirsin

şu sakaklari 1000 grefle kapattırmak istiyorum, arenamed trassiz ekim yapıyormuş, loris kariusa ekmisler en son on çizgiye konu açtım hatta. O şekilde bir ekim istiyorum ne düşünüyorsun?
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2020, 23:41:52 Gönderen: Gregor59 »

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 16 Mayıs 2020, 00:00:24 »
şu sakaklari 1000 grefle kapattırmak istiyorum, arenamed trassiz ekim yapıyormuş, loris kariusa ekmisler en son on çizgiye konu açtım hatta. O şekilde bir ekim istiyorum ne düşünüyorsun?

Resimlerde arenamedin yonetici si ile resimleri var ama reklamda olabilir belki : ) o saçları arenamede teslim etmesi çok korkunç bir durum : ) saçların dili olsa neler söyler neler : ): )

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 16 Mayıs 2020, 04:21:49 »
Tadini cikar dostum sen kel olamayacaksin. Takma kafana boyle seyleri suan hicbir problemin yok gayet saglikli saclarin
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 16 Mayıs 2020, 08:04:43 »
Tadini cikar dostum sen kel olamayacaksin. Takma kafana boyle seyleri suan hicbir problemin yok gayet saglikli saclarin

Senin yorumların insanın keyfini yerine getiriyor resmen moral depoluyorsun. Ne zamandır dikkat ediyorum, stressavar gibi adamsın :) iyi ki varsın hocam
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Facebook Twitter Instagram