Gönderen Konu: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27  (Okunma sayısı 19529 defa)

Spencer

• Hero Member
Ynt: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27
« Yanıtla #151 : 16 Temmuz 2020, 05:14:21 »
Bir bitmediniz ha sizde. Eğer tüm şartları sağlardan yan etki görülme olasılı çok düşük yüzde 3-5 lerde. Niye anlamak istemiyorsunuz ? Niye bu inat ?

Finasteridin kullanılmasına karşı değilim saçsızlık insanı psikolojik ve zihinsel olarak ciddi anlamda yaralar ancak tavrınızda doğru değil. Antiandrojenlerden önce başka seçenekler gözönüne alınmalı ve denenmeli, fayda noktasında tatminsizlik olunursa antiandrojenlere yönelmek gerekir.

Finasteridin yan etkisi sizin söylediğiniz gibi %3 5 değildir. -Ayrıca firma %2 derken siz neye göre %3 veya 5 Diyorsunuz?- Gerçek olan şey yan etki yüzdesinin çok daha fazla olduğu, Amerikan dermatoloji dergisinde yayınlanan bir makalede gerçekte %33 olduğu yazıyor. Bazılarında hafif yan etkiler bazılarında ağır yan etkiler ve küçük bir dilimde olsa kalıcı yan etki görenler var. Yani büyük çoğunlukta yan etki var ama hangi şiddet ve tipte olacağı kişinin metabolizmasına bağışıklık sistemine bağlı
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #152 : 16 Temmuz 2020, 07:35:22 »
Finasteridin kullanılmasına karşı değilim saçsızlık insanı psikolojik ve zihinsel olarak ciddi anlamda yaralar ancak tavrınızda doğru değil. Antiandrojenlerden önce başka seçenekler gözönüne alınmalı ve denenmeli, fayda noktasında tatminsizlik olunursa antiandrojenlere yönelmek gerekir.

Finasteridin yan etkisi sizin söylediğiniz gibi %3 5 değildir. -Ayrıca firma %2 derken siz neye göre %3 veya 5 Diyorsunuz?- Gerçek olan şey yan etki yüzdesinin çok daha fazla olduğu, Amerikan dermatoloji dergisinde yayınlanan bir makalede gerçekte %33 olduğu yazıyor. Bazılarında hafif yan etkiler bazılarında ağır yan etkiler ve küçük bir dilimde olsa kalıcı yan etki görenler var. Yani büyük çoğunlukta yan etki var ama hangi şiddet ve tipte olacağı kişinin metabolizmasına bağışıklık sistemine bağlı
Firma %3 diyor ve bağımsız İngiliz çalışmalar da %5 diyor. Amerikalıların hayatı fastfood. Yedikleri şeyler östrojen deposu bi zahmet %33 olsun. Az bile hatta o oran. Yabancı doktorlar saç diyene finasterid verir genelde eğer yan etki görürse diğer yöntemlere geçerler. Ama yine de eksik yapıyorlar.
« Son Düzenleme: 16 Temmuz 2020, 10:32:22 Gönderen: SaçlıDeriMuhafızı »
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

gangnam90

• Full Member
« Yanıtla #153 : 19 Temmuz 2020, 15:32:17 »
Gregor dostum sakın ekim falan düşünme bu saça, mevcut saçından olursun, bu saça ekim yapacak merkez maddiyatı ön planda tutacaktır muhtemelen. Kulak üstü seyrelme için dermatoloğa görün derim, deriyle ilgili bir durum olabilir. Ekim düşüncenden vazgeçmelisin.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #154 : 08 Ağustos 2020, 04:49:17 »
Üşenmeden okudum, stresten ve takıntıdan  saçlar nasıl dökülür için güZel bir örnek olmuş, yan tarafların seyrelmedik stres ön çizginin arkaya çekilmesi olguluk çağı, dökülen saç teli ise yeni güçsüz saçların çıkması benimde böyle takıntı ve stresten saçlarım döküldü bravo hocam devam et yaş 35 ye pişman olursun

