Gönderen Konu: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27  (Okunma sayısı 19614 defa)

Eun-Wo

• Full Member
Ynt: Norwood 2-3 arasi açılma ve iğrenç görüntü- Yaş 27
« Yanıtla #136 : 23 Haziran 2020, 01:51:52 »
Abi Allah aşkına buradaki cogu insanın 20 yaşında böyle saçı yoktu 27 yaşına göre bu saç iyinin ötesinde bence.
Ya işte size öyle geliyor sonuçta inceliyor her şey gençlikte saç olsun sonra kelaynak olalım değil ki konu. Şu an iyi durumda ama sadece bir yanılsama zamanla dağılacak ve söz konusu kişinin fazla imkanı yok.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #137 : 24 Haziran 2020, 06:43:48 »
Ya işte size öyle geliyor sonuçta inceliyor her şey gençlikte saç olsun sonra kelaynak olalım değil ki konu. Şu an iyi durumda ama sadece bir yanılsama zamanla dağılacak ve söz konusu kişinin fazla imkanı yok.

Neden fazla imkanim yok hocam? On cizgi ekimi ve sıklaştırma kurtarmaz mi?

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #138 : 24 Haziran 2020, 10:56:42 »
Neden fazla imkanim yok hocam? On cizgi ekimi ve sıklaştırma kurtarmaz mi?
Yok öyle değil başka konularda yanıtlarını okudumda minoxidili uzun süre kullanma imkanın olmadığını ve finasteridden de sonuç alamadığını yazmışsın o yüzden.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

Bombastic

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #139 : 13 Temmuz 2020, 19:44:12 »
Hocam yanlış anlamayın ama kesinlikle psikiyatriye veya imkanınız varsa psikoloğa görünmelisiniz.Saçınız mükemmel yaşınıza göre çok şanslısınız ama bunları ben size ne kadar söylesem de anlayamayabilirsiniz.Özellikle yaşadığınız asosyallik durumu hayatınızı etkilemeye başlamış bence yardım alın.Affınıza sığınarak yorum yaptım.Kendinizi üzmeyin

Keloks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #140 : 14 Temmuz 2020, 22:59:41 »
Ben de kel filan zannettim dalga mi geciyosunuz burdaki arkadaslarin fotolarini hic gormediniz heralde

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #141 : 14 Temmuz 2020, 23:19:13 »
Ben de kel filan zannettim dalga mi geciyosunuz burdaki arkadaslarin fotolarini hic gormediniz heralde

Dostum kel değilim zaten kelim demiyorum ama 2 senede sac yoğunluğunun %50sini ve sakaklari kaybettim ve çok hızlı de kaybetmeye devam ediyorum. 6 aydan 6 aya kötüye gidiyor saçlar. Incelmeye bakabilirsin

sade_americano

• Sr. Member
« Yanıtla #142 : 15 Temmuz 2020, 07:38:22 »
Normal kardeşim saç 18 yaşında gibi mi kalacak?

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #143 : 15 Temmuz 2020, 07:48:14 »
Dostum kel değilim zaten kelim demiyorum ama 2 senede sac yoğunluğunun %50sini ve sakaklari kaybettim ve çok hızlı de kaybetmeye devam ediyorum. 6 aydan 6 aya kötüye gidiyor saçlar. Incelmeye bakabilirsin
Bence hemen tedaviye başlamalısın.

Finasterid kullandığını ama ters etki aldığını söylemişsin, olabilir finasterid %80-90 işe yarıyor. Ama sen %10 dasın demek ki.

Daha dökülmenin başında olduğun için tedavinin iyi sonuç vermesi büyük ihtimal.

Sana önerim Dutasterid dene birde doz ayarlamaları hakkında çok bir araştırmam yok kullanan arkadaşlar var onlara sorabilirsin.

Mikro-iğneleme ve strandartlaştırılmış kafa derisi masajı yapmalısın.

https://doi.org/10.1007/s13555-019-0281-6 masajın sonuçları ile ilgili bir çalışma.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3746236/ bu da mikro-iğnelemeli minoxidil ve mikro-iğneleme olmadan minoxidil çalışması.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29028377/ sadece mikro-iğneleme ile de sonuç alındığına dair çalışma.

Dutasterid ile DHT baskılarken mikro-iğneleme ve masajla da inflamasyonu önleyeceksin ve büyüme faktörlerini aktif edeceksin.
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 15 Temmuz 2020, 09:18:37 »
Bakma burada psikoloğa git diyenlere.Evet yaşına göre saçların süper ama malesef norwoodluyorsun.Acilen fine başlaman lazım hissiyatinde haklısın 2 sene önce benim saçımda böyleydi şuan nw3üm.
Daha önce hiç bu kadar yakından paylaşmamıştın saçını.Önler minyatürize oluyor ve yanlarda aynı şekilde inceliyor.
Bende başta olgunluk diye düşünüyordum ama demekki zamanı gelmiş

Keloks

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #145 : 15 Temmuz 2020, 09:25:49 »
Fin veya dut kullanma sakin sacin var dogal olarak guclendir finas kullanirsan erkekligine zarar geliyor gencsin rahat ol biraz

Androjen Pataklayan

• Sr. Member
« Yanıtla #146 : 15 Temmuz 2020, 09:35:53 »
Fin veya dut kullanma sakin sacin var dogal olarak guclendir finas kullanirsan erkekligine zarar geliyor gencsin rahat ol biraz
Bir bitmediniz ha sizde. Eğer tüm şartları sağlardan yan etki görülme olasılı çok düşük yüzde 3-5 lerde. Niye anlamak istemiyorsunuz ? Niye bu inat ?
Ketoral %2 Ketokonazol şampuan hafta da 3 gün

Avodart dutasterid 3 günde bir

Vichy Dercos Neogenic şampuan (Stemoxydine içeriyor) içine çam terebentin esansı

Bıraktıklarım:

Ketoral Krem

Vichy Dercos densi-solution set

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 15 Temmuz 2020, 10:07:22 »
Ağam bizle dalga geçiyyy herhal🥳
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #148 : 15 Temmuz 2020, 11:08:33 »
Aynen bak  ilaç kullananlar zaten adam kırığı fatih ürek olma yolunda ilerliyorlar güzel yere değindin hayat kurtaran tespit.

Gregor59

• Hero Member
« Yanıtla #149 : 15 Temmuz 2020, 13:25:25 »
Saçın eskisi gibi havada durmamasindan anliyorum zaten seyrettiğini. Tel tel gozukuyor Bir sey sürünce falan. Ve ön çizginin iç kısmında bile bir sürü tuylesmis sac var..

Facebook Twitter Instagram