Gönderen Konu: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27  (Okunma sayısı 19538 defa)

Gregor59

• Hero Member
Saç çizgisindeki küçük saçlar uzayan saçlar arkadaşlar, çizgiyi daha güzel simetri yaparım diye kendim makineyle tras etmiştim salak gibi. Onlar uzuyor.

Artık hicbir şekil almıyor saçlar. Alnımın ortasında bir çizgi sac kaldı, keskin şekilde yukarı çıkıyor köşelere gelince. Yandan da, karşıdan da rezalet gözüküyor artık.

2018de 25 yaşındayken muazzam sac çizgim vardı, aklıma bile gelmezdi sac falan o zamanlar. şimdi günde ortalama 200 foto cekiyorum, uyurken aklimda sac var, uyandigim gibi yine sac geliyor aklıma. Gözümü actigim gibi açıyorum ön kamerayı.

Yaşıtlarıma bakıyorum çoğu norwood0. Mis gibi yapıyorlar saçları. Ben artik karsi cinsle konusamiyorum, sanki peruk varmis da karsidakini kandiriyormus gibi hissediyorum.

Sonuçta henuz farketmiyorlar ama kel kaldım.

Dışarı falan da çıkmıyorum artık.

Babamın saçlarına çok benzemesine ve tipimin de ona benzemesine çok güveniyordum ama genetik kivircik saçlı amcamdan vurdu demekki. :)

Gregor59

• Hero Member
Ynt: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27
« Yanıtla #1 : 10 Mayıs 2020, 19:29:01 »
Bu babamın saçları ve de benim 2 sene önceki saçlarım.

Bana hangi ekimciyi önerirsiniz beyler? 500 greft ekim yaptırmayı düşünüyorum eylulde

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Mayıs 2020, 19:40:05 »
Dostum Arenamed sizin açıklıgınız için tek çözüm. Bence sıkı bir çalışma ile kurtarabilirsin saçları.zor bir açıklık.. komple kapanmasada işinizi görür

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 10 Mayıs 2020, 20:05:04 »
Mukemmel sonuc gordugum en basarili ekim

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 10 Mayıs 2020, 20:23:20 »
Nw2yi asla geçmezsin ki şuanda norwood 1.5sun ve yaşında 27 yani yaşına göre normal asla kel kalmazsın.
Hairlosstalkta konu açmaya devam et zira burada benim gibi gerçekten kelleşen norwood 2.5lara bile psikolojik olarak sorunlusun denilerek saldırılıyor,sana ne yaparlar tahmin etmek bile istemiyorum

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 10 Mayıs 2020, 20:50:42 »
Mukemmel sonuc gordugum en basarili ekim

Hocam ekim değil hiç yaptırmadım. Ekim yaptırmak istiyorum dedim sakaklari kapatmak icin

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 10 Mayıs 2020, 20:52:19 »
Dostum Arenamed sizin açıklıgınız için tek çözüm. Bence sıkı bir çalışma ile kurtarabilirsin saçları.zor bir açıklık.. komple kapanmasada işinizi görür

Neden zor hocam anlamadim şakak olduğu için mi yoksa asimetrik açılma olduğu için mi?  Arenamed dediğiniz yeri arayayım yarın bir sorayim foto falan atarak. Amacım tekrar eski sac çizgime kavuşmak

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 10 Mayıs 2020, 20:54:11 »
Nw2yi asla geçmezsin ki şuanda norwood 1.5sun ve yaşında 27 yani yaşına göre normal asla kel kalmazsın.
Hairlosstalkta konu açmaya devam et zira burada benim gibi gerçekten kelleşen norwood 2.5lara bile psikolojik olarak sorunlusun denilerek saldırılıyor,sana ne yaparlar tahmin etmek bile istemiyorum

Hocam babam 2 ya da 2.5 ama nedense şekil verebiliyor rahatca yana tariyor ve hic garip durmuyor. Benim çok açık olduğu gözüküyor yandan da karşıdan da. Babamın daha açık olmasına rağmen neden daha güzel duruyor? Zamanla oturur mu acaba bilmiyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Mayıs 2020, 20:54:33 »

Özelden arkadaşa yaz telefonunu al. Whatsapptan paslaşırsınız... birbirinize foto gönderip “çok kelleşmiş, vah anam vah” der  psikolojik rahatlatırsınız .. bu forumun sizi anlamasını bekleme dostum :) nw 1.5 nw1.26  nw-1,82 bunlar bize çok uzak tabirler

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 10 Mayıs 2020, 21:05:59 »
Detaylı bilgi lazım, nerde ektirdin, kaç kök, hangi yöntemle ekildi, kaç saat sürdü, kaç kişilerdi ekim ekibi ve ne kadar ödedin?.

Ama sonuç mükemmel.

Yakışıklı kardeşim bizle dalgamı geçiyorsun. Nereye ne ektireceksin?. Aklından zorunmu var. Yoksa Coronanın yan etkisi falanmı.

Polislere falan caktırmadan çık bi tur at, hava al kendine gel.

« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2020, 21:17:29 Gönderen: Karakutu »

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 10 Mayıs 2020, 21:15:42 »
Bu da arka taraf, açılıyor gibi arka da

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 10 Mayıs 2020, 21:19:57 »
Bu ne çeşit bir dökülme arkada? Iki kellesen alan var ama tepe yuvarlağın civarı saglam

brk_41

• Full Member
« Yanıtla #12 : 10 Mayıs 2020, 21:39:27 »
Kardeş sen kelsen biz ne yiz, sen bu halinle dışarı çıkamıyorsan ben hücrelik olmuşum o zaman. Ağlayanım bile yok.:)
Şaka bir yana yapmayın böyle her şey saç kıl değil, dökülme varsa şartlar ve sağlık endüstrisi elverdiği şekilde önlem alırsın, normal dökülme durduğunda da Saç nakil yaptırırsın.
Ben bu siteyi 40 yaşımdan önce 30 lu yaşlarda öğrenseydim, daha farklı olurdu.
Sen yine şanslısın.
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13154.0

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 10 Mayıs 2020, 21:43:03 »
İşaretli bölgeler bizim “essek traşı” dediğimiz olay.. kendiniz kestiniz sanırım.. o yuzden

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 10 Mayıs 2020, 22:03:22 »
İşaretli bölgeler bizim “essek traşı” dediğimiz olay.. kendiniz kestiniz sanırım.. o yuzden

Haha hocam çok güldüm yorumuna 😁 ama malesef bu 2 senedir var sac uzayınca oralar taramazsam yine gözüküyor. O fotolarda da kuaföre gitmiştim.

uzunkenn böyle, trşla ilgisi olsa 2 senedir bu sekilde olmaz ve de uzayinca duzelirdi
« Son Düzenleme: 10 Mayıs 2020, 22:11:09 Gönderen: Gregor59 »

Facebook Twitter Instagram