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 25 Ağustos 2020, 23:35:25 »
ilhan serdaroğlundan uzak durun

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 29 Ağustos 2020, 17:21:02 »
ilhan serdaroğlundan uzak durun
Sebep?
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

BlackPill©

• Full Member
  • I'm fighting over a wreck...
« Yanıtla #157 : 21 Ekim 2021, 16:18:02 »
Anksiyetenin ve kaygının CEO'su ilan edilmeli bu konu.
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi Finasteride ( haftada 3mg olacak şekilde) , Xpecia haftada 1 kere , Ketoral Şampuan (haftada 1) , Dermaroller 0,75 haftada 1 ya da 2

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #158 : 22 Şubat 2022, 12:35:07 »
Saç çizgisindeki küçük saçlar uzayan saçlar arkadaşlar, çizgiyi daha güzel simetri yaparım diye kendim makineyle tras etmiştim salak gibi. Onlar uzuyor.

Artık hicbir şekil almıyor saçlar. Alnımın ortasında bir çizgi sac kaldı, keskin şekilde yukarı çıkıyor köşelere gelince. Yandan da, karşıdan da rezalet gözüküyor artık.

2018de 25 yaşındayken muazzam sac çizgim vardı, aklıma bile gelmezdi sac falan o zamanlar. şimdi günde ortalama 200 foto cekiyorum, uyurken aklimda sac var, uyandigim gibi yine sac geliyor aklıma. Gözümü actigim gibi açıyorum ön kamerayı.

Yaşıtlarıma bakıyorum çoğu norwood0. Mis gibi yapıyorlar saçları. Ben artik karsi cinsle konusamiyorum, sanki peruk varmis da karsidakini kandiriyormus gibi hissediyorum.

Sonuçta henuz farketmiyorlar ama kel kaldım.

Dışarı falan da çıkmıyorum artık.

Babamın saçlarına çok benzemesine ve tipimin de ona benzemesine çok güveniyordum ama genetik kivircik saçlı amcamdan vurdu demekki. :)

2 yıl sonra şuan bu şekilde

Mehmet Alaycı

• Full Member
« Yanıtla #159 : 26 Temmuz 2022, 18:15:56 »
Saçlarınız azalıyor olabilir fakat ne yazık ki yaşlandıkça bunlar oluyor, keşke herkesin 76 yaşında David Lynch gibi saçı olsa ama olmuyor, ki siz belki onu da beğenmeyeceksiniz. Siz de büyük ihtimal kel kalmayacaksınız ve yoğun saçlarınız görece yoğun olacak gibi gözüküyor. Ayrıca saçlarının kimsenin de umrunda değil, hiç bir insan bunu sizin kadar takmıyor ve iğrenç bulmuyor, dünyadaki çoğu erkekten, oyuncudan, sporcudan daha gür saçlarınız bile olabilir.

Çok kafaya takıyorsanız, bence arada biberiye ve naneyi kaynatıp suyunu saçlarınıza sürün, bir iki haftada bir dermastamp ile derinizi uyarın, olabildiğince her gün sert masajlar yapın fakat genetik olarak güçlü görünüyorsunuz ve saçlarınız kaliteli görünüyor.

nomerci

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 27 Temmuz 2022, 16:31:35 »
Geçmiş olsun durumun çok kötü en kısa zamanda önlere saç ektir  güzel olur
  • Ekim Merkezi ismi Elithair

Vivaga

• Full Member
« Yanıtla #161 : 23 Aralık 2022, 17:19:49 »
Arkadaşlar bu tepedeki çizgi neden oluşuyor genel incelmeden dolayı mi? Ya bir hastalık mi var ne var anlamıyorum herkesin asla dökülmez bu saçların dediği saçlar nasıl bu kadar agresif şekilde  her yerden seyreliyor yanlar dahil
bu çizgi bendede var dökülmemi acaba

Facebook Twitter Instagram